Kunst og underholdningFilm

Biografi Olgi Sumskoy: interessante fakta, filmografi, personlige liv

Biografi Olgi Sumskoy - er ikke kun historien om en smuk kvinde, men også historien om den vidunderlige skuespillerinde. Når Olga berømte Roksolana rolle i den eponyme tv-film. Hvad er de roller, som skuespillerinde spillede i dag?

Biografi Olgi Sumskoy: de tidlige år

Olga Sumskaya blev født i den ukrainske by Lviv. Hendes forældre var på det lokale teater. Ivan Franko.

Olga har en ældre søster ved navn Natalia. Natalia startede handler i film tilbage i 1973 og fortsætter med at gøre det den dag i dag. Den mest berømte film i hendes filmografi er et billede af den sovjetiske "State Border", hvor hun spillede Maryla.

Biografi Olgi Sumskoy fra fødslen er udviklet af kreative udfoldelser. I den tidlige barndom, blev den fremtidige skuespillerinde sendt for at studere på en musikskole. Lidt senere, hun blev interesseret i teater, så besluttede at tilmelde dig på college teater Kiev dem. Karpenko-Kary. Umiddelbart efter sin eksamen Olga blev indskrevet i truppen for Kiev Teater. Lesia Ukrainka, på det stadie, hvor det spiller i dag.

Olga Sumskaya: movies 80'erne

Olga først dukkede op på skærmen i 1983, da selskabet "Ukrtelefilm" besluttede at filme "Aftener på en gård nær Dikanka" og opfordrede til rollen som Sumy Pannochki. Dette bånd er plexus flere værker N. V. Gogolya. Sumy partnere sæt stål Oleg Yankovsky, Natalia Krachkovskaya, Nicholas og Lydia Burlyaev Velezheva.

I 1985, Sumy får rollen som Catherine i krigen filmen "I sit hjerte", og i 1986, vises i Filmen "og lyden hukommelse vil reagere." I 1987 Olga får en rolle i dramaet "Halm klokker". I 1989, på skærmene ud filmen "Teater Season" med Bogdanom Stupkoy i hovedrollen. I denne film, Olga spiller rollen som en afghansk kone, og en ung mor, der er ved at blive smidt ud fra lejligheden med barnet.

Billeder 90

Kreativ biografi Olgi Sumskoy i 90 udviklede sig meget aktivt. Hvert år hendes ansigt dukkede op i to-tre film.

I det 90 th spillede hun Sophie i "Dagbog af en galning" i '91 - Oksana Sturko i dramaet "The Carpathian Gold". Dette er en film om, hvordan NKVD var på udkig efter guld i Karpaterne efter Anden Verdenskrig.

I 1991 screener en ukrainsk film "Folk Malakias", hvor Olga spiller en ung sygeplejerske. For første gang en stor rolle Beløb modtaget i 1992, når der gives samtykke til optagelse i "The Voice of græs." Dette er en historie om en ung heks, der underviser det grundlæggende i magi.

"Kiev-seekers' skuespiller var kun en cameo rolle, men i filmen" Nogle kærlighedshistorier, "spillet en stor - hans kone Beatrice adelige. Sammen med Sumskoy i denne film også vejet Armen Dzhigarhanyan, George Vitsin og Ruslana Pisanka.

Også skuespillerinden dukkede op i "vestlige" film, "Fire af en finer", "Tigrolovy", "Score på gravstenen" og "Prinsessen og bønner."

"Roksolana"

Filmen, som gjorde Sumy real kendis - denne serie "Roksolana" Et skud fra filmselskabet "Ukrtelefilm". Dette er en historie om en pige fra Ukraine, som i det 16. århundrede, faldt i sultanens harem og forvandlet til en tyrkisk hersker over jorden.

Roksolana blev født i Ivano-Frankivsk regionen, og bar ortodokse Anastasia navn. I det tidlige 16. århundrede Krim tatarer ofte ransagede den ukrainske og russiske jord, tog fangenskab mænd og kvinder. Så Nastya kom først i harem af Sultan Suleiman I, og senere blev hans foretrukne hustru. Anastasia, som fik øgenavnet Roxolans lykkedes at opnå det umulige: Sultan officielt gift hende, selv om tidligere gift blev ikke taget til konkubiner.

Efter at have spillet smuk og smart Roksolany Olga Sumskaya det blev kendt over hele Ukraine.

Film af de seneste år

I de seneste år, Olga Sumskaya fjernet både på ukrainsk og i russiske film. For eksempel har hun optrådt i flere nytår musicals "Aftener på en gård nær Dikanka", "Askepot" og "Chasing To Hares".

I 2001 medvirkede hun i blockbuster "Jeg - dukke", som co-stjerne med Alexander Domogarovym og Natalia Gromushkinoy. I filmen "The Return of musketerer" i 2007, Olga spillet Blanche.

De vigtigste roller fik også skuespiller i filmen "Slackers" Oksana Bayrak "weeper eller nytår detektiv", og også i "The Mystery of St. Patricks" -serien.

Skuespillerinden personlige liv

Fans af skuespillerinden er interesseret ikke kun kreative arbejde, som beskæftiger sig med Olga Sumskaya - personlige liv af skuespillerinden er også under kontrol.

Olga først gift i 1987 med skuespilleren Evgeniya Papernogo, der var meget ældre end hende. Olgi Sumskoy datter fra dette ægteskab kaldet Antonina. skilsmisse blev fulgt fire år senere.

Olga Sumskaya, personlige liv den gik ikke hurtigt gift skuespiller Vitaly Borisyuk. Anna - den anden datter af skuespiller født af dette ægteskab.

Sammen med Vitali Olga levede 20 lykkelige år. Og først efter en så alvorlig liv, endelig besluttede de at blive gift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.