SkønhedHår

Ny på markedet af skønhed fra "Garnier" fast "olivin" - maling, som positive anmeldelser

Hvad en kvinde ønsker konstant farve dit hår? Hun ønsker farven på hendes krøller var lyse over gæld tid til at male smukt malet over grå hår og det ødelægger ikke håret. De fleste af disse midler er godt at farve hår, men deres helbred lider. Andre, derimod, er den mindste, men farven hurtigt "fordampe". Hvordan finder en maling, der vil opfylde alle de krav og forventninger moderne skønheder? Selskabet "Garnier" udfører konstant forskning og udvikling i denne retning. Det tilbyder sine kunder innovative produkter til hårpleje. En af dem - det er hårfarve ( "Garnier") "olivin". Hvad er dens egenart, og at det kan give til deres ejere, og jeg vil diskutere i min artikel.

virkemåde

Dette produkt er til farvning uden ammoniak. Det vil sige, det ikke indeholder ammoniak - en komponent, der bruges til at trænge ind i hårfarve. Så er der en rimelig spørgsmål: "Hvordan kan dette værktøj kan dramatisk ændre den naturlige farve af krøller?" Det viser sig, at den "Garnier" selskabet allerede har taget sig af det. "Olivin" - maling, anmeldelser af hvilket overvejende positiv. Det er det første innovative midler i denne retning. Rollen af ammoniak i hendes spille forskellige blomster olier, som anvendes til at levere farvestoffet ind i håret dybde. dens lipidlag er således ikke beskadiget. Hår efter farvning forblive i live, glat og skinnende.

farvepalet

Farvepaletten af produktet repræsenterede 25 saftige og lyse nuancer. Blandt dem er der 8 farver som "Blond", samt et rigt sæt af brunt. Denne linje kan identificeres sådan populær blandt vore kvindelige farver som mahogni, gyldne kobber og gylden brun. Der er nogle trendy og super lyse farver: rød og glødende kirsebær rød. Ejere mørkt hår vil også finde flere farver for sig selv. Således ser vi, at en bred vifte af nuancer tog sig af virksomheden, "Garnier". "Olivin" - maling, anmeldelser om hvilke du finder i denne artikel.

fordele maling

Dette af hårplejeprodukter har mange fordele sammenlignet med andre farvestoffer:

• at ændre den oprindelige farvetone 3;

• mangler farvning af ildelugt;

• ammoniak-fri formel;

• lyse mættede farver, ikke falmer, selv efter 4 uger - alt dette betyder for hårfarve "Garnier olivin". Maling, anmeldelser af som er angivet nedenfor, ikke kun ændre farven på dine Lokker, men også bekymrer sig om deres helbred;

• at forbedre kvaliteten af håret efter farvning;

• intet ubehag under proceduren.

Kundevurdering

Mange kvinder har prøvet dette middel mod en fundamental ændring i hårfarve, malingen ( "Garnier") "olivin". Anmeldelser af hendes beviser til fordel for sin høje effektivitet med hensyn til pleje for sluserne. Som mange kvindelige kunder, håret efter indgrebet bliver ekstremt blødt og skinnende, ligesom efter brug af masken. I denne farvelægning proces var selv meget komfortabel. Ikke den mindste rolle i denne er en behagelig blomsterduft maling.

I den skønhed verden, der forandrer sig med hver dag, der går. Producenter af plejeprodukter til hår, ansigt og krop er konstant tilbyde deres kunder en bred vifte af nye elementer. Et sådant selskab er firmaet "Garnier". "Olivin" - maling, anmeldelser af som blev præsenteret i denne artikel. Dette nye produkt fra "Garnier" har vundet tillid hos mange kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.