Kunst og underholdningFilm

The Salem hekse - chokerende Fakta

Den heksejagt er en af de mest skamfulde sider af den menneskelige eksistens. I mange århundreder vi gennemførte massakren på hekse, baseret på påstande om, at der ikke understøttes af de faktiske forhold. Om hundrede af tusinder af uskyldige mennesker dræbt puritansk uvidenhed. Men retten overvejet, de blodigste begivenheder i Salem (USA), hvor alle de Salem hekse blev udsat for grusom straf. Omkring 20 kvinder er blevet henrettet i løbet af kort tid.

For at komme i nærkontakt med disse fakta, kan du se en film, "Salem hekse." denne dokumentarfilm. Fra det kan man se, at de tragiske begivenheder i Salem begyndte ganske uskyldigt. Som genfortalt i dokumentarfilmen filmen "The Heksene fra Salem", børn af Reverend Parris, Betty og Abigail, de lange vinteraftener var under opsyn af en sort slave titler, som blev taget fra Barbados.

Hun lyste op fritid piger, der fortæller dem om sit hjemland voodoo magi, og det er så lokket hjerter børn, der ikke havde set noget, men pløje så Bibelen, at de besluttede at prøve nogle besværgelser i praksis. Sammen lavede de en slave primitiv magisk kugle ved at nedsænke æggene i et glas vand. Hvis du gør det, de fandt deres far, som ikke vidste, hvordan man gør det mere. Børnene, der frygtede repressalier, begyndte at blive nervøs, det senere blev til hysteri, som snart fejede alle landsbyens piger. Han informerede om hinanden, siger, at hans nabo lang tid siden gjort noget mærkeligt. Piger er anklaget i deres anfald titel. En læge sendt til behandling piger bare kastede op sine hænder og sagde: "stadig fortryllet" Siden da, blev det erklæret en heksejagt.

På grundlag af børns vidneudsagn blev omkring 20 mennesker dømt. Skylden hovedsageligt dem, der ikke går i kirke, jeg ikke fusionere med tilskuerne og ikke nyde et godt omdømme. Titel med to andre kvinder blev henrettet først. Før Salem heks gik til skafottet, de havde en lang tid til at sygne hen i en Boston fængsel, hvor de blev nægtet mad. Titel, ved den måde, ikke kun tilstod hekseri, men også udsendt to andre kvinder i landsbyen. Hvem ved, måske tre af dem virkelig besad magiske charme? Imidlertid blev alle efterfølgende afgifter baseret på løgne, fordomme og grådighed naboer. Lænket og blev fordømt alle, der bare protesterer mod illoyal vold og tortur.

Forud for opsigelsen af en mærkelig hysteri i Salem blev hængt 19 mennesker ud af 141, der tog på sagen, to mere 'Salem hekse "døde i fængslet. Men den mest brutale død anerkendt Dzhaylsa Kori, den firsårig udlejer, der nægtede at sige et ord, vel vidende, at hans skyld vil bekræfte, og så vil det ikke få jord af hans forfædre. For den ukuelige ånd retten dømte ham til tortur. Folk sherif sætte den gamle mand i marken, dækkede ham med en bestyrelse og gradvist underlag hendes sten, så myndighederne gerne vil "tale" den stolte tavse. Dog har de ikke lykkes, og i stedet for at indrømme, de hørte den døende forbandelse Giles.

Og først da, når det kom til de beskyldninger om hans kone, guvernør Phipps sætte en stopper for dette vanvid.

I forhold til alle beboerne i Salem rigtig "Salem Witch" - er gået for langt de piger, der har besluttet, at de kan afgøre skæbnen for de mennesker. Og hvor meget mørkt der var tidspunkter, hvor voksne blindt stoler instruktionerne unge hysteri? Verden har brug for en masse blod, for endelig at lære at behandle deres sår ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.