HjemlighedKonstruktion

Polypropylen Fiber: moderne materiale til armering af beton

Til dato er det konkrete betragtes som en af de mest populære byggematerialer, der ikke har en erstatning. På trods af de gode tekniske egenskaber af beton, det har en stor ulempe - skrøbelighed. Slip af med denne minus kan kun ske ved hjælp af armering. Som forstærkende middel almindeligt anvendte metalgitter eller forstærkning. Men polypropylenfiberen ikke kun gør beton stærkere og mere modstandsdygtige over for mekanisk beskadigelse og ødelæggelse, men forenkler også processen med arbejdet.

Polypropylen fiber: hvad er det?

Denne bygning materiale er hastigt stigende popularitet, men ikke alle ved, hvad det er. Fiber Polypropylen - et moderne materiale, der anvendes til at sprede armering af beton. Det sælges i form af syntetiske fibre af forskellige længder. Ved fremstillingen af fiberbeton opløsning sættes til den tørre blanding. Fiberen fordeles ensartet i opløsningen, så betonen giver en ensartet krympning. Det er ikke kun bruges til beton, men et plaster løsning.

Fordele ved anvendelsen af polypropylenfibre

Hovedformålet med anvendelse af fiberen er armering af beton. glasfiber gøre det muligt at forbedre effektiviteten af beton eller gips produkter. Gennem brug af moderne materialer, beton tager på følgende egenskaber:

  • styrke;
  • modstandsdygtighed over for mekanisk beskadigelse;
  • ingen deformation efter svind (revner og rassloek);
  • frost;
  • holdbarhed;
  • slidbestandighed;
  • vandtæt.

Desuden beton eller gips opløsning, hvortil der sættes fiber af polypropylen, bliver det mere plastisk og viskøs, så med det lettere og lettere at arbejde med.

Applikationer glasfiber

Eftersom fiberen i anvendelse til armering af beton eller gips for at forbedre deres ydeevne og drift af ejendom, inden for denne store moderne materiale.

Glasfiber eliminerer største ulempe ved beton - skrøbelighed, så er de ofte anvendes til fremstilling af statuer, hegn, springvand, urner og andre former for beton eller gips opløsning. Derudover, med en fiber opløsning anvendes ofte til efterbehandling facade, da det har fremragende modstandsdygtighed over for vejrlig og holdbarhed. Der er også anvendelsen af polypropylenfibre omfatter hælde fundamentet, betonvægge eller gulve, pæle, broer og andre byggeelementer af beton.

Anvendelse fiber angår forbedring af egenskaberne for beton, som har en bred anvendelse i konstruktionen. Det simplificerer processen med at arbejde og til at gøre enhver betonkonstruktion stærk og holdbar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.