ComputereComputerspil

"Teorien om en lille eksplosion": Snyd, Tips, hemmeligheder

Princippet spil "teori lille eksplosion" er meget enkel - du skal samle brikkerne i en stor gåde for alle niveauer, er du går igennem. På hvert niveau på 25, og de er alle sikkert gemt væk, så du er nødt til at forsøge at finde dem. Men det er ikke alle, der kræver, at du dette projekt. Ud over at søge de elementer i puslespillet, vil du også nødt til at åbne en stor dør - det bliver nødt til at samle et par punkter, der ikke er meget let at lægge mærke til. Er spillet og tips til dem, der er fast og kan ikke gå videre - at få dem du nødt til at åbne en reel jagt efter fluer. Hver fanget en flue genopbygge skalaen tip, og når du tredive stykker af ord, skalaen er fuld, og du kan bruge et hint til at finde puslespillet element eller objekt. Det er alle de grundlæggende principper i spillet, "Teorien om en lille eksplosion." Passage ved første øjekast kan synes ganske simpelt, men for forløbet vil du opdage, at alt er meget mere kompliceret.

"Tower Telescope" - et puslespil

Hvert kapitel har sit eget navn og endda sit eget tema - så er karakteren af "The Theory of en lille eksplosion." Passagen af hvert kapitel er opdelt i flere faser, som hver især forekommer i nogle farverige steder. Først skal du forstå, hvad hver af de fire etager af tårnet kan du finde et bestemt antal stykker af puslespillet - til at gøre dette skal du meget omhyggeligt se rundt. Hvis du går glip af endnu en brik, er du nødt til at komme tilbage - ellers vil du ikke være i stand til at folde helt billedet af planeten, der er målet for spillet, "Teorien om en lille eksplosion." Passagen kommer til stykket, så, være særlig opmærksom på de elementer i puslespillet. Men glem ikke om de hindringer i vejen, som du ikke vil være i stand til at rykke videre om emnet, hvis ikke overvinde dem.

"Tower Telescope" - opgaver

Du har allerede indset, at puslespillet elementer er meget vigtige i spillet, "Teorien om en lille eksplosion." Passagen er imidlertid ikke alene baseret på dem - du bliver nødt til at udføre forskellige opgaver, spille mini-spil i hele historien. For at komme i gang, du bliver nødt til at samle stigen. Du kun har lodrette pæle, og at klatre op, er du nødt til at finde fem trin. For at åbne døren, vil du nødt til at løse det digitale puslespil. På den store felt vil du se en masse tal, og næsten hver af dem har et par. - Din opgave er at finde tre numre uden damp, ville de udgøre den ønskede kode.

Næste opgave er at finde emner - generator reparation. For at gøre det arbejde, du skal kigge efter ni pærer og skru dem. Herefter vil du nødt til at åbne kisten, men det vigtigste er hans bedstemor. Hun ønsker ikke at give det væk bare sådan, så du er nødt til at samle et billede af flere stykker, med et par elementer er ikke nok - de har brug for at finde dig. Stammen er nøglen, som du løsne alle skruer på metalpladen, barrieren din måde. Men for blad porte er lukkede, til åbning af, som du har brug for at finde gear og rør. Den sidste opgave i hovedet - samling tog af dele. Der du går på en lang rejse. Nu hvor du forstår, hvad det er afleveringer "teori lille eksplosion." Du bliver nødt til at bruge en masse tid på at finde poster og løse gåder. Men at du får kun positive følelser.

"På Railroad" - et puslespil

Som i det foregående kapitel, er du nødt til at re-fokusere på at finde de elementer i puslespillet. Snyd "Teori lille bang" helt kredser omkring disse små stykker, som er skjult i den omgivende verden i et par steder. Denne gang, fire af dem - det område med tavlen, jernbaneknudepunkt, glidende bro og det mest interessante - denne fangekælder gnome. Selv i sådanne steder vil bringe dig "Teorien om en lille eksplosion." 2 gange, kontrollere, om alle brikkerne i puslespillet du sammensætte, fordi det er meget vigtigt.

"På jernbanen" - mål

Den allerførste opgave i dette kapitel - fix tavlen. For at gøre dette, er du nødt til at rotere elementerne i skjoldet, så de dannede et lyst billede - er kendetegnet af spillet, "Teorien om en lille eksplosion." Den fulde version giver dig mulighed for at nyde skønheden i det visuelle billede, baggrundsmusik, og ved den eventyrverden.

En gang i en rød kabine, vil du opdage, at enheden ikke fungerer i det - problemet er løst ved et batteri, som kan findes i nærheden. Følgende mekanisme, som skal repareres - en elevator. Der er ikke nok tre hjul, du også med ordentlig pleje vil opdage hurtigt. Når elevatoren fungerer, vil det låse døren for dig. Ak, det er passagen til døren, som også nødt til at åbne er ikke den mest almindelige måde. For at gøre dette, skal du bruge 26 bolde spredt på tværs af alle steder, samt en trekant.

Bag døren finder du et klassisk puslespil "linje." Løsning af det, aktivere du den mekanisme af den glidende bro. Efter at kigge efter fire løftestænger, som anvendes i kabinen - det vil omfatte den computer, hvor du venter på den næste mini-spil. Ledende et skib, doplyvite til destinationen, ikke til at gå ned. Hvis du med held klare den opgave, vil du være et rigtigt skib, og hovedet vil blive videregivet. Men du har stadig meget at gøre for at hele spillet, "Teorien om en lille eksplosion" blev vedtaget. Nøglen til succes ligger i din varetægt, så du skal ikke slappe af i et minut.

"The Giant træ" - et puslespil

Som sædvanlig, det niveau har fire steder, som hver især du kan finde elementer af puslespillet - et venteværelse, butik, terminal og computer center. Spillet "teori lille eksplosion" i denne forbindelse er helt ligetil - det gør dig ikke tænke for meget. Det er designet for dig at tænke så meget som krævet passage. Med hensyn til de elementer i puslespillet, der er du behøver ikke engang at tænke - bare omhyggeligt kigge dig omkring.

"The Giant træ" - problemet

Shop - dette er den første placering af det tredje kapitel af spillet, "Teorien om en lille eksplosion." Sådan passere det? Det er meget simpelt - du skal medbringe saleswoman tre æbler og et billede. Så er du nødt til at løse gåden, baseret på farvepaletten, for at du får en mønt, som kan bruges senere. Også, du har brug for at finde fire vippekontakt til at starte en anden mekanisme. Nogen tid kan tage søgning dial kompas, men problemerne skulle opstå. For at få dig en indlægsseddel, der indeholder nøglen til cipher. Efter lidt af en gåde med halvkugler i forskellige farver det drejer sig tid til at blive traditionelle scene. Du er nødt til at spille en mini-spil, hvor du styrer flyet. Og belønningen for dette, selvfølgelig, er en fuld plan.

"Kyst" - et puslespil

Et nyt kapitel - og over fire steder. Du starter med landingsbanen, hvor lander dit fly og fortsætte støtterne af en stor bygning, kysten og sømands hjem. Hvert sted vil forberede dig til en række overraskelser, herunder de elementer af puslespillet, skjult på et sikkert sted.

"Kyst" - problemet

Så du har haft til at vænne, så opgaven med at finde ti poser bør ikke være en overraskelse for dig. Faktisk, som en mini-spil, hvor du nødt til at afveje vægten ved hjælp af en række objekter, der adskiller sig fra hinanden i vægt. Længere fremme vil du også nødt til at finde de fire terninger, og derefter suppleret med en rund figur fire manglende elementer. Senere vil du finde et puslespil, hvor du bliver nødt til at kombinere krogene med flåd, men først nødt til at gå på jagt efter de mest flåd, som skal være resultatet af ti. I den endelige placering, huset af en sømand på væggen er der et kort, som du har brug for i de relevante steder at vedhæfte otte papir både. De er, som du kan gætte, vil du også nødt til at finde dig selv. Efter dette, gå til søgningen nøgle fra et andet køretøj - denne gang er det en båd.

"Tower Clock" - et puslespil

Så du nærmer dig et logiske konklusion af spillet - puslespillet er næsten svære gåder løses, og en mini-spil afsluttet. Men der var endnu et kapitel, hvor igen fire steder. Den første af dem - det er indgangen til bygningen, efterfulgt af en ceremoniel rum, så rummet med en sikker og endelig den store ur. Og igen er du nødt til at se på alle disse steder 25 elementer i puslespillet, men denne gang de vil være den sidste.

"Tower Clock" - problemet

Vi kan ikke sige, at i det sidste kapitel i komplicerede opgaver. Eller tværtimod, bliver det lettere. De er lavet i samme stil som i de foregående kapitler, men det betyder ikke blive mere generende eller kedeligt. For eksempel, på en væg, vil du se et billede af de foldede pladser, kun ti af dem mangler. Them du har brug for at finde og indsætte et billede af denne meget godt. Så gå på jagt efter de fem porte til deres anvendelse til løsning af et enkelt puslespil. Når du blokerer vandet fra bunden af springvandet kan hæves nøgle, som du og gøre et pass på.

Den sidste fase bliver genoprettelsen af timer, hvor kun to tal at ringe og ingen pil. Alt dette vil du nødt til at se på alle niveau og derefter indstille uret. Dette vil være den sidste opgave, hvorefter du fuldføre vedtagelsen af denne vidunderlige, lyse og farverige spil.

I øvrigt, hvis du ikke har nogen måde at evaluere pc-versionen af spillet "teori lille eksplosion" - "Android" vil hjælpe dig. Der er en mobil version af projektet, hvilket ikke er ringere end den computer, så du kan downloade den til din smartphone eller tablet og gå uden at bruge en pc. Du har absolut intet at tabe, men vinde mobilitet såvel som du kan spille i "Theory of den lille bang" hvor som helst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.