ComputereComputerspil

LANOIRE: uendelig synkronisering. Sådan rette fejlen?

Computerspil - det er en meget uforudsigelig programmeringssoftware. De, ligesom enhver anden anvendelse, kan der være en række fejl og fejlfunktioner. For at rette fejl i et bestemt spil bør være i stand til hver enkelt bruger. Faktisk nogle gange problemet fører til det faktum, at nyde gameplayet fejler. Ganske mange problemer bringer spillet LANOIRE. Endless synkronisering - det er hvad står over for de fleste spillere. Hvorfor der er denne fejl? Hvordan skal man behandle med det? Og uanset om det er muligt at en eller anden måde vinde studeret problemet?

Er der en chance for at kravle fejl

Det første skridt er at finde ud af at håndtere den pågældende uendelig i sync LANOIRE. Måske dette problem kan ikke elimineres?

Heldigvis den undersøgte problemet opstår for mange brugere. Og ofte slippe af med det er virkeligt. Det vigtigste at forstå, hvad der foregik. Hvorfor nægter at arbejde LANOIRE? Endless Timing - fejl genoprettes. Hvordan skal man behandle med det?

Geninstallation

Muligheder for handling er mange. Og hver uafhængigt kan vælge, hvad de skal gøre. LANOIRE spil normalt nogle spillere vil ikke starte umiddelbart efter installationen. I overensstemmelse hermed alle data og gemmer det der.

Under sådanne omstændigheder, kan du roligt slette spillet og installere det igen. Dette er en god teknik, der hjælper med at genoprette funktionaliteten af applikationer. Efter alt, under installationen af softwaren kan ikke udelukkes kritiske fejl. De forårsager en endeløs sync spil.

Praksis viser, at en sådan teknik ikke er alt for ofte hjælper. Så vi er nødt til at forstå, hvordan man yderligere håndtere LANOIRE. Endless sync her - en almindelig fejl, retsmidler, som alle spillere bør vide.

opdatering

Oftest i praksis er det nødvendigt at kigge efter andre årsager til problemet, der undersøges. Hvad kan du ellers står? Hvorfor LANOIRE spil (uendelig synkronisering) nægter at arbejde normalt?

Årsagerne kan være forskellige. For eksempel:

 • gammel version af spillet (især når det kommer til Steam-versionen);
 • skader på Social Club;
 • Social Club for tilstedeværelsen af opdateringen.

I overensstemmelse hermed at beskæftige sig med fejl kan kun være ved at opdatere en bestemt software. Hvis der er en endeløs LANOIRE synkronisering, først og fremmest anbefales det at opdatere Social Club. Først efter dette opdatere spillet. I Damp, som regel, processen er automatisk.

antivirus beskyttelse

I nogle tilfælde kan synderen være den mest almindelige antivirus. Nogle LANOIRE filer detekteret som malware. Derfor behøver antivirus programmer ikke tillade programmet til at fungere korrekt.

Hvad skal man gøre? I LANOIRE uendelige synkronisering? Det anbefales at midlertidigt deaktivere antivirus. Mest sandsynligt, vil spillet tilbage til drift.

yderligere software

En anden årsag til det pågældende problem er manglen på en computer af ekstra software er nødvendig for at drive pridozheniya. Vi taler om en pakke kaldet Net Framework 3.5. Også give problemer nogle gange bliver ingen C ++ på en pc.

I LANOIRE uendelige synkronisering? Windows 7 eller en anden version af OS - det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at brugeren til at fejlfinde og du skal installere Net Framework, og pakke C ++. Det er tilrådeligt at opdatere DirectX.

Firewall og Internet

I nogle tilfælde er den undersøgte problemet opstår på grund af den manglende evne til at oprette forbindelse til internettet eller ved låsning med LANOIRE firewall. Hvad vil hjælpe rette op på situationen?

I LANOIRE uendelige synkronisering? Windows 10, 8 eller 7 - det er ikke så fundamentalt. Brugeren skal:

 1. Afbryd forbindelsen til internettet. Dette er et påkrævet trin.
 2. Åbn Windows Firewall.
 3. Tilføj LANOIRE en exceptionel, der sætter spillet til at arbejde med internettet.
 4. Gendan netværksforbindelsen og prøv igen begynde legetøj.

Som regel sådanne handlinger er ofte meget effektive. Men det er ikke alt!

kompatibilitetsindstillinger (for Steam-versionen)

Hvis en spiller har købt Steam-versionen af spillet, er det muligt, at han er ganske enkelt forkert på indstillingerne display kompatibilitet. Nok til at redigere denne komponent til LANOIRE optjent i fuld kraft.

Hvordan man gør det? Hvad du skal i LANOIRE uendelig synkronisering er ikke bekymret for spillerne? Dette vil kræve:

 1. Gå ind i mappen med "STIM". Som standard er det placeret på: C: \ Programmer \ Steam.
 2. Find Steam.exe.
 3. Klik på den nævnte fil, højreklik. I drop-listen, skal du klikke på "Egenskaber".
 4. Åbn "Kompatibilitet" fanen.
 5. Fjern alle elementer mærket og klik på "Anvend".
 6. Vælg "Vis indstillinger for alle brugere."
 7. Sørg for, at ingen kasse havde ingen markeringer. Ellers skal de fjernes. Dernæst bekræfte handlingen.

Du kan kontrollere, om der vil være en endeløs LANOIRE synkronisering. Windows 10, eller ethvert andet operativsystem version - dette er ikke en væsentlig parameter. Det vigtigste er, at brugeren kan kontrollere indstillingerne for kompatibilitet "Steam".

Pirate udgave

Ikke alle spillere ønsker at købe en licenseret kopi LANOIRE. Disse brugere foretrækker at downloade piratkopierede bygge legetøj. Det er med sådan software ofte oplever problemer.

I LANOIRE uendelige synkronisering? Hvis det er en piratkopi af spillet, kan du gøre følgende:

 1. Hent samling fra en anden udgiver og geninstallere legetøj.
 2. Download en speciel patch og installere den. Normalt efter, at spillet bliver nødt til at blive afbrudt fra internettet.
 3. Køb LANOIRE licens.

På dette kan du afslutte alle de tips og tricks, der vil hjælpe overvinde den endeløse timing at studere spillet. Du vil måske bemærke, at en masse muligheder for handling. Normalt problemet, og den måde at løse det på er ved brute force. Under alle omstændigheder kan LANOIRE køre, hvis brugerens bekymringer uendelige synkronisering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.