ComputereUdstyr

Laptop CPU temperatur: hvordan man lærer

Enhver ejer af en mobil computer brug for at vide, hvad temperaturen på processoren i en bærbar computer vilkårlig tidspunkt. Hvis det ønskes, den bærbare computer er endda nødvendigt for de i fuld størrelse huse af personlige computere. Trods anvendelse af energieffektive komponenter i dem, på grund af utilstrækkelige dimensioner af køleelementerne og det lille volumen af huset laptop processor temperatur ofte når en grænseværdi, som ikke kan påvirke ydeevnen.

Alt er forklaret simpelthen nok: Ud over CPU'en (CPU), inde i bærbare computer er stadig en række komponenter, såsom en harddisk, hukommelse, bundkort osv Ved høje computing belastninger (konvertering af multimediefiler, moderne computerspil) af processoren. Varmeydelse stigninger til grænsen, afhængigt af CPU anvendte model. Hertil kommer, at varme i kroppen bringer grafikkort og harddisk.

Som et resultat af alle komponenter temperaturen når høje værdier, hvilket kan forårsage fremkomsten af dårlige sektorer på harddisken (skruen "spredes"), og på bundkortet sådanne elementer påvirker opvarmning. Stoler blindt det aktive kølesystem (fan, varmerør, en radiator) ikke nødvendig, da dets effektivitet med tiden reduceres. Hvorfor? Fordi det gradvist bliver tilstoppet husstøv, og den samlede kapacitet er reduceret, dog systematisk styring af temperaturen, kan ikke kun indirekte bestemme nødvendigheden af rengøring af indvendige komponenter mod støv, men også beskytte komponenterne fra helt unødvendig overophedning.

Heldigvis kan denne situation undgås, hvis du ved, hvad temperaturen er normal CPU laptop. For at bestemme det, kan du bruge tre måder:

- at undersøge anmeldelser på fora og ejere af tilsvarende modeller som udgangspunkt for at tage den gennemsnitlige værdi;

- umiddelbart efter at købe en ny bærbar computer, du har brug for at indlæse den med beregningerne og finde ud af på hvilken værdi det vil stoppe temperaturstigningen;

- hvis de to første metoder giver omtrentlige resultater for den nøjagtige data, du har brug for at gå til hjemmesiden CPU producent og specifikationer for at finde den tilladte værdi. Vigtigt: laptop CPU temperatur vises på hjemmesiden for producenten, viser ikke den nominelle og begrænse dens værdi. Med andre ord kan processoren hænger i lang tid fra varmen, men forbliver intakte.

For eksempel på kan findes stedet for Intel mobile processorer i sektionen, hvad der er den normale temperatur af processoren kerne 2 duo - det er normalt 30% under grænsen (bemærk, at grænsen). For P7550 model viste, at dens grænse på 90 grader, og derefter hænge forvente, når det opvarmes til 60-70 ° Celsius, selvom det afhænger af serien.

Det er absolut uklart, hvorfor Microsoft stadig ikke har medtaget en informativ panel, der viser temperaturen i deres operativsystemer. Virkeligheden er, at du er nødt til at installere tredjeparts software løsninger for at kunne fastslå, hvad temperaturen på bærbare processorer.

Anbefal mulig brug af særlige programmer, med temperatur læsning. Periodisk kontrol af opvarmning, er det muligt at bestemme på hvilke tidspunkter af CPU-tid computing og indlæst ved at sætte det yderligere opgaver er bedre at undlade at stemme. En af de bedste sådanne programmer - en gratis Core Temp. Efter installation af ikonet proceslinjen, og det ser tal, der angiver temperaturer hver kerne.

Du kan også bruge programmet AIDA64 og SiSoft Sadra. For at se den første CPU temperatur, skal den følge den vej, "Computer - sensorer. Værdierne vises på hver kerne.

Glem ikke om den berømte Speed Fan ansøgning, muligheden for som er meget bredere end en simpel aflæsning af sensor værdier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.