Sport og FitnessFitness

Hvordan til at bygge kuber på maven: et sæt af øvelser

Hvordan til at bygge kuber på maven, hvis desværre ikke alle, der ønsker at have en flad mave har tålmodighed og omhu i uddannelse? For dannelsen af den smukke, flad mave bare har brug for stabilitet i klasseværelset i lang tid.
Hvis der alligevel, på trods af de vanskeligheder, der lå vente, er allerede blevet gjort beslutningen om at pumpe op terninger, er det nødvendigt først at bestemme de dage og skoletiden. Som enhver anden øvelse, er uprozhneniya for pressen gøres bedst om morgenen. Den mest hensigtsmæssige løsning ville gøre øvelserne i en time tre gange om ugen. Daglige aktiviteter betyder ikke, at den effektive resultat opnås på kort tid. Terninger på pressen vil være mærkbar, når procentdelen af fedt er ca. 10%. Hvis der er for meget fedt, velnæret og lettelse mavemuskler lige under det uden at nogen opdager.

Hvordan til at bygge kuber på din mave?
Her er et lille sæt øvelser baseret på vride og løft benene.
1.Lech på ryggen, hænderne bag nakken, benene skal være bøjet i knæene, albuerne avle fra hinanden. Huset stiger langsomt og langsomt udeladt. Udfør tre sæt af halvtreds sit-ups.
2.Iskhodnoe status: som i det foregående tilfælde. Vridning eksekvere på en diagonal. Som for den venstre albue i højre knæ, og omvendt (højre albue til venstre knæ). Udfør tre sæt af tredive drejninger til hver side.
3. Lig på ryggen, armene langs kroppen frit. Disse øvelser for pressen er meget effektiv. Belaste mavemusklerne, løft dine ben, og derefter hofterne så højt som muligt. I udgangspositionen langsomt tilbage. Udfør tre sæt af tolv gentagelser.
4.Lech på gulvet, benene bøjet i knæet. Tildele hænderne bag hovedet eller sætte på skuldrene. Motion er at hæve benene og hovedet mod hinanden og langsomt tilbage til udgangspositionen. Folding fem og tyve gange i tre eksemplarer.
5.Lezhim på ryggen, arme lige, ben forlænget. Lige ben hæve, så de med kroppen lavet en vinkel på 90 grader. Derefter løfte sit højre ben omkring ti gange, og hold den i en hævet position i ti sekunder. Det samme med den venstre fod. Tilsvarende laver øvelser liggende på sin side.
6.Stoya på alle fire, lige ryg. Exhale, slappe mavemusklerne, så den maksimale trække maven. I denne stilling, stå stille i 15-20 sekunder, slap af. Til at begynde øvelsen at udføre 12 gange.
7.Lezha lægge hænderne bag hovedet. Bøj knæene og udføre bevægelser, der efterligner cykeltur, er øvelsen kompliceres af den alternative tilgang af knæene og venstre, derefter højre albue.
8.Lech på ryggen, hænderne bag hovedet. Samtidig hæve torso og ben, forsøger at røre ved hans pande knæ. I udgangspositionen langsomt tilbage. Udfør tre sæt af ti gange.

vægtning håndvægte
Hvordan til at bygge kuber på hendes mave, hvis dine mavemuskler allerede er veludviklede? I dette tilfælde øvelser der skal udføres med en ekstra vægt for at låse hovedet i form af håndvægt.

Protein magt
Hvis du undrer dig over, hvordan man kan pumpe op kuberne på maven, og besluttede at opnå det resultat på egen hånd derhjemme, så glem ikke, at for at opnå resultater hurtigt brug for den rigtige kost, rig på proteiner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.