TravelingRetninger

"Alliance Park" Perm: Adresse, anmeldelser. Park aktiv hvile. Airsoft i Perm

Aktiv fritid er i stigende grad kommer i mode. Hvis nærmer sig en fødselsdag eller corporate part, ingen ønsker at sidde ved et bord i en restaurant, og der er lækre salater. I stedet går de ud af byen, besøge reb selvfølgelig og klatrevægge, bowling. Hvad med at hæve selskab med venner og gå spille paintball? Dette parti sikker på du vil huske i lang tid. I dag har vi fortælle dig om det sjoveste sted i verden kaldet "Alliance Park" (Perm). Her kommer til live de bedste taktiske spil, hvor du kan indstille dine mål, og der er et team til at tælle militær strategi. Tror du, det er sjovt kun på computeren? Nej, det er meget mere sjov i livet.

Den største park af aktiv fritid

Folk kommer her ikke for at sidde på bænkene eller spise is. Her alt voksen. Vi skifte tøj, tage hænderne på maskiner og tilbage for at frastøde fjendens base, for at frigive gidslerne, eller for at opnå andre udvalgte mål. Som du ved, "Alliance Park" i Perm - et sted for aktiv fritid. Grundlaget for aktivitet - paintball, airsoft, laser tag. Listen over ydelser corporate events, deres egne underholdningsprogrammer, sport og fritidsaktiviteter, store scenarie spil. Dette er en verden af udendørs aktiviteter, der er sikker på at nyde store og små.

erfaring

Selvfølgelig lignende centre åbner nu overalt. Men kvaliteten af tjenester, udstyr og uddannelse af personale kan være anderledes. "Alliance Park" i Perm har været i drift i ni år, hvilket giver gode muligheder for udendørs aktiviteter. I løbet af denne tid, her hvilede vi mere end 100 000 mennesker. Mere end 2.500 gæster blev modtaget månedligt. Jeg vil gerne advare på forhånd, hvis du kommer til at tilbringe dagen, det er ikke planlagt noget andet. "Alliance Park" i Perm tilbyder en række interessante lege og aktiviteter, som tiden flyver bare stille og roligt.

favorit paintball

Indtil for nylig dette spil, vi kunne kun se på tv, og misunder dem, der har mulighed for at køre rundt med en pistol. I dag Perm beboerne kan komme her næsten hver dag. Det skal bemærkes, at man ikke bare levere udstyr og sendt til at spille. Der er særlige områder, der hver især - en lille søgen med hans taktiske opgaver. Det område af spilleregler er relativt lille, omkring 60 x 60 meter. Men det er nok til at placere holdet og udføre missionen.

Til dato er der ni boldbaner, stiliserede på sin egen måde.

 • "Armageddon", hvor de vigtigste krisecentre er biler og busser.
 • "Fort" - en kæmpe struktur med hemmelige passager, trapper og brystværn.
 • "Convoy" - spillet foregår i åbent terræn med buske til camouflage.
 • "Øde landsby".
 • "Hellige røg." Kort, stiliseret handling i en skov.

Vi vil ikke tale om alle de legepladser i detaljer for at skærpe din interesse. Unik natur her er mere end imponerende. Umiddelbart nedsænket i atmosfæren af spillet. Læg dertil et enormt arsenal af våben: pyroteknik, pansrede køretøjer, maskingeværer og morterer, og antitank kanoner, og du vil forstå, at der er et bedre sted for en verden af spil.

"Laser Tag"

Denne total fordybelse i kunsten virkelige kamp. Park aktiv hvile giver mulighed for at spille med hele familien, fordi der ikke er nogen paintballs, der kan skade at ramme. I hænderne på spillerne en reel våben layouts udstyret med elektronik. På hovedet af spillerne ramte sensorerne. De signalerer skaden og død, hvorefter spilleren slukker for våben. Du er nu iagttageren.

Amusement Park (Perm) bevidst tilbyder forskellige taktiske spil at vælge imellem. Hver har sine fordele og ulemper. Hvis vi betragter laser tag, er det i mange henseender endnu mere interessante end de sædvanlige peytbol:

 • Ingen maling eller blå mærker på kroppen;
 • Sniper rækkevidde - 300 meter, og sensorer præcist Capture ramt. Så debatten udelukket.
 • Det er sikkert, kan selv førskolebørn spille:
 • Margin skud er ikke begrænset;
 • Laservåben kopier kæmper med lyden af skud, opladning og genopladning.

For spil bruger samme stiliseret sted.

Straykbol (Perm)

Dette er spillet for rigtige mænd. Det refererer til den militære-sports spil, som tager et par hold. For hende, brugt op luft bekæmpe våben og plastik kugler. Bute er følsomme, men ikke efterlade nogen spor, så spillet er ærlighed. Efter den første kontakt med en fighter lægger på en rød armbind og sendt til "kirkegård", i stedet for dislokation af døde spillere.

Airsoft vinder sin popularitet i Perm. På trods af de vanskeligheder, det har en række fordele:

 • Høj realisme, hvad der sker. Bruger nøjagtige modeller af militære våben, hvoraf stadig brug for at lære, hvordan at skyde.
 • Reduceret risiko for skader. Hvis skydebanen på over 50 meter, er bolden ramte ikke følt som smertefuld.
 • Ammo er meget billigt, ikke kan sammenlignes med paintball.
 • Der er ingen begrænsninger i rummet. Teams kan spille i marken eller i skoven.
 • Området over 100 slags bekæmpe indretninger, som hver især kan anvendes i kamp. Samtidig af branden, vægten tilbage, alle i virkeligheden.

Kampe til militært brug specielt udstyret lossepladser. Der er skyttegrave og bygninger, forladte bygninger, så spillet vil finde sted meget interessant. Hertil kommer, at mænd har komplet udstyr.

Ordrer fra grupper

Alene her kan være kedeligt, fordi det er nødvendigt at finde et hold af ligesindede, eller slutte sig til en, der er klar til at starte spillet. Derfor er det bedst at samle holdet og alle kommer sammen i "Alliance Park" (Perm). Adresse: st. Counter, 33-a. Hvordan at bevise over for kollegerne, at der helt sikkert bliver interessant? Meget enkelt, det giver en stærk sag.

 • Virksomheden er beliggende i byen, men på samme tid i en smuk skov. Du billede Camping.
 • Samtidig her tager op til 200 personer.
 • Mængden af underholdning er fantastisk. Forestil mulighed for at skyde en armbrøst eller en middelalderlig katapult.
 • Fritid scenarier er udviklet individuelt baseret på gruppens anmodninger. Dette er også et interessant punkt, fordi det giver dig mulighed for at knytte afslapning og teambuilding, tidsstyring, og mere.
 • Du venter på en specielt lagt spor, sportsudstyr og legeredskaber, spændende missioner og scenarier.
 • Afslappende ferie og en dejlig tabel efter spil. Formatet kan være en hvilken som helst felt køkken og traditionelle sammenkomster.

Rekreation for børn

Når man nærmer sig en fødselsdag, graduering år, eller nogen anden væsentlig begivenhed, så det bliver en tryllestav "Alliance Park" i Perm. Anmeldelser forældre fuldt bekræfte, at her børn kan plaske ud energi og masser af leg. Bright, animation program vil være en fantastisk ramme for en børns ferie. Du kan vælge mellem en række forskellige scenarier:

 • "Kingdom voobrazhurium" - er en reel middelalderborg og huler c monstre, puslespil og gemmesteder;
 • "Fort Boyard";
 • "OL".

Tro på, at sådanne helligdage børnene huske og efter mange år.

Priser og takster

Umiddelbart advaret om, at nuancerne, der udgør omkostningerne ganske meget. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din leder, som vil foretage en individuel beregning. Vi vil introducere den normale sats, der tilbyder sine kunder "Alliance Park" (Perm). Priserne er ganske overkommelige, især når man tænker på den glæde, at deltagerne modtager.

I alle spil, der er tre sværhedsgrader:

 • Newbie. Fra mandag til torsdag billetprisen på 650 rubler for voksne og 600 for børn. I løbet af weekenden, 750 og 650 rubler hhv. Prisen inkluderer en billet til to timer og våben husleje, samt en instruktør - animator.
 • Veteran. Hvis du ikke er her for første gang, kan du bestille spillet sværere. Udover ekstra script chips, får du en speciel makeup og camouflage, og røgbomber. Omkostningerne i 1050 for en voksen og 1.000 børn på hverdage. I løbet af weekenden, 1150 og 1050, hhv.
 • Special Forces. Dette spil er en taktisk eventyr format. Nu har du tre timer at udføre missionen og et stort udvalg af våben. Omkostningerne ved 1700 pr voksen og 1700 pr barn.

Kom der

Vi har allerede talt om ovenfor, hvor den "Alliance Park" i Perm. Hvordan kommer man til hans interesser fleste forældre med børn, især hvis ikke hans bil. Park aktiv hvile er i nabolaget af Parken, nær skoven Chernyayevsky. Parken er utrolig stor og beskæftiger mere end 35.000 kvadratmeter. Her er en mulighed for at realisere nogle ideer til at gøre din weekend var perfekt. Her er bus nummer 529, som kan sidde på Karl Marx Street.

"The Great Race" og reality show med din deltagelse

Hvis du har set den første kanal af samme navn overførsel, behøver du ikke længere at fortælle, hvad der venter dig. Mad motorvej, de bedste oplægsholdere og animatorer, mousserende humor og musik. Deltagerne skal igennem oppustelig labyrint, rack deres hjerner på quests i den tovværk kursus, køre cross sammen med sine venner, og layoutet af tanken på hovedet, og udføre snesevis af andre komplekse, men meget interessante job. Og alt dette - "Alliance Park" (Perm). "The Great Race" plan om at gøre regelmæssig motion, hvilket betyder, at alle vil have en chance for at teste sin styrke og smidighed.

Kundeanmeldelser

At sige, at folk er tilfredse med organiseringen af fritid i parken - det siger ikke noget. Det er forbløffende, hvor meget lykke kan give relish mulighed for at løbe og hoppe. Og det er ikke kun om børn. Voksne i dag bruger en masse tid på kontoret kabinetter, glemmer, at det er vinden i bladene og rekreation.

Nå, mand? Det er en mulighed for at realisere en barndom drøm og smøre Grimm, pistol på klar til at blive en sand helt, besejre fjenden og erobre fortet! Efter dette, behøver computeren strategier ikke ønsker at selv se på. Selvfølgelig er der mennesker, der er her for deres egne mangler. Nogen mente, at spillene koster for højt, mens andre har besluttet, at instruktøren ikke var høflig. Disse oplysninger er også afspejlet i gennemgangen. Men generelt kan vi sige, at organisationen af fritid er indstillet på det højeste niveau. Throughput i parken er fantastisk, uanset hvor rig var den dag, behøver du ikke at stå i kø. Alle vil finde deres plads til spil og rekreation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.