FormationHistorie

Hero af Sovjetunionen Lunin Nikolay Aleksandrovich: biografi, præstation og interessante fakta

Lunin Nikolay Aleksandrovich - kontreadmiral, en heroisk kommandant, der viste kvaliteter under Den Store Fædrelandskrig. Han blev tildelt titlen Sovjetunionens Helt. Dens hovedaktivitet var kommando af den undersøiske fartøjer. Som chef for ubåden skib K-21, i 1942, var i stand til at udføre det kunststykke, det påvirker balancen mellem modsatrettede kræfter i de nordlige have.

Nikolay Aleksandrovich Lunin: biografi, barndom

Nikolay Aleksandrovich Lunin blev født den 21. august 1907. Far til alt liv på havet, boet og arbejdet i kystbyen Odessa. Fra en tidlig alder barnet så havet og skibene, der forlod et levende indtryk i sindet af en lille dreng, og han besluttede at knytte deres skæbne med tjenesten i søværnet. I en alder af tre år dreng med sin familie flyttede til Mariupol. Denne by er også placeret ved havet. Barnets far fortsatte med at arbejde på skibet, rydder vandet, nær byens havn.

Nicholas gik i skole for at få viden om havet i nærheden af stationen, hvor børn af mennesker var i disse år, arbejdede i søværnet. Skolen selv uformelt kaldet school sejlere. Med 12-årig dreng begyndte sit arbejdsliv på skibet, efter at have arbejdet som en hytte dreng på et skib handelsflåde, hvor hans far tjente som en sømand. Efter at have afsluttet skoleliv i 1924, blev den unge mand fast besluttet på at fortsætte deres uddannelse og i det følgende år, efter flytning til Rostov ved Don, han trådte Naval Academy. Mens han studerede i denne institution, bliver han medlem af det kommunistiske parti.

Tidlig karriere

I 1929, skolen Lunin Nikolay Aleksandrovich uddannet, og et år senere kaldet Mennesket i den Røde Hær, hvor dens primære kontor var forbundet med kryptering virksomhed. Siden 1931, efter afslutningen af service og demobilisering begynder en professionel karriere i fremtiden helt. Lunin begyndte at arbejde med dekanen for en af institutionerne i Odessa, og så går han til skibet "Vega", hvor han blev første assistent, og så kaptajnen på skibet. Siden 1933 fungerer som en navigator på et tankskib transporterer olie og olietankere blev kaptajn i 1935.

Lunin Nikolay Aleksandrovich (undervands flåde af Rusland). Start af drift

Siden 1935, begynder service til søværnet. I løbet af 1937 dimitterede han Kommandanter kurser på grundlag af den militære skole. Efter denne begivenhed, begynder at arbejde med det samme på ubåde. Først spillede han biroller på ubåden U-31, indtil begyndelsen af foråret 1938, så fungerede som chef for ubåden U-404.

Desværre, de historiske realiteter i den sovjetiske stat havde en periode med undertrykkelse, og i 1938 overhalede skæbne Lunin straffefange. Men et år senere, formentlig realisere den fejl, han blev frikendt, han fik rang af kaptajnløjtnant, blev restaureret på arbejdspladsen og blev sendt til at tjene i Nordsøen.

Commander Sch-421

I foråret 1940 blev efterfulgt af udnævnelsen af den øverstbefalende for ubåden U-421. Det var en båd, et veludstyret militære midler og bestået før krigen kampene doktrin. Ubåden er begyndelsen af militær aktivitet i de første dage af krigen. I 1942, i henhold til Lunin, hans ubåd angrebet og formåede at ødelægge 7 fjendtlige skibe med en samlet forskydning af næsten 50.000 tons. Men i de dokumenter blev bekræftet kun én vellykket angreb. Tyske skib "Konsul Schulze" blev sænket den 5. februar i år. Ikke at tage højde for dette, har staten anerkendt berettigelsen Lunina Nikolaya Aleksandrovicha, og i 1942 for ekspertise i søslag blev han tildelt titlen Sovjetunionens Helt. Ud over titlen vandt han priser som den leninordenen og medalje "Gold Star". Den selvsamme ubåd også tildelt æren af bekendtgørelse af det røde banner.

Chefen for K-21

I 1942, allerede en moden kommandør betroet ledelsen af en af de dygtigste undervandsbåde. Sådan en ubåd cruising blev K-21. Denne båd op til dette punkt var ofte i kampene, arbejdede sammenhængende kæmper hold om bord. Den bevæbning blev fremført på grundlag af teknologier i disse år. Om bord var flere torpedo og artilleri våben, desuden ubåden var snaschena miner. Tog kommando af båden i marts så tidligt som i næste måned Lunin befalede ubåden redning offeret SCH-402. Men indtil juli succes i at ødelægge kræfter tyske tropper i den øverstbefalende for ubåden ikke skete kamp.

Feat Lunin: torpederet slagskib "Tirpitz"

I sommeren 1942 under ledelse af ubåden gik Lunin til bredden af Norge med henblik på militær aktion i det kolde vand i de nordlige have. 5. juli er på båden så de militære skibe af tyskerne, en af dem - den slagskib "Tirpitz" og flere store krydsere. Fartøjschefen besluttede at angribe tyske skibe. Som et resultat, ubåden iværksat flere torpedo flugtninger på fjendtlige mål. Men den meget angrebet fandt sted, i betingelserne for ekstrem lav sigtbarhed, desuden begyndte de tyske skibe at manøvrere hurtigt, og til sidst hun ubåd sank ned i dybet. angrebet resulterer derfor Lunin så. Dog blev flere eksplosioner hørt, er karakteristisk for skade på skibet. På trods af manglen på visuel information, Submariner Lunin Nikolay Aleksandrovich tælles og registreres, at slagskib var beskadiget, og en af de krydsere - sunket.

Interessante fakta om Lunin

Et interessant faktum er, at den tyske ledelse ikke bekræfte tabet af deres skibe. Efter angrebet, de fascistiske skibe ved høj hastighed bevæger sig ved egen kraft. Oplysninger, som det skib, som enten er blevet repareret, ingen steder er optaget. Desuden i dokumenterne fra slagskibet blev ikke engang nævne af dette angreb. Endelig er det nu sikkert, at den dag, tabet ikke var en af de tyske domstole. Sovjetiske myndigheder massivt dækket angrebet, information formidles og den udenlandske presse. Denne begivenhed førte til kritiske ændringer i livet af sin far Lunin. Nazisterne beslaglagt far til vores helt, og derefter offentligt henrettet i centrum af Rostov ved Don.

Den sovjetiske kommando bekræftede ødelæggelsen af de fjendtlige skibe. Som et resultat af angrebet den tyske eskadrille blev tvunget til at trække sig tilbage. Convoy allierede styrker, der havde planlagt at angribe "Tirpitz" blev ikke beskadiget. Således ubåd K-21 under ledelse af Lunina Nikolaya Aleksandrovicha sine opgaver udføres. Senere, i efteråret samme år, på grundlag af operationer foretaget af ubåden blev tildelt det røde banner.

Fremadrettet er det værd at nævne det interessante faktum, at Lunin i alle år af militærtjeneste tilskrevet 17 held neddykkede fjendtlige mål. Men de dokumenter beviste død kun fire skibe.

Militær Tjeneste 1942-1943

Under den efterfølgende periode næsten alle de udfordringer kommandoen over ubåden, blev udført. For året lykkedes Lunin i synkende 10 fjendtlige skibe. Så i slutningen af efteråret 1942, takket være den effektive virkning af den øverstbefalende ubåd, Norges kyst store transportskib "Riegel" blev ødelagt. I slutningen af vinteren 1943, da båden var Norges kyst, i fjendtlige farvande, udbrød der brand om bord. Takket være den effektive virkning af sejlere, blev han elimineret. Flere eventyrlystne, men i sidste ende den rigtige beslutning blev Sovjetunionens Helt Lunin Nikolay Aleksandrovich efter opgaven og tilbagetrækning af fjendtlige farvande. Marine bestået af tyskerne over vandet med deres lys. Ingen kunne tro på sådan en dristig besætning, tyskerne tog båd som sin egen. Som et resultat, K-21 formåede at synke flere patruljebåde og moler, hvortil de blev fortøjet. Til succes førte ekstraordinær kommandør mentale evner.

I 1944 værnepligt i krigen fronter for Lunin sluttede. Siden begyndelsen af foråret i år, studerer han på Naval Academy, efter at han blev tildelt rang af kontreadmiral.

De efterkrigsårene og død

Efter afslutningen af fjendtlighederne Nikolay Aleksandrovich Lunin, hvis biografi er revideret i en artikel med overskriften eskadroner af ubåde, har han udviklet forskningsaktiviteter og speciale. I 1962, på grund af dårligt helbred pensioneret han. I 1967 ankom han i byen Mariupol, at fordybe sig i minderne om hans barndom. Dette var hans sidste besøg i det lille land. 1970 var det sidste i livet i Lunina Nikolaya Aleksandrovicha. Han blev begravet i St. Petersborg (dengang - Leningrad), er det nu hans grav er i Teologisk kirkegård.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.