FormationHistorie

Fred i Tilsit

I begyndelsen af IXX århundrede i Europa, begivenhederne fandt sted, hvilket resulterede i 1807 mellem Napoleon Bonaparte og den russiske kejser Alexander I blev underskrevet traktaten Tilsit, påvirke hele fremtidige løbet af historien.

Proklamerer sig selv i 1804, den franske kejser Napoleon bærer ideen om erobringen af Europa. I modsætning til hans planer mellem Østrig, Storbritannien, Rusland, Kongeriget Napoli, Portugal og Sverige at etablere en tredje anti-fransk koalition. Austerlitz koalitionsstyrkerne blev besejret, og Østrig indgået en traktat af alliancen Bonaparte. Rusland er i den fjerde koalition, som omfattede Storbritannien og Preussen, fortsatte militære operationer mod Napoleons tropper. I slaget ved Friedland vinter 1807 den russiske hær blev besejret af den franske og blev tvunget til at trække sig tilbage. Napoleon havde nået sit mål og var i stand til at pålægge Kejser Alexander skammelige og urentable i alle henseender, traktaten Tilsit.

Underskrivelse af kontrakten

Mødet mellem de to kejsere fandt sted i byen Tilsit. Nu er det Sovetsk i Kaliningrad-regionen. 25 juni 1807 på floden Neman at møde kejsere bygget en tømmerflåde, hvorpå der var et møde ansigt til ansigt, som havde en meget alvorlig, men desværre de negative konsekvenser for det russiske imperium. Dette blev efterfulgt af flere møder mellem lederne af stater, og selv Alexander var til stede på udstillingen af franske tropper. 7 juli 1807 blev underskrevet traktaten Tilsit. Fra det øjeblik begyndte at tegne kort over Europa, som i det store, var det begyndelsen til enden af regeringstid af Napoleon Bonaparte.

Betingelser for kontrakten (koncession)

Ro i Tilsit sætte det russiske imperium i en meget ugunstig situation. Ifølge denne traktat, Kejser Alexander I blev tvunget til at gå til følgende fordele:

  • slutte sig til blokade af dets allierede - Det Forenede Kongerige;
  • genkende Napoleon alle sine erobringer;
  • Frankrig til at hjælpe i krigen;
  • trække fra Moldova;
  • genkende de pårørende til Napoleon konger (Napoli, hollandsk og westfalske);
  • genkende uddannelse afhængig af den franske Hertugdømmet Warszawa.

Fred i Tilsit i 1807 fuldstændig isolerer Storbritannien, som var i det kontinentale blokade, og Napoleon havde allerede forladt for modstanderne af deres ambitiøse planer.

Betingelser for kontrakten (kompensation)

Det skal bemærkes, at Kejser Alexander I og ved at underskrive traktaten Tilsit i 1807, har lavet flere indrømmelser fra Bonaparte. Rusland i erstatning gik til Białystok afdeling. Danzig på dette tidspunkt bliver en fristad, og en slægtning til Kejser Alexander, den preussiske kong Friedrich Wilhelm III, kommer tilbage den gamle Preussen, Schlesien og Pommern.

Fred af Tilsit, konsekvenserne

Progressive lag af det russiske samfund fortolket betingelserne i fredstraktaten som et slag i ansigtet, og Napoleon kun som en tronraner, ikke kaldt. Det tog yderligere fem år til russisk kunne ærligt og åbent kigge ind i hinandens øjne. Kun krigen i 1812 , ikke var i stand til at give denne mulighed.

Ro i Tilsit, hvis konsekvenser den russiske økonomi vil kunne mærkes i virkeligheden var katastrofale. I begyndelsen af det XIX århundrede leverede russiske imperium korn, hamp, træ og mere til det europæiske marked. På grund af blokade af Det Forenede Kongerige, som tegner sig for broderparten af den russiske eksport, har det russiske imperium økonomi har lidt enorme skader. Alvorligt påvirket købmænd og godsejere. Continental blokade af England forårsagede et fald i den russiske handel er næsten fordoblet, og dens pengekasse betydeligt "tyndere". Mest af alt, fra fredstraktaten af Tilsit Preussen lidt. Hun mistede halvdelen af deres jord og betalt erstatning i Frankrig indtil slutningen af det XIX århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.