Hjem og familieHelligdage

Funny, følelsesmæssige liv, filosofi, nyttige hilsener 30-året for kvinden

Særlige tillykke til et særligt jubilæum

Tillykke til 30-året for kvinden er forskellige i, at 30 - det er en særlig dag: den første debriefing og en ny begyndelse. Det tillykke med den første årsdag for kvinder! Hvorfor først? Fordi 17, 18, 20 eller endda 25 år - det er ikke en kvinde. I 17-18 år, pige, voksen teenager med feminine træk, pæn, unge og hjælpeløse som en killing. 17-18 år - det er en smuk periode af de første tåbeligheder og fejltagelser, de første skuffelser. 20-25 år - pige, dirrende væsen, allerede vide hvordan man ikke skal, men også for at forstå, hvordan det skal gøres. En kvinde begynder kun 30! Dette, selvsikker, yndefuld som en panter, en smuk som tusind roser og charmerende som foråret!

30 år - det er den perfekte alder! Dette er den periode i livet, hvor alt er muligt! Intet er for tidligt. Det er tid til at opbygge og skabe. Opret virksomhed, hold, familie, nye hobbyer, nye planer! Alligevel intet er ikke for sent: Det er tid til at elske og blive elsket, at føde, hæve og være rigtig glad!

Uden en god sans for humor er det meget svært, så tillykke til 30-året for kvinden skal være sjovt. For eksempel:

"Du lever i en moderne tempofyldt verden, hvor alt er haste et eller andet sted, og du sammen med dem, men jeg vil ikke have dig til at være en kvinde i dag, fordi den moderne kvinde bør .:

  • ligne en pige,
  • klæde sig som en dreng,
  • Tænk som en mand
  • og pløje som en hest!

Må ikke være en moderne kvinde, hvorvidt en rigtig kvinde, en kvinde-dronning! En uopnåelige drøm for mange og en muse, inspiration, og en dame til at en, der vil gøre dig glad, og han vil fra denne sindssygt glad! "

Tillykke til 30-året for kvinden - den ønsker sand lykke

"Jeg ønsker dig den mest kontrol over deres liv. Ingen ønsker sig onde selv. Men ikke ønsker at være uafhængige. En uafhængig kvinde er tvunget til at købe, hvad du har råd til. Jeg ønsker at blive elsket, behov, elskede og værdsat, fordi det er denne kvinde får alt, hvad han kunne ønske sig, alle hendes drømme, for det er ikke umuligt, fordi det er -. dronningen af skæbne "

"Jeg ville ønske, at hver genforening, klassekammerat, vel at mærke, er en klassekammerat sagde, og du ikke har ændret sig, alt er det samme som 13, 20, 30 år siden den samme smukke, sjove, intelligente, heldig, glad ...."

"Lad din verden er magisk, livlig og charmerende! Lad hver ny dag hældes diamanter glæde! Lev i verden af smukke følelser, entusiastiske indtryk, lad solen skinne lysere, uanset hvor du er. Uanset om den gode fe af dit liv! Alt hvad du touch, selvom bliver bedre, smukkere, venligere, lad det være ligesom dig. Lad dit hjerte gør en magisk hvirvel verden. Efter alt, du fortjener det. "

"På årsdagen for 30 år for kvindelige Ønsket aldrig fejre 8. marts fordi i denne dag kvinder, frataget opmærksomhed, endelig en gang om året, får det. Lad hver dag, du glad hav af opmærksomhed, så vær gavmild og rig, varm og blid hav af kærlighed, hvor du er bestemt til at svømme hele mit liv. "

Tillykke til 30-årsdagen for kvinden, dybe, filosofiske, livet

"Accepter min oprigtige tillykke med 30 års en kvinde - en opblomstring af en smuk og klog liv, jeg ønsker dig masser af smil En kvindes smil virker vidundere :. Det udledninger den mest spændte situation i den meget følsomt situation ikke gør ansigter og ikke tage en pind af trusler !. og bare smile ... Husk historien om den lille vaskebjørn, som ikke kunne slå med en pind og en frygtelig grimasse af en, der sidder i en dam et smil -. kunne i enhver situation -. smile, til at varme alle var ".

"Når den rejsende spurgte, hvad den mest fantastiske ting der skete med ham i al den tid, sagde han:". Det faktum, at hver gang jeg med held holdt sig til stranden "Jeg ønsker dig at bestå gennem alle storme, og storme, der forventes af alle i den urolige, vremyani og selv stærkt stormfuldt hav af livet, og hver gang med succes fortøjet til kysten. "

"For ikke at glemme, gudinden for hukommelse Mnemosyne gjorde nicks på næsen. Men nicks såret og dem ar. Der er situationer, der forlader os hak på hjertet ... Jo mere, jo mere det gør ondt vore hjerter, jo flere ar på det . i dine 30 år, jeg vil gerne ønske dig ofte nyde spektakulære og måske det vigtigste element i vores hukommelse -. Lad glemme hurtigt glemt, hvad bragte ubehagelige øjeblikke, forlade dit hjerte er rent ".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.