FormationHistorie

Dyr i War Memorial. Dyr - WWII helte

Kampene, uanset hjørne af verden, de kan udføres, - er altid en tragedie, og en meget større skala, end det kan synes ved første øjekast.

Ud over dusinvis, hundredvis eller tusindvis af liv tabt og lemlæstede, er det også en betydelig økonomisk tab for statens økonomi og den enorme skader på naturen.

Desværre, i disse situationer, vi er langt væk, kan ikke altid forestille sig, at dyrene føler i krig. På dette, vi simpelthen har hverken tid eller de følelser.

Og forgæves ... Efter alt, ifølge eksperter, i de fleste tilfælde, mindre vore brødre forstår ikke, hvad der foregår, og hvorfor før eller sikker græsplæne solbeskinnede udkanten af skoven pludselig blev en farlig minefelt. Så som vilde og tamme dyr i krigsårene kræver særlig opmærksomhed og deltagelse. Som de siger, vi er virkelig ansvarlig for dem, der tæmmet.

Selvom nogle gange er situationen er sådan, at det er tilladt i krig blive værdifulde spejdere, vejledninger, postbude og budbringere, og dermed hjælpe os mennesker at overleve alle rædslerne og afsavn.

§ 1. Fighting brødre vores mindre

Desværre er krige udkæmpes på jorden siden fremkomsten af verden. Af en eller anden grund har folk altid kæmpede for visse idealer og, sandsynligvis, vil konkurrere med hinanden i fremtiden.

Men konstante hjælpere af menneskeheden i krigen i tusinder af år har været og stadig er dyr. Det skete så i første omgang indirekte deltog i slagene ved vilde bier kun produceres i særlige tønder på fjenden, men stramningen af kamptaktikker liste stridende dyr steget støt.

Mange mennesker kender hvad et uvurderligt bidrag til sejren gjorde dyrene i Den Store Fædrelandskrig. Men de var hovedsagelig en hund der reddede titusinder af soldaters liv. Men tiden, "kæmpe" lært og katte, og flagermus, og selv sæler med delfinerne.

Animal helte af krigen - et emne, der kan debatteres uendelige. Lad os prøve at give et par eksempler, og dermed opspore historien fra den tid af gamle erobringer.

§ 2. De elefanter og heste - de sidste krigere

Selv i oldtiden i sammenstød i Indien, Persien, Sydøstasien, du brugte de såkaldte krigselefanter. Det vides, at oprindeligt den berømte militære leder Hannibal krydsede Alperne med dem. Efterfølgende krigselefanter virkelig blevet et dødbringende våben. Før slaget, de fodres stimulanser og vin, hvorefter dyrene mister deres sind og smerte og frygt skyndte på alle, der opstod på deres vej. Skam disse år kan betragtes som det faktum, at elefanten kun var kommet ud af lydighed som hans hals hamret særlige metal spil, som førte til "hurtig" død.

Ifølge bøger og historier om vores bedsteforældre vi ved, at dyr, under krigen spillede en ledende rolle - er en hest. Og de er ikke kun brugt under Anden Verdenskrig til transport af de sårede og dræbte, men i oldtiden, et par tusinde år siden.

§ 3. Usædvanlige assistent. Baboon opkaldt Jackie

Dyr i krig er der de mest forskellige. For eksempel, i 1915, en af de britiske soldater bad om tilladelse til at tage med ham til krigen hjem bavian. Abe opkaldt Jackie gennem hans måde for adfærd på kort tid er blevet maskot for et infanteri regiment, og havde sine egne uniformer.

Baboon hilste højtstående officerer, spiste en gaffel og kniv, deltog i kampene og kravle gennem skyttegravene, i røret for soldaterne pustede tobak og var i stand til at beregne fjenden på stor afstand. Og når ejeren blev såret (kugle gennemboret i hans skulder), Jackie slikker hans sår helt op til ankomsten af læger. Tre år senere blev han såret i højre ben (aben på det tidspunkt var ved at bygge barrieren af fragmenter af sten!), Som måtte amputeres.

Efter bedring, blev Jackie forfremmet til korporal og blev tildelt en medalje for tapperhed. Baboon som undtagelsestilstand, modtog en pension.

§ 4. Militære duer

I krig, en meget fornem due på porto ved navn Maria. Under kampene, det er fire gange gjorde flyvning fra Frankrig til England og tilbage til de militære noter. Dove i deres mission var såret tre gange, og når angrebet falk Mary beskadige fløj og bryst. Bird pålagt søm 22.

Den anden due, Winky, reddet en besætning, strandet i Nordsøen efter bombningen. Den øverstbefalende udgivet duen med håbet om, at hun vil fortælle hende om angrebet. Winky fløj 120 miles og færdiggøre quests. Efter 15 minutter, flyvevåbnet fundet et skib.

§ 5. De mest loyale dyr i krig hunde

En Newfoundland ved navn Gaby blev blot givet til det canadiske militær. I første omgang, at hæve en hvalp, de ikke selv har antaget, hvilken form for service, han ydede til dem efter et stykke tid. Sagen er, at efterfølgende hunden var med dem i Hongkong forsvar. Når en fjende soldat kastede en granat ind i skyttegravskrig, hunden greb uheldige ting i mine tænder og løb mod fjenden. Desværre, redde børns liv, det eksploderede med et projektil.

Judy Poynter næsten betragtes som en tjener af skibet. Dog steg på et skib, på sin fodring og behandling næsten siden sin fødsel er tildelt en vis mængde penge. Og, som det senere viste sig, ikke forgæves. At hun først bemærkede den japanske raid luftfart. Efter forliset skibets hund kun på andendagen sejlede han til en øde ø, hvor besætningen var landet tidligere, og næsten øjeblikkeligt gravet en foråret frisk vand. Senere blev hun og hendes team taget til fange og holdt der i fire år. Af den måde, ikke alle ved, at Judy var de eneste officielle fangenskab dyr.

Dyr i den anden verdenskrig spillede også en vigtig rolle. For eksempel Shepherd Irma østeuropæiske racer hjalp lokalisere de sårede under murbrokkerne. Takket være hende, havde reddet livet for 191 soldater, for hvad dens ejer, en beboer i en landsby i Kursk-regionen, overrakte prisen.

Kapitel 6. Red Cat antiaircraft

Animal helte den store patriotiske krig har været meget forskellige, men alle af dem, der spænder fra små til store duer og hårdføre heste, arbejdede til gavn for Victory. Selvfølgelig var de mest kendte og almindelige assistenter betragtet hunde. Men for at tilskrive al den herlighed kun til dem bare ikke det værd.

I Hviderusland i 1944 militæret hentede ingefær killing, hvis værkfører næsten med det samme kaldt Ryzhikov. Altid under bombningen af en kat eller andet sted forsvinder og vises kun, når alt falder til ro. For Ryzhikov bemærket funktion: en minut før fjenden raid killing kedelig knurren i den retning, hvorfra fjenden dukkede senere. I april 1945, da krigen var næsten forbi, Ginger begyndte at knurre hult igen. Militær betroede hans instinkt og bringes til kampberedskab udstyr. Et minut senere, med en røgfane optrådte "høg", umiddelbart efterfulgt af en fjendtlige fly. Militæret straks i to etaper nedskudte modstander, og han faldt en halv kilometer fra det sted, indsættelse af soldater. Efter krigen Ryzhik tog hjem med ham sergenten-hviderussisk.

Selvfølgelig er dette ikke et isoleret tilfælde. Under Anden Verdenskrig katte vi ganske ofte tog om bord på ubåde. På grund af deres naturlige instinkt og perfekt hørelse næsten altid lykkedes i tide til at forhindre angreb af fjenden og dermed spare en masse liv.

§ 7. Mindeværdige mindesmærke i London

Der er næppe en, der vil benægte de afgørende kendsgerninger, der viser, at de animalske helte i den store patriotiske krig, som i princippet og Anden Verdenskrig, og alle de andre, spillede en vigtig rolle i begivenhederne og i den vellykkede afslutning af kampoperationer rettet mod udgivelsen af deres tilstand uforskammet, kynisk og blodtørstig fjende.

Det er derfor ikke så længe siden, i 2004, blev det besluttet at oprette en særlig mindesmærke for sådanne dyr. Han er i øjeblikket i London nær Hyde Park, og gjorde ham en englænder ved navn D. Backhouse.

Mindesmærke dedikeret til mindet om alle de dyr, der tjente og døde i kampene af mennesker. Nu monumentet ses tal på mange dyr, og de mest slående billeder af de to muldyr, heste, hunde, kamel, elefant, okse, ko, kat, delfin og duer. Strejker og en inskription, der siger: "De havde ikke noget valg"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.