ForretningIndustri

Ristning pyrit produceres i mange lande

Pyrit - navnet på den gruppe af mineraler, som er forbindelser af metaller fra gruppen af tin, nikkel, jern, cobalt, platin. Forbindelserne kan være som svovl og arsen og antimon-selen eller.

Kalcinering pyrit antyder, at råmaterialet er lys i farve, metallisk glans, hårdhed på fra 3 til 7. jern eller jern pyrit (FeS2 formel), også kendt som pyrit, er en værdifuld industrielle råvarer, hvorfra svovldioxid (i produktionsceller). I udseende, mineralet er en masse af små krystaller af den korrekte form af gullig-grå farve med en hårdhed på 6-6,5. Sammensætning ren pyrit omfatter ca. 47 procent jern og ca. 53 procent svovl.

Kalcinering pyrit ledsaget af passagen af en række kemiske reaktioner, hvoraf den første indeholder til ekspansion af mineralet jern og svovl i damptilstand (temperatur ca. 500 C). Derefter svovl dampe forbrændes, giver svovldioxid og jernoxid eller sulfid giver blandet oxid. Hvori sulfid er brændt ufuldstændigt, danner en "candle", som kan omfatte fayalit og andre stoffer, afhængigt af urenhederne i råmaterialet.

Kalcinering pyrit kan producere i gasfasen en vis mængde SO3, blandet med SO2. Dette stof virker på den måde apparaturkorrosion, så at reducere SO3 gastemperaturen ved udløbet af ovnen udstyret bør være omkring 850S, og derefter hurtigt falde til 400C.

Ristning pyrit praktiseres i mange lande, som Dette punkt hører til den fælles. I Rusland er dette mineral udvindes i Soymenskoy land, Kalitvinskom felt, om Kushva, teologiske planter i Kaukasus, i Ryazan og Smolensk regionerne, og andre steder. I udlandet er især berømte Spanske indskud (især Aguas Tenidas hvor materialet ikke indeholder kobber, men har et højere svovlindhold) yderligere udnyttes i udviklingen af USA, Frankrig, Norge, Sverige. Svovlsyre pyrit i naturen ofte iblandet arsen arter af stoffet, som tilvejebringer en meget skadelig urenhed i produktionen i cellerne. Derfor, producenter forsøger at bruge rene råvarer. For eksempel de russiske fabrikker i St. Petersburg, der arbejder i svenske svovlkis.

Ristning af svovlkis (og svovl) er lavet i ovne, hvor råmaterialet tilføres gennem skruen eller dyse. Endvidere er det blandes med massen af fast materiale, der allerede er samlet (i et fluidiseret leje på risten, hvorefter luft tilføres nedefra), hvorefter de kemiske reaktioner finder sted, hvilket giver gas (fjernet) og stearinlyset (hældes delvis særlige rør). Også fra ovnen overskydende varme fjernes med vand køleelementer.

Kalcinering pyrit vil være vellykket, hvis kontaktflade med luften feed er tilstrækkelig høj. Derfor mineralet ofte forarbejdet til en pulveriseret tilstand (i passende ovne), når partikelstørrelsen er så lille, at ilt let trænger ind i massen af stoffet. Desuden temperaturstyring er vigtig, fordi mineraler i denne klasse er ofte sintret ved temperaturer over 900 C. For at løse dette problem anvendes også som et støv-luftblanding behandling, som muliggør udgangsmaterialer at brænde ved temperaturer op til 1000 C, hvilket forbedrer produktionseffektivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.