ForretningIndustri

Ltd "Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus" Tyumen: beskrivelse, produkter og anmeldelser

LLC "Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus" (Tyumen) - en stor producent af byggematerialer i det sydlige Sibirien, med en bred vifte af produkter. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af økologisk ren ekspanderet ler grus af blåler, produceres på Kyshtyrlinskom felt.

beskrivelse

I 1973 instituttet "NIIKeramzit" udviklet et projekt om opførelse af en ny virksomhed til produktion af lovende materiale - ekspanderet ler grus. Det blev besluttet at placere objektet i landsbyen Winsen Tyumen-regionen. I december 1980 Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus blev bygget.

På VZKG drift arealer til produktion af forskellige byggematerialer fra fundament til tag. En af de nye, lovende retninger - kunstnerisk smedning og bøjning af metal. Lanceret produktion af forfalskede hegn, riste, metal porte, dorne. Opsætning butik til produktion af facadeelementer af udsmykning af bygninger, interiør og små arkitektoniske former for innovativ 3D-teknologi.

De vigtigste produkter

Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus (Tyumen) er et stort industriområde, der tilbyder en bred vifte af materialer til opførelse og forbedring af privat hus fra fundament til tag. Der kan afhente varer af forskellige værdier afhængigt af holdbarhed, hastigheden af opstilling af vægge, varmeledningsevne og andre egenskaber.

På fabrikken konkret tilbud af høj kvalitet råvarer (knust granit, beton blok af sin egen produktion og t.). Sammen med betonfundamentet til den vigtige rolle, som forstærkning og forstærkning bure spillet, der danner en stærk skelet struktur. VZKG eksperter kan skræddersy produkter efter størrelsen af den fremtidige hus. Unified fundamentklodser tillade at bygge fundamentet på kort tid, kan man hurtigt tilføje op den krævede geometriske form fundament.

fremstilling af slaggebetonplader

Blok konstruktion har været kendt i lang tid. I stedet for slaggen betonblok kom som en mere miljøvenlig og energieffektiv materiale. Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus producerer blokke af forskellig nomenklatur. Af dem bygge huse, bade, udhuse, opretstående hegn og garager.

Væggene i et sådant materiale har en lav varmeledningsevne, høj afrivningsstyrke af ankeret. Udstedt keramzitobloki styrke forskellige mærker: M-50, M-75, M-100. For at producere disse materialer ved hjælp af miljøvenlige råvarer:

 • ekspanderet ler - brændt ler;
 • cement - produkt mikroniseringsteknikker rocks;
 • sand og vand.

Keramzitopolistirolbetonnye jumper

Raising væggene, så glem ikke om behovet for murværk gitter, hvilket øger treschenostoykost blok murværk og forhindrer deformation ændringer. Vi når vinduerne, og opstår spørgsmålet: "Hvordan til at blokere for åbningen"

Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus (Tyumen) har udviklet og patenteret et materiale, såsom keramzitopolistirolbetonnaya jumper. Ved at indføre polystyren og letklinker bro modtager varme og lys, samtidig bæreren (brudstyrke til 3700 kg / rm).

isolering

Når den er indstillet kasse, der er et spørgsmål om opvarmning. Ekspanderet ler - en unik termisk isolator, hvilket resulterer i ekspanderende lerart i ovne. Vinzilinsky ler grus plante producerer betonblok forskellige fraktioner: 0-5; 0-10; 5-10; 10-20; 20-40 mm. Ekspanderet ler anvendes som en fyldning eller et fyldstof i beton har lydtætte og varmeisoleringsformål.

foring

Facade fliser - et fashionabelt foringsmateriale, som med fordel understreger individuelle stil af huset, dekorere og forædle facaden. I udseende og ydeevne af fliserne VZKG tæt på natursten. I dette tilfælde, de mange forskellige teksturer og farver, nem installation, fleksibilitet hans overlegne. Efterbehandling ikke kun pryder struktur, det beskytter væggen fra naturlige ugunstige forhold.

Keramiske fliser kan efterligne den ru mursten, udsøgt Coquina, kalksten, natursten, endda kalkmalerier. Det bruges i interiør og eksteriør. Øget efterspørgsel efter små lag efterligning skifer og sten massivet. Blå ler, der betjener en base for produktion af byggematerialer, tillader planten til at producere Vinzilinskomu flise top kvalitet. Det er holdbart, miljøvenlig og æstetisk tiltalende.

gennemførelse

På det tidspunkt i forbedring dannede udseende ikke kun huset, men indmarken. Opret et unikt udseende er mulig ved hjælp af brosten, fliser, kantsten. Cap huset, foret med dekorative fliser til kunstig sten, giver et perfekt arkitektonisk ensemble. Alle disse produkter producerer også Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus (LLC).

Indser hvor værdifuld for kunden at købe det nødvendige materiale på ét sted, VZKG underskrevet forhandleraftaler med kendte producenter af tagmaterialer i Rusland. Nu kan metal fliser, profileret plader, blød fliser, og alle komponenter købes på fabrikken butikker.

Metal Art

Smedede produkter bliver et fashionabelt tendens i et land husbyggeri. Autentisk støbejern hegn og hyggelig havepavillon gennembrudt metal, rekreativt område med grill og gynger er sikker på at tiltrække opmærksomhed og blive foretrukne steder at mødes venner. A smedede produkter såsom bænke, baldakiner, lys og urner anvendes i landskabspleje byer.

På metalprodukter marked Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus fungerer i 2014. I løbet af denne tid, er kunsten smedning etableret sig i det bedste lys, og virksomheden fik en masse positive anmeldelser, herunder den optimale balance mellem pris og kvalitet. Alle kan vælge sin egen version: holdet tilbyder en bred vifte af produkter fra standard, budget muligheder til luksus produkter af højeste prisklasse.

Af sjælen og plejemidler af kunstneriske smedning mestre vil glæde mere end én generation. Individuel tilgang til kunden gør det muligt at realisere alle sine idéer og mød dit budget hver pung. Hvis du har problemer eksperter vil foretage garantireparationer.

Vinzilinsky plante af ekspanderet ler grus (LLC): anmeldelser

Takket være moderne produktion, en bred vifte af varer og kollektive ansvar i selskabet formået at fastholde en betydelig del af markedet for byggematerialer i det sydlige Sibirien. VZKG på tilbud - du kan købe varer interessant efterår / vinter og afhente når som helst før den 1. juli. Opbevaring af indkøbte produkter - gratis.

Forbrugerne gerne, at på ét sted kan du bestille et fuldt sortiment af materialer til byggeri:

 • beton;
 • bundplader;
 • præfabrikerede blokke af ekspanderet ler;
 • vinduesoverligger og isolering;
 • tagdækning og decking;
 • Beton ring;
 • dekorative sten, kantsten, elementer af facaden;
 • hegn, smedede produkter, små arkitektoniske former.

Blandt de konstaterede mangler kunder i kø til lastning i højsæsonen.

For at optimere logistikken, i 2014 etablerede boligselskab. Den er designet til at kombinere produktionen med salg. Nu køber på ét sted kan løse alle problemer på opførelsen af huset: fra rådgivning til at købe materialer og deres levering.

adresse

625.530, Tyumen-regionen., Village Winsen Street. Vokzal'na-1.

Salg: (3452) 727-878.

Check blokke: (3452) 761-975.

Marketing-afdelingen (800) 25-06-972.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.