Hjem og familieTilbehør

Bøjler til vasketøj! På balkonen, de bare havde brug for!

I dag, enhver lejlighed, selv på første sal og har en balkon. Og balkonen til at rumme en bred vifte af behov, og endda utænkeligt. Men ingen i den samme lejlighed fra tørring tingene stadig ikke kunne slippe af med. Så jeg tror, ud af vores folk til de mest sofistikerede teknikker og udstyr. Heldigvis har opmærksomme fabrikanter tænkt på alt for os. Derfor er det fortsat kun at træffe det rigtige valg bøjler til tøj på en altan, for ikke at krænke nogens interesse. Efter alt, en balkon - er ikke kun mere plads til værtinden, men også en integreret del af det område af værten, og børnetøj der altid nok. Så den første ting du skal beslutte, er, hvor du ønsker at placere bøjler til tøj.

Oftest, tørretumbler er på balkonen placeret på loftet eller på væggen. Men hvis du lægger det højt nok til ikke at blande sig i bevægelse, vil ejeren nødt til at hoppe hele tiden til reb bøjler til tøj. På balkonen konstant bære en stol er ikke meget bekvemt. For et sådant tilfælde er der en meget praktisk typer af tørretumblere kan sænkes og træk stænger til ophæng. Mulig længde af en tørring er nødvendig for at afgøre, før shopping fordi producenten tilbyder standard barer størrelser. Denne type af tøj på bøjler knyttet til altan loft på ethvert praktisk sted, men det er ofte begrænset til en længde på 2 meter og en bredde på 6 barer. der er et alternativ et reb spændt ud mellem væggene, som kan trække op i deres ubrugelighed. Du trækker bare rebet i én bevægelse med den etablerede tørring på en væg, og fastgør dem med boltede kroge på den modsatte væg.

Her kan længden mindre begrænset, og tørring være en hænge i en passende højde for værtinde. Hvis pladsen tillader det, kan du også overveje muligheden for tørring udelukkende beregnet til bøjler. Sådanne genstande er fastgjort til loftet eller på ydersiden balkon. Måske vil dine behov være fuldt ud tilfreds med blot dette mål. Men hvad med dem, der har simpelthen ikke muligt at knytte til loftet eller væggen bøjler til tøj? På balkonen, i badeværelset eller i rummet, kan du vælge en række andre modeller.

Der er tørring, bærbare og gulv, der løser en række problemer. En sådan tørring let at folde og tage op ingen plads. I sommeren kan de blive sat på altanen og om vinteren - tæt på en radiator. Der er miniature bøjler, kroge, der klamrer sig direkte til radiatorerne. Dette er ikke bare praktisk, men også korrekt. Som eksperter og læger anbefaler ikke at sætte vådt tøj på en varm batteri. Han lider ikke kun klimaet i rummet i fyringssæsonen af lejligheder, men også ting mister deres farve eller hvid. Men i sådan særlig tørring endda skuldre med ting, du kan hænge, men de store ting, de ikke er placeret. Derfor gulv-tørring som en bekvem ekstra værktøj til små, barn, eller hverdagstøj. Heldigvis, fremskridt ikke er på plads, og den fantasi af vores opfindere er der ingen grænse. Vurdere muligheden for din altan, matche dem med tilbud producenter og tilslut lidt fantasi. Du vil altid være den bedste mulighed for at løse problemet. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.