Hjem og familieTilbehør

Hvilket vinduespudsning værktøj er den bedste?

Vaske vinduer til meget få mennesker synes behagelig proces. Men at de strålede ren, og proceduren var meget let og behagelig, er det vigtigt at vælge de mest velegnede middel til vaske vinduer. Selvfølgelig kan du bruge traditionelle metoder, men hvad nu hvis hylderne fulde af gode og ikke meget dyre værktøjer? Hvad er et tilbud til producenterne?

Frosch Glasrens

Når du vælger et middel til at drage omsorg for det hus, vi ikke kun fokusere på prisen eller lugt, men også sammensætningen. Det er vigtigt, at det var ren og sikker. Ideel til vinduespudsning værktøj kaldet Frosch Glasrens: der er ingen alkohol, det effektivt opløser fedt og ikke efterlader pletter på glasoverfladen. Højdepunktet af produktet - tilstedeværelsen i de biologisk nedbrydelige amfolytiske overfladeaktive af vegetabilsk oprindelse. At være det bedste middel til vaske vinduer værktøjet kan trygt anvende på grund af sin høje effektivitet, stor volumen på mindre end 250 rubler lidt udgifter og mangel på allergiske reaktioner over for brugeren.

Organiske Mennesker

Produkter af dette mærke er kendt som produktudvalg af rengøringsmidler til huset, skabt af naturmaterialer, og derfor helt sikkert at bruge. Hvis du ønsker at være tættere på naturen, at vælge vinduespudsning værktøj, produkter af dette mærke dig præcis lide det. Selvfølgelig er de fleste af disse øko-spray er ikke billigt, men du kan være sikker på, at de er effektivt klare enhver forurening på glasoverfladen, og du vil ikke forårsage nogen skade. De særlige kendetegn for Økologisk Folk spray kan nævnes:

 • 90% naturlige bestanddele i sammensætningen;
 • effektiv eliminering af snavs, fedt, pletter spor uden pletter på overfladen;
 • alsidighed: spray kan anvendes til behandling af alle typer af glatte overflader.

Midler med ammoniak

Ammoniak er ikke fremmed for dem, der foretrækker hjem retsmidler vaske vinduer. Ammoniak er en vandig opløsning, der er sammensat af ammoniak. Det er let opløser syre, så perfekt klarer med fjernelse af forureninger selv indelukket. Men der er moderne faciliteter, som giver grundlag for en stærk ammoniak. Blandt de mest populære er følgende produkter.

"Mr. Muscle": effektiv og let

Dette værktøj vundet popularitet på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ammoniak, som, selv giver en karakteristisk lugt, men øger effektiviteten af virkningerne for særlig snavsede overflader. Simpelthen anvende spray på overfladen og tørres af med en tør klud. Ideel til vaske vinduer, heller ikke efterlade nogen spor på overfladen, og denne drøm for enhver husmor.

Fratti HB Fratty Cleaner

I rækken af dette mærke viser sammensætningerne, som klare godt med ikke kun rensning af glas, men også spejle, kontorudstyr og andre glasoverflader. Takket være en omfattende formel betyder effektivt imødegåelse af eventuelle rengøring forurenede overflader. Hvis du er på udkig efter et middel til at vaske vinduer uden striber til en overkommelig pris, så er dette egnet til dette formål er bare perfekt.

Den mest bekvemme måde

Planlægning vindue vask, forsøger vi at nærme denne proces er særligt ansvarlig. Selvfølgelig er det vigtigt, at den valgte sammensætning afveg ikke blot effektivitet, men også brugervenlighed. Hertil kommer, at nogle mærker tilbyde interessante stykker.

Så vælger et vindue rengøringsmiddel, være opmærksom på de Clin mærkevarer. Det kan bruges i løbet af få minutter omdanne udseendet af vinduerne. Hurtigt og effektivt håndtere forureningen er en del af midlerne til isopropylalkohol. Og brugervenlighed på grund af tilstedeværelsen af særlige mesh hvorigennem forstøvede væske vendte bliver til et skum. Men, i udtalelsen fra brugere, Clin ikke altid med held klare de ældgamle pletter, har også en meget intens duft.

De mest effektive midler til

Mange professionelle brand tilbyder kvalitetsprodukter til hjemmet. Organer til vaske vinduer uden striber, som tilbyder CIF mærke egnet til håndtering af blanke og reflekterende overflader, og kan nemt klare snavs. Det er vigtigt, at efter påføring af sammensætningen ikke behøver at vaske, mens han ikke efterlade nogen striber. Sikkerheden ved anvendelsen på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af det anioniske overfladeaktive middel, benzylalkohol og parfumer. Sprøjten har en behagelig buet form og tilføjet en lås.

IKeep

Dette betyder god renseevne til glas fremstillet i Rusland anvender vegetabilsk overfladeaktivt middel og citronsyre. IKeep nemt klarer selv med stærkt forurenet, mens du kan købe det meget billigere end andre analoger. Producenten har fokus på det faktum, at værktøjet kan anvendes til behandling af ikke kun vinduer, men også alle andre gennemsigtige overflader. Blandt de positive elementer er den høje effektivitet, vegetabilsk vask base, en stor mængde af lavt flow, men kan ikke finde en løsning i hver butik.

Faberlic

Midler til rengøring af vinduer og tilbyder mange networking virksomheder. Således produkter af mærket Faberlic, ifølge fabrikanten, baseret på de senest formel, når faktisk anvendte samme overfladeaktivt middel, vand og smagsstoffer. Men produkterne er helt sikker, så placeret som øko.

Billig midler til vaske vinduer

At vælge det bedste middel til vask vinduer, mange af os foretrækker at midler under Hjælp mærket. For kun 50 rubler pr 500 ml af produktet kan købes ganske kvalitet værktøj, som budgettet segment for at vise deres bedste side. Lethed og forstøver hætteglas, effektivitet, omkostninger tilgængelighed - positive træk ved præparatet. Men der er et minus - det er muligheden for skilsmisse.

til eksperimentet,

Som du kan se, mange mærker tilbyder en virkelig høj kvalitet til meget overkommelige priser. For at forstå, at bedre, er du nødt til at sammenligne de særlige kendetegn ved den pågældende middel ydeevne. Hvis du sammenligner den populære medier - Hjælp, Clin, Cif, og "Mr. Muscle" kan komme til følgende konklusioner.

 • Betyder Hjælp - den billigste - viser god rengøring evne, men med alvorlig forurening er ikke klare meget selvsikker. Aromas for skarpe, så efter vask er nødvendig for at ventilere rummet. Den meget praktisk flaske, ensartet spray.
 • Renseprodukt Clin med appelsinsmag, ifølge fabrikanten, giver en skinnende overflade uden striber. Snavs let vaskes af første gang en praktisk flaske funktion - skal sprøjtes skum eller spray. Sprøjtning begge veje praktisk, er rengøring udføres hurtigt og effektivt.
 • Populære Cif ideel sammensætning til behandling af glas, skinnende overflader, og løfter, som Cif håndtere både et fedtstof og snavs. Med alle standardness flaske selv betyder tiltrækker en høj effektivitet og en mangel på stærke lugte.
 • Midler "Mr. Muscle" tiltrækker sig opmærksomhed fra sammensætning: hvis en flok af overfladeaktive kolleger, der er den vigtigste komponent - vand. Samtidig et middel til at håndtere arbejdet meget godt.

fund

Du vasker glasset, så de strålede og skinnede? Som sådan er det vanskeligt at give et fyldestgørende svar. Nogen vælger dyre midler, da de næsten altid gøre deres arbejde, og nogle foretrækker de mest simple sprays. For at gøre det rigtige valg, må vi gå ud fra nogle operationelle karakteristika ved købt kompositioner:

 • Hovedkomponenter: ikke altid dyrt betyder harmløst som det kan synes. Fleste opvaskemidler består af isopropylalkohol, ammoniak, opløsningsmiddel, farvestof og aromatiske duftstoffer. Og de fleste af midlerne med samme sammensætning har flere forskellige kvalitetsegenskaber.
 • Lugt: Nogle fonde har meget skarp lugt, som kan påvirke udseendet af svimmelhed. Bør afskrække udtalt ammonium parfume og alkohol.
 • Miljøvenlig: alle de specifikke komponenter i midlet kan give en allergisk reaktion, så studere sammensætningen før købet.
 • Omkostninger: opvaskemiddel kan købes for 50 rubler, og du kan betale 250 rubler for toget med omtrent samme sammensætning. Skal jeg betale? I de fleste tilfælde, graden af effektiviteten af en anden pris spænder omtrent identiske.

Hvis du har allergi, skal du vælge forbindelser med præfikset "øko": de er helt sikkert ingen skadelige stoffer og ætsende komponenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.