Sport og FitnessFodbold

Bulgarsk forsvarer Stanislav Manolev

Stanislav Manolev - en bulgarsk fodboldspiller, der spiller for Sofia "CSKA". Senest var han 31 år, så spilleren gradvist nærmer sig slutningen af sin karriere. Stanislav Manolev står ved højre back, men kan også spille center frem.

Tidlig karriere

Stanislav Manolev blev født 16 december 1985 Bulgarien, hvor et barn begyndte at blive involveret i fodbold og blev involveret i fodbold akademi på "Pirin" klub, som derefter blev kaldt "Makedonska Slavia" fra hans hjemby. Som et resultat, er det med denne klub, og han underskrev en professionel kontrakt, da han var atten år. Han debuterede, men selv i en alder af sytten, at have spillet i 02/03 sæsonen ti kampe. For to og et halvt år på klubbens Stanislav Manolev har spillet 26 kampe, hvor han scorede ét mål, og derefter tres tusinde euro blev solgt til en anden klub bulgarsk "Litex".

Overgangen til den "Litex" Leje og "Pirin"

Stanislav Manolev - en spiller, der ikke kunne bare forlade "Pirin". Han tilbragte et år i "Litex", men kunne ikke bosætte sig der, der kommer ud på marken kun fem gange. Som følge heraf blev han sendt tilbage til leje i "Pirin" i seks måneder, spillede en langt mere imponerende 12 kampe og var præget af en mål scoret. I sommeren 2006 vendte han tilbage til "Litex" - og så fik vi en plads i startopstillingen. Inden tre år Manolev har spillet for klubben, at blive en meget vigtig del af holdet, og vises som en meget stærk flanke afspiller. I løbet af disse tre år har han spillet 81 kampe og scorede 12 mål. Selvfølgelig har disse tal tiltrukket sig opmærksomhed fra klubber fra mere seriøse mesterskaber, og i sommeren 2009, Manolev tre millioner euro flyttet til den hollandske "PSV Eindhoven".

Spillet af "PSV"

Det var den hollandske klub Stanislav nået toppen af sin karriere. I sin første sæson brugte han 30 kampe, hvor han scorede to mål, og i de næste to - stadig 44 kampe. Men i 12/13 sæsonen, har 27-årige forsvarer modtaget næsten ingen match praksis - i et halvt år, han kommet på banen bare to gange. Som et resultat, i januar 2013 blev han sendt til lejen på engelsk, "Fulham", hvor han spillede fem kampe.

Flytning i Rusland

I sommeren 2013 Manoleva kontrakt med "PSV" kom til en ende, og han flyttede til Rusland, hvor han blev indført i Krasnodar "Kuban" kontrakt. Han tilbragte ti spil, derefter gik til Moskva "Dynamo". Der spilles han og endnu mindre - kun otte kampe, og om vinteren i 2015 blev solgt for 800 tusind euro tilbage ind i "Kuban". Vender tilbage Manolo begyndte at falde oftere i bunden og har spillet 18 kampe, men i sommeren 2016 besluttede ikke at forny kontrakten med klubben og vende hjem. I den nuværende sæson af Sofia "CSKA" fodbold spillet 11 kampe, hvilket giver to assists.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.