Nyheder og SamfundKultur

Highlanders - Hvem er det? Highlanders: freedom-elskere af naturen

Disse nationer er ikke så mange interessante oplysninger, som de længe har foretrukket at leve i isolation og i sammenhæng med naturen. Hvem er bjergbestigere? Dette vil være det vigtigste emne i vores forskning.

store historie

I det sidste århundrede, mange russiske folk vandrede gennem de store vidder af åbne horisonter region og stepper, erobre nye territorier. Den første omtale af Highlanders går langt tilbage i historien. I slutningen af det XVIII århundrede, har vores forfædre-landsmænd kommet til den højre bred af Kuban - floden i det nordlige Kaukasus. Og vi så et billede af afregning folk kalder sig bjergbestigere. Så først der var udpegningen af disse mennesker, der har overlevet til i dag. Det er ofte sagt, at bjergbestigere - et folk der lever i bjergene. Dette er uden tvivl sandt: det liv, de vælger det meste høje bjergområder.

Projektets beliggenhed

Et århundrede senere, har Kaukasus stabiliseret. Dens nord-vestlige del af Living stort antal mennesker. De er fordelt på hele området i den maleriske region: den Sortehavets kyst, den øvre og interfluve af floderne Belaya og LABA. Hvis for eksempel, valgte tapantintsy Kuban sletter, de kaukasiske bjergbestigere forblev i bjergene. I lang tid var de ude af stand til at beskæftige sig med velkendte ting til fulde. For Kaukasus stadig kæmper beføjelser. Periodisk områder dækket epidemi, grasserende sygdom. En af sessionerne var kvæg. Ikke ønsker at være i centrum af blodbad, første Highlanders omgås de centrale regioner, hvor de kunne komme ind under de blodige krige i erobrerne. Fordi, i betragtning af arten af deres adfærd, for at tale korrekt, at bjergbestigere - er bosiddende i bjerg- og foothill arrays.

Battles over land

Men at sige, at de ikke har deltaget i krig, er det umuligt. Den mest berømte af deres kamp - kaukasuskrigene, marcherer fra 1817 til 1864 år. På det tidspunkt, Highlanders tog vigtigste højderyg, og når russisk nærmer til Kaukasus, havde en stærk modstand. Men hvis russiske soldater blev forberedt og bevægede sig langsomt, men grundigt, Highlanders, ikke ejes imponerende beskyttelsesudstyr og våben, ofte foretrak at sidde i bjergskove.

Men i de senere år lange krig bjergbestigere alle voldsomt og aktivt forsvare deres territorier. De holdt de russiske bataljoner i spænding, iscenesat angreb og opstande, greb Michaels styrkelse, og Lazarevskiy Nikolaev fort, og senere bygget et lille anlæg til produktion af kanoner, våben, som ikke desto mindre forblev på et lavere niveau end de var til rådighed for den russiske hær.

opholder freestyle

I det XIX begyndte århundrede en massiv folketælling. af antallet af data var omtrentlige. Highlanders ikke tager hensyn til, at møde sådanne forsøg meget hårdt. Det er kendt, at de ikke kunne lide at indrømme, at selv udenforstående. Ideologien af disse mennesker betragter synd-ser og genberegning. De var bange for, at de data, der vil komme til de regerende myndigheder, hvilket kan øge skattetrykket, indføre obligatorisk værnepligt eller endda til at træffe foranstaltninger til at ødelægge Highlanders. Deres antal er ikke blevet officielt bekræftet. Men det er klart, at det har undergået ændringer som følge af deltagelsen af fejder og kæmper for at forsvare territoriet. Highlanders flygtet fra deres kvarterer på jagt efter et nyt liv; støder op til andre nationaliteter, selvfølgelig, uden at dokumentere.

Fortid og nutid

I den moderne periode, etnografer ofte spekuleret: "Hvem er Highlanders?" For at spore historien om sin udvikling og dannelse, i forhold til den nuværende situation, de bare gik til de områder, hvor de boede. For eksempel, i nærheden af byen Nalchik lever store kolonier af jødiske bjergbestigere. Rejsende opmærksomme på den rækkefølge, som de holdt deres beskedne hjem. Rengøring rette adskiller dem fra mange europæiske nationer.

Gennem beskrivelse, mere generelt, kan man sige, at de bjergbestigere - en vild stammefolk med deres liv principper. De er ofte kaldes "børn af naturen". Det betyder dog ikke aflede opmærksomheden fra deres menneskelighed, spiritualitet, og nogle steder helt ødelægger det stereotype opstået eneboere. Denne nation er kendt for sin muntre disposition. De er kendetegnet ved engagement i fredelige forbindelser, som dog ofte krænkes krige. Highlanders deltog i exchange-værfter, messer, basar elementer, støttet tradition kunachestva, dannede deres skikke og levevis.

Fans af ordet eller elskere skønhed

Blandt bjergbestigere var gode digtere. De kan ikke lide at smide ord til vinden. Men især fokusere på det omgivende landskab. Highlanders sange sikkert prise udseendet af sit fædreland. Naturen har været involveret i alt, hvad der skete i deres liv. I sange af bjergbestigere ofte vendt til klipper, floder, skove og veje, der mener, at de kan bede om hjælp til at finde trøst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.