FormationFAQ uddannelse og skole

Patriotiske uddannelse af elever

I øjeblikket er en vigtig plads i uddannelsesinstitutioner givet om, hvordan man gennemfører patriotisk uddannelse af studerende. Denne aktivitet er fokuseret system for metoder til indflydelse på en person for at danne et aktivt liv position af borgeren-patriot. Dette arbejde skal udføres på grundlag af et kvalitativt nyt koncept for opdragelse, som tager hensyn til nationale traditioner, nationale og regionale særegenheder og eksisterende undervisningserfaring.

I skoler og andre uddannelsesinstitutioner administrerede program valgfag, klubber, hvis vigtigste mål er at hævde atrioticheskoe forældrerollen. Her vil læreren arbejdet fokusere på udvikling af elevernes samfundsmæssige og sociale ansvar. Ud over dette, at de studerende på baggrund af materiale om lokale historie (livet af berømte landsmænd, historie og traditioner) opdrage patriotisme.

At vokse en ny generation af borgere, ængsteligt vedrører deres hjemland, bør gøre alt for at stort set alle lærere på skolen. Det må være det arbejde, ikke kun Klasselæreren eller lærer, der fører en elektiv i dette område, men også andet personale inden for den pædagogiske proces. Så fra tid til anden, anbefales det at udføre handlinger, der bærer tanken om statsborgerskab og patriotisme. For eksempel kan det være en klasse time "line hukommelse", eller lignende erhverv. På nuværende tidspunkt, skal skolen bruge tid ikke kun træning, men også uddannelse studerende.

Værker af unge forfattere patriotisk tema kan offentliggøres i skolens avis. Foran børn anbefales det at sætte bestemte mål forskning på historien om landet, herunder den region, hvor de bor. Gennem dette arbejde, de studerende ikke kun lærer at indsamle oplysninger, men også at begynde at indse sin værdi, bekendt med mange fakta, der hjælper til at være stolte af deres land, såvel som det område, hvor de bor.

Nogle skoler åbner på sin base klubber for studerende, hvis formål er patriotisk uddannelse af studerende. Her kan børn gøre uden for skoletiden i områder såsom afholdelse af arrangementer, bevarelse og opfyldning af museumsgenstande af skolen, organisering af udflugter i det. Dette arbejde kan udføres som skoleledere og lærere med speciale i ungdomsuddannelserne, i henhold til en separat programmering. I dette tilfælde den nødvendige nære forhold til sådanne organisationer (by museum, Veterans Board og m. P.).

Patriotiske uddannelse af skolebørn skal være systematisk, gennemføres regelmæssigt. Det bruger også former, såsom udstilling af børn arbejder på et bestemt emne relateret til Homeland, skole billeder, møde børn af aktivet, "runde borde" og andre.

En samlet tilgang til denne aktivitet - er en anden temmelig vigtig detalje. I processen med undervisning i skolerne bør omfatte alle dem, der er involveret i undervisningen-learning proces. Det er ikke kun lærere, men også bibliotekarer, medlemmer af skolens museum, studieleder på pædagogisk arbejde, rådgiver, socialrådgiver, og så videre. D. Hver af dem har deres egne metoder til indflydelse på børn og deres måder at arbejde. For eksempel, skolebibliotekarer er at holde en udstilling af bøger til studerende, som vil blive udvalgt publikationer om emnet.

Det skal bemærkes, at den patriotiske uddannelse af studerende - det er et vigtigt arbejde i uddannelsesinstitutionen. Efter alt, hvor meget der er bundet til den yngre generation for deres land, så langt som det vil sætte pris på og elsker hende, og afhænger i høj grad landets fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.