ComputereUdstyr

Tilslutning af frontpanelet til bundkortet - alt er enkelt og nemt

Forbindelsen af frontpanelet til bundkortet kan udføres i 3 tilfælde:

  1. Montering af en ny systemenhed.
  2. Opgrader eller reparer din pc.
  3. Rengøring af computeren.

I det sidste tredje tilfælde med gennemførelsen af denne procedure må der ikke opstå problemer. Klar version er allerede til stede før arbejdet påbegyndes. Det er nok at skrive det ned på papir, hvilken tråd går der, og efter rengøringen er færdig, skal du genoprette det originale kredsløb. Men i de to første tilfælde bliver du nødt til at arbejde seriøst for at udføre hele proceduren korrekt og uden fejl.

Denne forbindelse fra frontpanelet til bundkortet bør starte med en detaljeret undersøgelse af instruktioner for alt udstyr. Under udviklingen af konnektorer anbefales det at kontrollere deres tilgængelighed og være opmærksom på både antal ledninger og deres farve. Du skal starte med kontaktgruppen "Frontpanel", som normalt er placeret nederst til højre på bundkortet eller i midten, men under. Dens placering bestemmes af producenten på designfasen af enheden. Når dette sæde er fundet, kan du forsigtigt trække ledningerne fra kroppen. Det anbefales, at de fastsættes sammen. Til dette formål er et stykke ledning eller en kapron tourniquet, der kan købes i en nærliggende byggeri eller på markedet, perfekt.

Forbindelsen af frontpanelet til bundkortet begynder med koblingskanalerne. Først og fremmest er tænd / sluk-knappen aktiveret. Dens mulige betegnelser er "Power Switch", "PWR_SW" eller (det er meget mindre almindeligt) "PC_ON". Her anvendes 2 ledninger, og polariteten af deres forbindelse spiller ikke en særlig rolle. Så skal du tilslutte nulstillingsknappen. Det forbinder på samme måde. Den eneste forskel er, at den kan betegnes enten som en "Reset switch" eller som "RESET", der er mindre "RESET_SW". Det er ikke vigtigt at observere forbindelsens polaritet, som i det foregående tilfælde. På dette stadium er forbindelsesgruppen afsluttet.

Derefter forbindes frontpanelet til bundkortet, signaldelen af det. Denne gruppe indeholder strømindikatorer (det hedder "PWR_LD" eller "Power_Lead") og harddiskoperationer (kaldet "HDD_LEAD" eller "HDD_LD"). De er forbundet til de tilsvarende kontakter på bundkortet. Det er vigtigt at observere polariteten her, og der er to løsninger: at vælge ved forsøg og fejl eller at udføre operationen i overensstemmelse med instruktionen. Den anden mulighed er mere at foretrække, især da der ikke er nogen problemer med det. I sluttrinnet tændes højttaleren (det kaldes også en højttaler, og kaldes "højttaler"). I nogle tilfælde, som at forbinde frontpanelet til GIGABYTE bundkortet, kan det placeres separat, og for at finde det skal du fuldstændigt inspicere nærheden af stikket. Det er dog ikke altid placeret på det mest fremtrædende sted. I et andet tilfælde kan dette forbindelsessted jævnt støde op eller endda være i det foregående stik. En lignende forbindelse af frontpanelet til MSI bundkortet udføres tilsvarende, det vil sige med samme princip. Der bruges to kontakter, som er monteret på terminalerne. Polaritet spiller ikke her en rolle.

I sidste etape er lydpanelet og USB-portene forbundet. Den første er en enkelt solid stik. Og det er umuligt at lave en fejl med ham. Men havnene skal forbindes i 2 rækker, i dele. Kredsløbet er identisk - strømmen går direkte (den er udpeget + 5V), så minus dataene (DX-), så dataens plus (DX +) og endelig "GND". Det er vigtigt at være opmærksom på forbindelsen, fordi fejlen kan føre til udstyrsfejl. Efter alle ovenstående handlinger er denne procedure afsluttet.

Hvis det ønskes, kan en sådan operation udføres uafhængigt med den relevante teoretiske træning. Det er kun vigtigt ikke at skynde sig og følg omhyggeligt anbefalingerne fra driftsvejledningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.