HjemlighedHavearbejde

Wonderful æbletræ: beliggenhed, anmeldelser, fotos. En vidunderlig dværg æbletræ

Vidunderlig æbletræ (det nøjagtige navn på kultur - Wonderful æbletræ) - en vidunderlig træ-barn, der viste sig som et resultat af enestående forskning prominente opdrættere af moderne Rusland. Lad os tale om dette dværg frugtplanter, opfylder de højeste krav og behov.

Wonderful æbletræ: en beskrivelse af

Den tilsvarende titel i denne interessante kultur af kvalitet er ikke kendt af alle gartnere. Dette træ - faktisk et lille mirakel. At være en naturlig dværg æble det er udlagt til de regioner med de mest vanskelige klimatiske forhold. Fremragende vist sig i Ural og i Sibirien, denne alsidige klasse slog utrolig høj hårdførhed og evnen til at udholde langvarig vintre is og vind uden at anvende nogen af isoleringsmaterialer. Hertil kommer, at Apple har gode udbytter og fremragende modstandsdygtighed over for skurv - æblet klassiske svøbe.

Ud over de utvivlsomme fortjenester, betyder ære til kultur, æble Wonderful meget dekorative og kan tjene som en pryd for enhver have. Vokser ikke højere end 1,5-2 meter, den producerer en grøn bue-formet skud, yder et væsentligt mangfoldighed i den indre have. Dacha transformeres når æbleblomster Vidunderligt. Billeder præsenteres i artiklen, er den i stand til at introducere læseren til denne nye og spændende udvalg.

Frugt er lysegrøn med bare en lyserød-stribede farve. store, modning æbler nå vægt 140-160 g Tree karakteriseret som et højtydende: den voksne pleje kvalitative kultur giver op til 35 kg frugt.

Udtalelsen fra forbrugerne om frugt: Funktioner og fordele

Æbler med en vidunderlig æble, ifølge gartnere - reelle lager af næringsstoffer. Men vi vil ikke dvæle ved fordelene ved frugt. Det er hævet over enhver tvivl. Lad os tale om smag.

Afrundede grønlig-gule æbler på ganen, som påpeget af dem, der har prøvet dem, sød, med lidt syrlighed og et behageligt lys eftersmag. Kødet er en klassiker - meget saftigt finkornet struktur. Elskere af frugt sige, at æbler er fremragende til frisk konsum og er velegnede til fremstilling af en bred vifte af frugt desserter, eller forarbejdes til produkter til opbevaring. Juice, marmelade, frugt smør, syltetøj, fromage - dette er en ufuldstændig liste over traditionelle emner, uden hvilken ingen omkostninger, ingen russisk familie. Hertil kommer, fra æbler i denne klasse, i henhold til deres kunder, få en stor æble cider eller vin. Mange gartnere bruger frugten for at opnå værdifuld æblecidereddike.

Men bare spise æbler kan være ganske lang: efter høsten har de med succes gemt en måned. God konservering af frugt - en vigtig fordel ved en sådan kultur som æble Wonderful ". Anmeldelser gartnere, der allerede har deres websteder på dette træ, baby, de mest entusiastiske. De konstaterer, enkelhed og fremragende smag af æble frugt, samt det faktum, at sygdomme og skadedyr har tendens til at gå uden om planten side. Det er utvivlsomt fordele sorter.

Hvordan sikres komfortable forhold for produktiv udvikling af kultur

I denne baby sker alt hurtigt. Erfarne gartnere hævder, at de første frugter vises på grenene af unge planter, der allerede i det tredje år efter plantning, og æble rentestigninger årligt. Frugterne begynder at modnes i august og glæde ejere indtil starten af koldt vejr. Nulstilling æggestokkene kan forekomme kun i undtagelsestilfælde - hvor avlerne ikke har givet ordentlige dyrkningsbetingelser for vækst og udvikling af høj kvalitet.

En vidunderlig dværg æbletræ vokser godt og vokser hurtigt i de lyse, beskyttede områder med åndbar og fugt kapacitet lerblandet eller sandet jord. Der bør lægges særlig vægt på at vælge landingsstedet til det fra vindbeskyttelse. Wonderful æbletræ er følsom over for jord udtørring på grund af de særlige forhold i strukturen og arrangementet af rødderne. Hertil kommer, at i det fri i vinterens sne er blæst væk, og hans fravær vil medføre frysning af planter.

Æble rodsystem er lavvandet (0,8-1,2 m), der gør det muligt at plante denne afgrøde i områder med stående fremgangsmåde eller grundvand ved fem-fods dybde. De behøver ikke gribe ind i planten. Men en sådan ordning ville kræve den underjordiske del af gartner opmærksomhed på hydrering. Tørring af jordoverfladen i træstammer er ikke tilladt, især under dannelse frugt. Mangel på vand kan forårsage en massiv udledning af æggestokkene.

krav jordens frugtbarhed

Dværg frugttræer, æble En vidunderlig er ingen undtagelse, er mere krævende af jordens frugtbarhed, end deres kolleger energisk, fordi de fleste af dem har rødder ligger i den vadose lag. Derfor er behandlingen af jord og gødning - god æble udvikling. Før plantning, anlægget ved at grave per kvadratmeter bidrager 10-12 kg af humus, kompost eller rådnet gødning og 20-25 g fosfor og kali gødning. For at neutralisere jordens surhedsgrad make kalk, hvis størrelse afhænger af niveauet af surhedsgrad og jordstruktur. Den omtrentlige til sure nok 300-400 g sandet lerjord, lerjord - 300-600 g, tunge lerarter - 400-1000 g kalk eller dolomit pulver er 1 m2.

Grooming og trimning

I de første år efter plantning af unge planter kræver omhyggelig lugning i træstammer. En vidunderlig dværg æbletræ kræver dyrkning og vedligeholdelse af jorden fugtig.

Danne denne kultur som en naturlig træ, t. E. Crop fremstillet analogt med lignende procedurer i de stærke voksende æbletræer. Teknologien skæring svarer til de almindeligt anerkendte regler: det er lavet til at regulere væksten af grenene og tilpasningen af trækronerne. Da en stærk afgrøde udsætter starten af frugtsætning, skal det udføres omhyggeligt, fjerner kun de grene, der faktisk hindrer en harmonisk udvikling af: syge, svage eller vokser ind mod midten af kronen. Tidspunktet for at danne trim - begyndelsen af foråret, når æblet er stadig i en periode med hvile og nyrer ikke vækket.

Wonderful æbletræ: anmeldelser

Gartnere i områder, der allerede dukkede vidunderlige æble, understrege sin tidlige udseende af frugt og udbytte. For dværg kultur er det meget praktisk at tage sig af, til at indsamle den modne frugt. Stor smag af æbler af store og fremragende sikkerhed - ikke blot en af de dyder, men også en lejlighed til at sætte på dit websted, at barnet med kraftig træ potentiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.