Hjem og familieTilbehør

Neprolivajka (glas): anmeldelser, beskrivelser, synspunkter og anmeldelser. Et glas-pot tegning

Børn elsker at tegne, men det største problem er stadig den omvendte beholder med vand og pytter af beskidt vand på arbejdspladsen. Et glas-pot for lodtrækningen - det er en Guds gave for unge kunstnere.

De egenskaber, som glas-pot

Børn, der ud over børsten, ligesom pind i vandet hænder. Hvilket kan føre til at vælte kopper? Resultatet er, at de beskidte vandpytter dannede? I børnehaver og skoler brugte neprolivajka - glas med en speciel dæksel. Selv om det falder over, har vandet drænet. Hertil kommer, at en sådan beholder ikke passer, undtagen pensel.

Lad os se på, hvad der udgør neprolivajka. Et glas af denne plan har følgende karakteristika:

 • Sikkerhed. Beholderen er fremstillet af særlige plast, som ikke indeholder giftige stoffer. Et glas-pot tegning er sikkert, fordi det ikke er brudt, og børn kan ikke skade hånden.
 • Styrke. Container er lavet af holdbart plast, der ikke bryder, hvis den tabes og brudt.
 • Pålidelighed. I glas-pot meget slidstærkt cover der sidder stramt, så vandet ikke kommer ud. På produktet er der et særligt mærke, over hvilken ikke må hælde væsken. Hvis vi holder os til alle de forretningsgange, kan et sådant glas placeres med bunden i vejret, og vil ikke spilde nogen vanddråber.
 • Praktisk brug. Låget af beholderen har et hul i som nemt trænger ind i børsten, men fingrene af barnet kan ikke komme dertil. Af denne grund, den unge kunstner hænder forbliver rene. Ud over traditionelle produkter, er der også et glas-pot dobbelt. I det ene rum er beregnet til rent vand, så barnet kan skylle børsten.
 • Omkostninger. Et glas-pot, hvis pris er lav, er overkommelige for alle.

Et glas-pot til drikkevand

Mange fans af te eller kaffe ved, at nogle gange drikke vil nyde ikke blot køkkenbordet, men også mens du arbejder med dokumenter, samt computeren. Men som held ville have på et tidspunkt, hvor skødesløs bevægelse kan tippe kop og hæld ikke kun dokumenter, men også tastaturet, som vil blive værdiløs som en enhed, og alt arbejdet.

Kom til støtte-pot glas til at drikke. Sådanne retter selv om virkningen forbliver på plads, med det resultat, at ikke kaste en enkelt dråbe væske. Når nogen først ser et glas, det er meget overrasket over sådan en ejendom og ønsker at vide princip.

Hvis du sætter et glas væske på bordet, hans stramt presset mod den nederste overflade, og drej skibet bliver ikke let. Et sådant produkt kan modstå selv et slag, så vær rolig og ikke bekymre sig om, at der på skødesløs bevægelse kan ødelægge dokumenter eller bærbare computer. Men når et glas til at tage i hånden og stod op for at drikke væsken, vil det komme ud let fra den overflade, du placerer. Ingen ville have troet, at et minut siden, var det som om limet.

Hvad er årsagen? Hvad lurer i fokus med et glas? Et eksempel vakuumsystemet, der udløses, så snart bunden er i kontakt med bordets overflade. Disse briller vil altid være i udviklingen i salget. Men prisen for denne opfindelse er meget høj, og ikke alle har råd. Drikke glas koster omkring $ 30, så ikke alle har råd til det.

Neprolivajka for børn

Der er tidspunkter, hvor et lille barn blankt nægter brystvorter, eller, tværtimod, allerede er det tid til at lære ham at drikke af en kop. For at gøre dette, og der er en glas-pot for børn.

Barnet lærer at drikke alene, bringe en kop op til munden. Det er bedst at vænne til det i den periode med udvikling af motoriske færdigheder, nemlig i den anden halvdel af det første leveår lille mand. Parallelt med dette, at barnet begynder at fodre periode. Han får grød, supper, kartoffelmos. Og, selvfølgelig, denne mad skal vaskes ned med lidt vand eller juice.

Lige i dette øjeblik er det bedst at lære dit barn at drikke af et glas-pot. Da barnet kan lide at gøre tingene på den måde hans mor og far, vil han gerne efterligne deres handlinger. Desuden vil også bideringe glasset. Da tandkød knægt meget kløende og øm, vil næse til glasafdækning være meget velkommen.

Det særlige ved produktet

Næsen bægerlåget har en speciel ventil for at forhindre spild af vand eller juice. At drikke, barnet har brug for at sutte på tuden samt brystvorten. Det vil ikke tillade barnet at kvæle. Processen med at drikke af et glas-pot er overgangsperiode. Baby drikkevarer som en flaske, men det håndterer studerende i besiddelse af en kop.

Hvad er neprolivajka

I de fleste tilfælde sippy kopper fremstillet af plast, er glas undertiden bruges. Kopper er ligesom med to håndtag og en enkelt. Glas-pot komponenter er glas eller plastflaske med to eller et håndtag og hætte med åbninger i en nippel eller tud, som lukker eller skruet.

Fodring kop er meget let at rengøre. I begyndelsen, kan du bruge den som en flaske, og derefter ændre det til et krus.

Kort om den slags

 • Neprolivajka - glas, udstyret med en silicone dyse. Denne variant er egnede feeder kop kiddies seks måneder gamle, på hvilket tænder begynder at bryde ud. En tud udformet som en nippel, fungerer også som et gennemtrængende ring.
 • Træning kop, som har et låg på en hård plast tud. Sådanne retter kan nydes fra kiddies syv måneder.
 • Briller-pot med egenskaberne af termokande. Dette fartøj er meget effektiv til en tur med børnene. En lignende funktion opnås ved en dobbelt væg, hvilket reducerer den termiske ledningsevne af produktet. På grund af denne væske er den korrekte temperatur i fire til fem timer. Til børnene glæde i koppen håndtag, har producenterne fyldt rummet mellem væggene i forskellige lyse figurer, der svæver i en tilfældig bevægelse.

 • Et glas-pot med halm er den mest hygiejniske drikketud. Røret strækker sig fra under låget, og derefter tilbage igen skjule. I dette tilfælde kan moderen være i fred, fordi munden af barnet ikke vil få nogen bakterier.
 • Cup-transformere er udstyret med flere vedhæftede filer. Dette kan være en nippel, et låg med en tud, hvori der er små huller og dække med smalle spalter. Med denne cirkel er meget længere end sine kolleger.
 • Briller-pot lavet i lyse farver ved hjælp af de applikationer, som skildrer fortælling tegn. Mange af dem er også udstyret med en gummibelagt bund for at undgå skader.

Du skal vide, at det briller-gryde udstyret med mange detaljer, dårligt rengøres, især i tuden. De kan også være malet hælder saft i dem.

Hvorfor vælge dette produkt

Anmeldelser viser, at glas-pot har en masse fordele:

 • brugervenlighed;
 • Praktisk at gå en tur eller rejse;
 • lang levetid;
 • i hvilken position barnet ikke ville holde en kop, uanset hvor viftede den rundt, eller en dråbe blev spildt på gulvet, tøj eller legetøj.

Forældre opmærksom på, at på grund af glas-pot Baby glidende overgang fra amning til normal fodring. Når denne baby oplever aktiv periode glat og uden stress.

mangler

Ifølge brugerne, glas-puljen har også ulemper:

 • vanskeligt at vaske små tallerkener portioner;
 • Baby langsomt sluge væsken, og derfor er der en risiko for huller i tænderne;
 • på grund af den lange ophold af tuden i munden i lang tid, barnet kan ikke tale;
 • Baby feeder kop det er svært at aflære og lange vant til den sædvanlige kreds.

vælge den rigtige

Da du kom ind i butikken, bør det være deres valg baseret på følgende egenskaber ved varen:

 • Kapacitet. De fleste forældre foretrækker at hælde væsken ind i en lille mængde af et barn til at drikke hver gang en frisk drink. Men når man tænker på at gå og rejser, så selvfølgelig, komme til hjælp rummelig neprolivajka - bæger og 360 ml.
 • Produktet skal være enten plast eller glas. Også være særlig opmærksom på de håndtag, som er lavet af et blødt og stift materiale.
 • glas design skal være farverige og lyse, med masser af billeder. Der er naturligvis mere beskedne neprolivajka. Under alle omstændigheder anbefales det at være opmærksom på, om der er en mur på skalaen divisioner.
 • Kontroller, at ventilen tilstand på låg glas-pot. Det skal passe stramt til produktet.
 • Bemærk, at hvis vil være let at vaske alle dele af glasset.

Det er værd at bemærke, at mange plastprodukter indeholde farlige kemikalier, som er skadelige for barnets krop. Derfor bør du kræve, at sælgeren et certifikat for kvalitet.

Hvad forældre siger?

Brugeranmeldelser hævder, at briller-pot virkelig er uundværlige elementer i huset, især når der er et lille barn. De er meget bekvemt at bruge, kan de let adskilles og vaskes. Nogle modeller har et chok-resistente egenskaber, så ved hjælp af disse elementer, kan du ikke være bange for nogen problemer, og endnu flere vandpytter. Briller er uundværlige for tegning, så de kan roligt kaldes universel i brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.