HjemlighedHavearbejde

Varm seng for agurker - en fantastisk måde at dyrke grøntsager i et koldt klima

Agurker - en af de mest almindelige grøntsager. De blev dyrket selv vores bedstefædre og oldeforældre. Gennem årene har jeg oparbejdet en stor erfaring. I kombination med moderne teknologi de gamle plantning metoder giver meget gode resultater. Agurk - varme-elskende planter nok, men jeg er allerede kommet op med måder at dyrkning i koldere regioner. Til dette formål, er udstyret med specielle senge til agurker. Them er der flere typer, som hver har sine egne karakteristika.

For regioner med koldt klima bedre end en anden egnet dyrkning af agurker på en høj gødningsspreder senge. For at gøre dette i drivhuset organisere en seng bredde på en meter, længden - efter eget valg. Frisk gødning (helst - en ko, men du kan tilføje en lille smule og hesten) lagt på bunden af sengene, hældes oven på 25 centimeter (mindst) den frugtbare løs jord. Rigt vandes. Agurker klar til seng. Frøene kan plantes. Bemærk, at spirer er ikke altid nødvendigt. I tvivlstilfælde under spiring - plante to i en godt. Per kvadratmeter skal være fire planter. Hvis du er vokset til to, så den svagere bliver nødt til at blive skåret. En seng dækket med en afdækningsfolie eller lys-farvet materiale. Inde senge på grund af nedbrydning af gylle temperatur stige betragteligt. Under sådanne omstændigheder, allerede 3-5 dage frøplanter vises. For ikke at brænde planterne, et drivhus er nødvendigt at åbne i dagtimerne, men pas på temperaturen. Under filmen bør det ligge i området 18-30 ° C varmeeffekt i en måned, hvorefter temperaturen sænkes gradvis. Counting time favoritter sådanne senge, tage dette i betragtning.

For lidt varmere regioner egnet seng for agurker kompost. Det kan også være en god vej ud, hvis du ikke kan finde frisk gødning. Den højere en seng bredde på 1 meter, sætte vegetabilsk og madaffald. Egnet Palaia løv, sidste års blade, grøntsager og frugt rengøring, alt, hvad der er normalt i en kompost pit. Fra ovenstående er det ønskeligt at sætte en lille smule gødning, men hvis det ikke er - er ikke forfærdeligt, det er muligt at bruge særlige midler til at fremskynde dannelsen af kompost (for eksempel "Baikal EM-1"). Nu er du nødt til at hælde 20 centimeter frugtbar jord. I en sådan en seng for agurker anbefales at plante allerede spiret frø eller småplanter direkte i tørv kopper eller tabletter. Yderligere agrotechnics agurker er ikke anderledes end at vokse på åben mark. Behøver kun at overvåge temperaturen inde i drivhuset, fjernelse beklædningsmaterialet (om nogen) i de varmere dage.

En anden varm seng for agurker - halm. Men det skal være forberedt i efteråret. Bredden af senge standard - 1 m, længde - som du ønsker. Grave rille bredde 80 cm, dybde - 15-20 cm, er placeret nær halmen sengen for at huse film. Lad indtil foråret. Når sneen smelter, hele området af rillen placeret tæt nonwovenmateriale. Liggende ved siden af halm bundet i bundter og placeres i bunden, så den steg over jordoverfladen med 40 cm. Alle! Halm seng klar til agurker. Det skal rigeligt fugtes med varmt vand og forseglet. Nu, at accelerere nedbrydningen masse er det nødvendigt at hælde en opløsning mullein eller et af lægemidlerne til fremskyndet dannelse af kompost. Så er det nødvendigt at skjule sengen af filmen. En uge senere, bør temperaturen være 40-45 ° C. Hvis opvarmning ikke er nok, skal du fjerne folien og gennembore halmen gaffel flere gange. En uge efter den ønskede temperatur er nået dækker materiale fjernes, en tyk indsats gør en reces, hvori (ifølge de første løvblade) udvidet agurk frøplanter. Planter drys med humus eller tørv, rigt vandes. Over sengene sæt bue dækket med gennemtrængelige-vævet bane. Planter har brug for mere end normalt, til vand og til at ventilere, ellers er der fare for forbrænding. Resten af den sædvanlige landbrugstekniker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.