FormationGymnasier og universiteter

Uddannelse i Finland: skoler og universiteter. Træning for russisk

I denne artikel vil vi diskutere om uddannelse i Finland og dens funktioner. Du vil også lære, hvordan du kan blive en russisk statsborger finsk studerende, og hvordan man bedst kan gøre det.

Førskoleundervisning

Hvert barn behandles i Finland som et fuldgyldigt og fuldt selvstændig personlighed. Derfor er alle borgere får et pas umiddelbart efter fødslen. På et ni-måneders alderen, er et barn har ret til en vuggestue, og selv i det rum, børnehave, hvis den ene af forældrene, for eksempel, arbejder natholdet. Megen opmærksomhed er betalt til børnehaven barns helbred, så en masse børn gå og spille udendørs spil. I Finland er der flere typer af børnehaver:

  • Stat.
  • Privat - som regel i sådanne haver er valgt særprogram (Montessori, Waldorf skole) og alle klasser af børn bliver bygget i overensstemmelse med den.
  • Privat-kommunal - i dette tilfælde, omkostninger (eller et gebyr for børnehave) bæres af staten.
  • Familie børnehave - børn bliver passet i et privat hjem eller lejlighed. Arrangørerne skal opfylde en række betingelser. For eksempel, organisere importerede fødevarer eller leje en kok til at yde omsorg for børn - op til tre år, kan kun fire børn være én voksen.

Fra seks til syv år, børn begynder at forberede sig til skole. Og det er deres ret, ikke en pligt. Undervisningspligten begynder i det år, hvor barnet fylder syv.

Finsk skole

Statistik bekræfter, at de finske elever har gode resultater i mange skolefag, men at studere bruger meget lidt tid. Før du interessante fakta, der viser sandheden af sidstnævnte påstand:

  • Gennem tredje klasse børn er ikke skøn.
  • Prøverne er ikke obligatoriske i skolerne.
  • Barnet kan beslutte, om han ønsker viden, som er givet i klasseværelset. Hvis ikke, så har han ret til at gøre noget andet.
  • Ophold for andet år er ikke en skam.

I alle denne disciplin på den lokale skole temmelig stiv. Alle børn har en elektronisk dagbog, hvilket gjorde observationer af læreren, sundhedsarbejder eller psykolog. Forældre kan overvåge barnet at vide om hans aktiviteter og opholdssted. Hver savnet lektion barnet træne - kan deltage i samlingerne i den klasse, hvortil læreren vil indikere.

Uddannelse i Finland er baseret på princippet om lighed. Så hver skole i landet har det samme udstyr og økonomisk støtte. Der er ingen klasser i en institution for "dumme" og "begavede", "handicappede" eller "børn med mental retardering." Generelt børn med fysiske træk forsøge hurtigst muligt at inkludere i gruppen af børn og tilpasset almindelige liv. "Normale" børn også kan ikke se meget forskel mellem dem. Måske er det derfor forældrene selv vælge en skole, der er tæt på hjemmet, skal du ikke forsøge at komme til en bestemt lærer og ikke fører børn til vejledning.

Separat ønsker at diskutere de finske lærere, da der i denne sag finnerne skiller sig ud fra resten af verden. For eksempel, hver lærer har en assistent i klasseværelset modtager en høj løn (5 000 EUR om måneden), men med ham at indgå en kontrakt for blot et akademisk år ansættelse - fra august til maj måned. Lærerne i dette land arbejder stille og roligt, de ikke var blevet tortureret kontrol og papirudskrifter. Men de er glade for at hjælpe eleverne i deres egen tid, trække bagud på nogle fag.

Lighedsprincippet gælder i finske skoler og elever. Så er det ikke taget for at indsamle spørgeskemadata på arbejdspladsen, eller forældre interesseret i familiens indkomst. Børn er ikke vant til nogle af dem blev isoleret, vejet kæledyr etiket eller klutz. Tværtimod hvert barn forsøger at fremhæve de talenter og udvikle dem. Fremtidige lærer (dette er sådan en profession) studerer tendenser studerende, der bruger test og mundtlige interviews. Og der er ingen skam i det faktum, at nogen er mere interesseret erhverv buschauffør, end udsigten til at blive en bankmand. Som de siger, der er brug for alle erhverv ...

Uddannelse i Finland er ikke begrænset til de standard lektioner regninger eller breve. Tværtimod, det er meget praktisk og er direkte forbundet med levevilkår. For eksempel, hver studerende er i stand til at beregne skatter, opsummere, rabat og forstå vilkårene for handlingen. Børn lærer også, hvordan man forbereder genoptages, lave præsentationer og bruge internettet. Selv i eksamen studerende medbringer opslagsværker og tabletter. Her anses vigtige ikke Lagring datoer, og evnen til at finde information.

Ungdomsuddannelse

Efter ni skolepligtige i en alder af 16, skal børnene vælge vejen frem - erhvervsuddannelse eller højere uddannelse uddannelse (analog af vores lycée). I det første tilfælde af en kandidat eksamen kan gå på arbejde eller til at fortsætte med at blive uddannet på University of Applied Sciences. I det andet tilfælde, vil han vælge kollegiet, der passer ham bedst. Og beslutningen er måske ikke endelig, og der er tilfælde, hvor efter Lyceum studerende vælger en helt anden specialisering. For at tilmelde dig i gymnasiet, skal den studerende bestå en temmelig vanskelig test i high school. I de senere år kan træne børnene vælge deres egne profilfag og graden af deres undersøgelse. For eksempel kan en potentiel elev, fakultetet for Matematik, mest sandsynligt, vil vælge dybdegående lektioner i de eksakte videnskaber.

Videregående uddannelse i Finland

Universiteter i landet kendt og populær blandt de studerende rundt om i verden. Ikke overraskende mange unge drømmer om at få det her. For at tilmelde sig universitetet i Finland, du har brug for et bevis for gennemført skoleuddannelse og relativt høj værdiansættelse. Yderligere betingelser for ansøgere hvert universitet sætter sit eget. Uddannelse i landet er fri, selv for udlændinge. Den eneste betingelse - er betaling af medlemskab afgifter eller gebyrer for manualer. Alle universiteter er opdelt i universiteter og polytekniske læreanstalter. Her kan du få ikke kun den sædvanlige bachelor-, kandidat- eller ph.d., men også mellemliggende mellem den sidste - licentiat. Universitetsstuderende bør være forberedt på det faktum, at de venter på seriøse videnskabelige arbejde, store læsning lister, kursus og laboratorieundersøgelser. University of Applied Sciences tiltrækker dem, der ønsker at efter endt uddannelse at begynde at arbejde med det samme. Ofte i denne institution tilbydes in absentia, fuldtidsuddannelse da mange studerende allerede er ansat i virksomheder og firmaer.

udenlandske studerende

Uddannelse i Finland for russiske studerende indtil den er tilgængelig og gratis (bortset fra obligatorisk for alle bidrag, som vi har nævnt ovenfor). For at opfylde sin drøm ansøger skal udarbejde en pakke af dokumenter, som omfatter et certifikat, der bekræfter gennemførelsen af skole med en temmelig høje karakterer. Hertil kommer, på grund af en potentiel studerende skal et beløb, der vil dække sine driftsomkostninger for et par måneder i forvejen. Men efter at have et job, kan det betragtes som universitetets administration (men husk på, at en elev i skoletiden kan tilbringe kun en del tid 25 timer om ugen). Hvis du ønsker at få en uddannelse i Finland, så er du nødt til at vide grundlæggende niveau, et af de tre sprog - finsk, svensk eller engelsk. Men for første gang nok og engelsk, og staten sproget i det land, kan du lære at gratis kurser.

sprogskoler

Som du ved, det finske sprog - et af de vanskeligste sprog i verden. Men hvis du kender en af de finsk-ugriske sprog (fx Udmurt), så problemet vil blive stærkt forenklet. Hvis ikke, men du beslutter at studere finsk, så foran dig straks blive et par problemer. Først og fremmest, i dette land er der praktisk talt ingen sprogskoler for udlændinge. Sæt på studiet af det finske sprog fra bunden holdes flere gange om året på et bestemt tidspunkt og erhvervslivet kunne næppe findes corporate satser. Men fungerer bedst metode til total fordybelse, hvor den studerende bor hjemme hos sin mentor. I dette tilfælde vil det ikke blot lære sproget, men også for at komme i nærkontakt med den livsstil og traditioner i dette land.

I de seneste år, mange russere begyndte at besøge andre lande til at lære engelsk. Men Finland er stort set ikke øve sådanne eksperimenter. De fleste lejrskoler arrangeret af russiske virksomheder til russiske børn. Disciplene viste ikke gode resultater som kommunikerer med hinanden, og de fleste af lærerne er ikke modersmål. Men for studerende sommer sprog lejr kan gøre et godt stykke arbejde. For det første vil der være mulighed for at uddybe den eksisterende viden, og for det andet, at forbedre mit engelsk. Men vi skal huske, at turen vil være produktiv, hvis den studerende allerede kender sproget godt nok.

Abo

Denne gamle Academy ligger i universitetsbyen Turku og her er den næststørste uddannelsesinstitution. Mange studerende, der vælger at blive uddannet i udlandet, vælger dette universitet, da der allerede er en masse år med succes gennemført uddannelsesprogrammer på engelsk. En anden funktion i akademiet er, at den vigtigste undervisningssprog er svensk. Det er grunden til Academy of Abo er så populær blandt skandinaviske studerende, der, ved den måde, passerer en obligatorisk test af kendskab til sproget. Hvert år på universitetet modtager dens mure omkring 600 udenlandske studerende. Ligesom andre universiteter i Finland, Åbo undervise deres kæledyr gratis.

Helsinki

Denne institution, der blev grundlagt i midten af det 17. århundrede, nyder stor anseelse i Europa. Helsinki University tilbyder sine elever et stort udvalg af discipliner og selvfølgelig af Bologna-systemet. Blandt de mest berømte kandidater af universitetets herunder flere præsidenter af landet, nobelpristagere og "Linux" systemet skaberen. Ved modtagelse af ansøgere at vælge en af de elleve fakulteter (som hver især omfatter flere afdelinger). Senere bosatte sig i campus sovesale hvor der ud over en café, sportsanlæg, arbejde sprogskoler og mange steder at slappe af. Stolthed Helsinki er National Library of Finland og University Museum. Internationale studerende kan starte deres studier efter bestået eksamen, interview og afgivelse af følgebrev. Vi må ikke glemme, at konkurrencen om optagelse her er altid stor, som den anvendte vejledning kun at arbejde med de bedste studerende.

Aalto

Som i andre finske universiteter, Aalto University samledes inden for dets mure en bred vifte af afdelinger. Her kan du få en uddannelse designer, arkitekt, for at lære at fungere i en virksomhed eller styrte hovedkulds ind i nye teknologier. Universitetet indskriver mere end 20.000 studerende, 11 procent af dem - udlændinge. Unge mennesker bliver tiltrukket her muligheden for at kombinere forskellige discipliner og interagere med de forskellige videnskaber. Deres mentorer mener, at den eneste mulige måde fremkomsten af innovationer, som er så nødvendige i alle områder af aktivitet.

University of Eastern Finland

Dette er en stor forskningsinstitution betragtes som en af de bedste i landet. Her uddannet mere end 15.000 studerende og beskæftiger omkring 3.000 videnskabelige medarbejdere. UVF tilbyder træning ansøgere at vælge imellem 100 specialer, konstant udvikling moderne læringsmiljø og behagelige levevilkår. Interessant nok har denne institution syntes kun i 2010, hvor universitetet i Joensuu sluttede med University of Kuopio.

konklusion

Studieophold i udlandet - drømmen om mange russiske skolebørn og deres forældre. Hvis du beslutter at indtaste et universitet i Finland, så kan du blive lykønsket med det rigtige valg. Først og fremmest får du en uddannelse af høj kvalitet, som er højt værdsat i hele verden. For det andet vil du være i stand til at fordybe sig i et nyt sprog miljø, for at lære flere sprog eller for at forbedre den eksisterende viden. Et andet vigtigt punkt - du kommer ind levevilkår, der ikke er alt for forskellige fra den russiske. En lignende tankegang og lignende klimaforhold hjælp til at tilpasse sig et nyt liv. Hvis vi til alt dette gratis uddannelse, ikke alt for høje priser og muligheden for ansættelse i godt selskab, det udvikler en temmelig attraktivt billede. Men glem ikke, at for at få en uddannelse i Finland er ikke så enkelt. Det vil have til at modstå ganske vanskelige eksamener, indsende en studentereksamen med høje karakterer og bevise deres finansielle levedygtighed. Det er også nødvendigt at kende godt nok på engelsk eller finsk. Hvis du har alle disse papirer og viden, kan du roligt finde anvendelse på et universitet, du kan lide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.