Kunst og underholdningMusik

Accord EM7: analyse og formulering af fingrene

Som du ved, den guitar er et af de mest komplekse musikinstrumenter, som kræver særlig opmærksomhed og konstant spille på det, for ikke at miste deres færdigheder. Men før du bliver en mester på guitaren, skal du lære mange akkorder, hvor melodien af hver sang. I dag ser vi på formuleringen af fingrene og en række muligheder , hvordan man spiller akkorder EM7.

Oprettelse akkord

Dette udtryk er oversat til musikalsk sprog betyder mindre syvende akkord dannet ved at binde sig til mindre akkorder Em ekstra lille terts. En detaljeret nedbrydning af akkorder kan man se, at den består af fire lyde:

  • MI (E) - banen akkord.
  • Salt (G) - en mindre tredjedel.
  • Hav (B) - en stor tredjedel.
  • Fe (D) - mindre tredje (og det tilsættes til fremkomsten af en ny akkord EM7).

Der er flere varianter af denne akkord spil, kun afviger mellemstationer fingre på gribebrættet på guitaren.

Accord EM7: måder at spille

Eksistensen af flere spil variationer af den samme akkord giver en effektiv og komfortabel at gøre overgangen, mens du spiller guitar forskellige sange. Overvej et par variationer, som du kan spille EM7-akkord på guitaren:

  • Den vigtigste måde at spille en akkord på en guitar anses iscenesættelse finger på den anden klynke, som findes i to versioner. Første udførelsesform - pinky fastspændt anden streng unavngiven - den fjerde og pegefinger - femte streng på den tredje og anden bånd hhv. Den anden metode - kvæle første og anden streng på den tredje bånd, og den tredje og fjerde - den fjerde og anden fret hhv.
  • For folk, der ikke opfylder for første gang med guitaren er ikke svært at spille barregreb EM7 modtagelse. Alle strygere tolvte fret fastspændt modtager data på samme tid ved at holde den femte streng på den fjortende bånd.
  • Nyankomne også vil kunne lide at spille EM7 akkord som den tolvte fret, men på en anden måde. Alle strengene er fastspændt tolvte bånd, undtagen den første og den femte. Denne mulighed er enklere, og dermed det tiltrækker sig opmærksomhed havde endnu ikke avancerede guitarister.

Guitar - kærligheden til millioner

Guitar - et instrument, som har vundet en masse opmærksomhed og kærlighed til ham på grund af den smukke og melodiske lyd. At lære at spille guitar, og alle kan, men ikke alle kan være den bedste. Accord - i hjertet af guitarmusik, så er du nødt til at påvirke alle dele af hjertet. Efter nærmere undersøgelse af akkord, kan du hurtigt lære at spille guitar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.