FinanserBanker

Hvad er bankindskud? Hvad er replenishable indskud?

Indlån - ganske populære produkt banker. Men i Vesten, den store efterspørgsel efter investeringer i obligationer og aktier. Besvar et vigtigt spørgsmål for forståelsen af udtrykket "indskud": hvad er det Depositum? Oversat fra latin - "den ting givet til opbevaring." Indlån - midler, der overføres til en vis banken til opbevaring, der skal returneres efter en vis periode under visse betingelser.

typer af indskud

Lad os tage et nærmere kig indskud: hvad er en "fast indbetaling" og vedhæftet fil "efter behov".

1. "On demand" - en form for indskud. Denne investering, som kan tilgås af ejeren til enhver tid, når de har brug for det. Eksempel: på bekostning af løn-kort.

2. Tidsindskud - det er de samme indskud. Hvad er den vedhæftede fil kan være af flere slags, bør betragtes hver for sig:

- langsigtet - i mere end 9 måneder;

- på mellemlang sigt indskud - fra 3 til 9 måneder;

- kortvarig - er en investering på op til tre måneder.

kan kun opnås, at investering efter en bestemt periode er afsluttet - Det vigtigste element i en aftaleindskud.

Fordele ved indskud

Forskellige banker åbne indskud. Hvad er vedhæftede fil er effektiv i at skaffe midler, der er kendt for mange. Men der er også dem, der er interesseret i at vide, hvad der er behov for bankindskud. Essensen af disse bidrag - at placere penge i en periode af tid for at opnå en større mængde over tid. Så er der placeringen af midlerne med en vis procentdel. Disse konti kan åbnes for fysiske og juridiske personer. Indlån i banker er berømt for det faktum, at interessen for den er højere end i andre konti. De fleste af de klienter åbne en indlånskonto, at placere deres reservedele midler i nogen tid at producere overskud. Hvornår er en kontrakt mellem banken og kunden, pengene fra kontoen (nuværende) af indskyderen krediteres depositum. Hvornår er det kontraktens løbetid, vil pengene blive returneret.

Hvad skal man kigge efter, når du åbner en indbetaling

Antag, at du beslutter dig for at åbne en sådan konto. Først skal du beslutte om, hvor mange penge du kan sætte. Politiske banker i denne henseende er en: jo mere input, jo bedre vilje og interesse. Som regel, for at opnå de bedste priser har en tærskel, for eksempel den konto bør ikke være permanent under $ 1000. Før åbningen af depositum konti analysere ikke blot de nuværende indtægter / omkostninger, men også planlægge dem. Det er vigtigt at beregne alt, så der måtte være forhastet at trække deres investeringer, miste nogle fortjeneste.

Vælg valuta

Eksperter siger, at det er vigtigt at holde penge i den valuta, som det er planlagt at foretage indkøb for ikke at miste noget i bytte. Profit kommer fra indskud. Leveringstider kan variere fra 1 måned til et par år. Det er ikke nødvendigt at overveje renter af investeringen efterspørgsel som en vigtig investering værktøj, fordi de er ubetydelige.

overskud

Indkomst afhænger vedhæftet fil, med større varighed og procenter ovenfor. Indskyder er vigtigt at beslutte, hvor længe han kan skille sig af med deres penge. For tidlig tilbagetrækning af midler, som regel, du skal betale. Men i betragtning af den stærke konkurrence, banker tilbyder ofte favorable vilkår til deres kunder.

Der er aflejringer, der giver visse betingelser, hvis et presserende behov for at hæve penge til kunderne. I dette tilfælde kan den interesse, blive reduceret, men ikke helt væk. Bemærk, hvordan periodisering af interesse, dette gøres under forskellige ordninger.

Sparekassens indlån er meget populære blandt befolkningen. Især folk viser interesse for at genopbygge depositum. Det tiltrækker kunder, som kan indbetale penge hver måned for små mængder for at spare op til en større køb, rejser på ferie. Replenish sådant bidrag kan være via e-bank, som er meget bekvemt for kortholdere i banken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.