FinanserBanker

Bank "Nadra": anmeldelser indskydere. Hvad sker der med banken "Nadra"

I oktober 1993, har NBU registreret en ny kreditinstitut - banken "Nadra". Oprindeligt specialiserede han i kulindustrien. Mere end 9.000 medarbejdere blev ansat i virksomheden "Nadra Bank". Kontorer i alle større byer i Ukraine, tjente mere end 1,5 millioner kunder. I bedre tider, institutioner netværk omfattede 700 afdelinger i forskellige byer, 1.000 pengeautomater og 4.500 terminaler. Kort "Nadra Bank" var næsten den mest prestigefyldte betalingsmiddel. Efter 2011, begyndte rating organisation at falde. Flere detaljer om hvad der sker med banken "Nadra" nu, se denne artikel.

tjenester

"Nadra Bank" (Ukraine) tilbyder kunderne en bred vifte af produkter. Blandt de unikke - takstpakker, som omfattede alle de elementer, der er nødvendige for en effektiv anvendelse af midlerne fra anfordringskonti til kreditkort. For kunder af små og mellemstore virksomheder, derudover har vi fået udleveret forskellige kreditlinjer, vedligeholdelse indskud åbnet i JSC "Nadra Bank", "klient-bank" til at forvalte midler.

For personer dannede hele sæt af tjenester.

Package "først" - den billigste med et minimalt sæt af funktioner:

- at udstede indskud i enhver valuta til enhver tid;

- at åbne opsparingskonti;

- at foretage betalinger via kontanter med et minimum kommission;

- at bruge "Client-Bank" konto til fjernbetjeningen;

- justere gentagne operationer.

Som en del af pakken "gratis penge" kunden kunne forbinde SMS-notifikation, hæve penge fra kortet uden en kommission og at akkumulere penge på indskud i beregningerne på salgsstederne kreditkort. "Familie" giver dig adgang til de samme ydelser, men på mere favorable vilkår: øget rente .. På besparelser, mere loyale over for betingelserne for ansøgning om et lån, etc. At have en pakke "Social", pensionister har adgang til løbende poster og fastgjort til ham gratis kort. Især for VIP-kunder programmet er blevet udviklet Gold og Platinum, hvorunder kunden har modtaget en personlig service og et ekstra sæt af fordele.

resultater

Institution involveret i finansieringen af programmet, der blev oprettet af EBRD. Hovedaktionær i 2011 var Centragas Holding GmbH (89,97%). For at øge værdien af aktiver har det skabt flere fonde med speciale i investeringer. IRR tilbagevenden lå på 25%. Den gennemsnitlige varighed af deponeringen var 4,5 år. Virksomheden er også udlån "Dogme Ukraine" blev skabt; leasing cent "Evrofinans" og SC "Investment tjeneste". De har alle fungeret uden for banken, men til aktivt at samarbejde med Organisationen inden for rammerne af krydssalg produkter.

finansielle indikatorer

Ifølge resultaterne af III kvartal af 2014, institutionen har undladt at overholde en række af de regulatoriske krav NBU. Aktuelle display faldt til 20,87% ved den krævede 40%. Den maksimale mængde af modpartsrisiko udgjorde 28,65% (normen - 25%). Folk begyndte at massivt tage imod indskud "Nadra Bank". Dette har ført til en forringelse af aktivernes kvalitet. I løbet af 3. kvartal af 2014 mængden af indlån faldt med 1 milliarder UAH. Selv om den faktiske udstrømning var mere: På grund af devalueringen af gryniaens valuta indskud voksede.

re-aktivering

"Nadra Bank" (Kiev) trådte på listen over institutter, som NBU lov til ikke at vende tilbage gælden for at opretholde likviditeten. Konkret agenturet i september, skal regulatoren nødt til at tilbagebetale det beløb på 900 millioner UAH. betalingsfrist blev udskudt til december 2014. På problemerne i kreditinstituttet anførte også, at i slutningen af juni, banken appellerede til indehavere af eurobonds med et forslag til omstrukturering af gælden. Lånebeløbet var 59,66 $ millioner med udløb i juni 2017

"Nadra Bank" (Ukraine) har manglet midler i krisetider af 2009. Så har NBU indført en midlertidig administration i etablering og støtte aktiviteterne i banken, indtil han fandt en ny investor - Centragas Holding GmbH. Jeg havde til udløb af gammel gæld at forekomme i 2016. Men ifølge uofficielle oplysninger, at banken ikke kun begyndte at tilbagebetale lånet, men også gjort listen på næste kapitalisering i 2014.

Forsøg nummer to

6 feb 2015 Indskydergarantifonden individer (FGVFL) indført en midlertidig administration i "Nadra Bank" (Kiev) og ugen før pensionskassen valgte institution for udbetaling af ydelser til ukrainere. I NBU forklarede, at på grund nedokapitalizatsii bank stresstest krav i institutionen er erklæret insolvent. De fleste af de indskud (99%) ikke overstiger mængden af 200 tusind. UAH. Disse lån skal tilbagebetale FGVFL efter den midlertidige administration vil blive indført i "Nadra Bank". Kundernes anmeldelser på fora bekræfte, at denne proces foregår med lejlighedsvis succes. Kun 1% af indskydere har opsparing i beløb, der overstiger 200 tusind. UAH. Sådanne kunder kan knuse bidrage til og få nogle penge i fuldt omfang. De samlede betalinger beløb sig til mere end 3,5 milliarder USD.

Hvad er grunden

I NBU forklare, at banken endnu ikke har klaret krisen i 2009. Ingen nye investorer eller ledere forsøger at stabilisere situationen hjalp ikke. Men ekspert analyse kapitalisering planer viste, at institutionen fortsat vil generere tab. Det blev derfor besluttet at indføre en midlertidig administration. Tidligere administration (indtil 2009) til at udstede ikke-sikrede lån. Papir synes at være designet korrekt. Men reserven selv som værende lig nul. Til dækning af nuværende gæld vil blive brugt reserve dannet allerede ved Firtash.

Banken "Nadra": anmeldelser

Forringelse i den finansielle tilstand af berørte ikke kun indskyderne, men også de ansatte på anlægget. Til hundrede gange om dagen for at forklare folk, der modtager depositum ordningen gennem FGVFL og lytte til kommentarer fra utilfredse borgere, er det nødvendigt at have stærke nerver.

Problemer i kundeservice begyndte på et tidspunkt, hvor den stabile fungerende banken "Nadra". Anmeldelser af mennesker på fora bekræfter, at periodisk der er fejl i netbank. Penge er ikke nået på de nødvendige oplysninger, og de skulle kigge efter en lang tid. En del af indignation blev udtrykt mod uvenlige opførsel af personalet kontorer. Men dette problem er ikke nyt og findes i mange institutioner.

Ukrainere kraftigt intensiveret efter at sætte en midlertidig administration i banken "Nadra". Feedback på fora indeholder et forslag om at sælge depositum for gryniaens, samt tips om, hvordan man overføre penge til en anden institution. Især i sidstnævnte tilfælde, skal du skrive en fuldmagt, der tyder på, at finansielle organisationer kan modtage kundens penge, herunder fra FGVFL, og til at give dette papir i "Nadra" for et par dage før betaling.

For besparelser - i retten

På grund af den langvarige finanskrise, folk begyndte at massivt hæve indskud. En stærk nedgang i likviditet og forringelse aktiver fører til det faktum, at den midlertidige administration indføres i puljen. Ifølge loven, skal fra nu af være engageret i FGVFL tilbagebetaling kunder. Om udvikling af en oversigt det tager lang tid. Mange mennesker forsøger at få pengene tilbage via domstolene. Nu er sandsynligheden for en positiv beslutning er endnu højere. Højesteret har beordret de finansielle institutioner til at tilbagebetale penge, ikke kun for den periode af brugen af depositum, men også for perioden efter opsigelsen af kontrakten.

Indklagede banken "Nadra" dukkede op på flere af disse tiltag. Anmeldelser af kunder, der har prøvet denne ordning, viser, at beslutningen om Retten er lavet ikke ind for et kreditinstitut. Men et sådant skridt er nødvendigt at gå, hvis det indbetalte beløb overstiger den garanterede fond. Ellers de juridiske omkostninger kan opveje mængden af depositum. Men dette gælder kun for overtrædelser af vilkårene for betaling. En anden ting - udstedelse af dollar indskud i den nationale valuta. Loven fastsætter, at penge i et sådant tilfælde er betalt i national valuta til den kurs på NBU dagkort tilbagekaldelse. Dette er præcis, hvad der sker med banken "Nadra". 02/06/15 licens taget væk. Den officielle kurs på det tidspunkt var omkring 18-19 UAH / USD, og på interbankmarkedet - .. 23-25 UAH. Forskellen er enorm, især hvis mængden af det bidrag, et par tusinde. Y. e. Utilfredse investorer har forsøgt at anfægte beslutningen i retten, men resultaterne endnu.

Den afviklingen af banken

I april 2015 givet National Bank "Nadra Bank" besluttet at trække sig ud af markedet. De første udbetalinger er allerede vedtaget i maj 2015. På 2015/12/06 begynder anden fase af tilbagebetaling af depositum. Det vil vare indtil den 23. juli 2015. Midlerne vil blive udbetalt gennem en agent, "Raiffeisen Bank Aval". Beslutningen om refusion af bidraget af personer, der ikke vende i en bestemt tid til agenten, ville blive betragtet som individuelt efter denne dato. For dokumenter for at eliminere banken "Nadra" National Bank har afsat et år (indtil juli 2016).

konklusion

For ti år siden, en af de største udlån institutioner i landet er "Nadra Bank". "Klient-Bank", strøm, depositum, kort, lønkonti, forsikring, leasing - det er bare en lille liste over udbudte af finansielle institutioner til befolkningen tjenester. I tider med krise 2008-2009 , blev banken krævede rekapitalisering. Så købte han firmaet Centragas Holding GmbH. Men de foranstaltninger, der træffes for at genoprette den finansielle situation ikke var nok. I februar 2015 blev den midlertidige administration indført i banken. En finansiel analyse har vist, at desinfektion banken ikke giver mening. Det blev derfor besluttet at fjerne det. allerede passeret De første udbetalinger til indskyderne. Den anden bølge er planlagt for perioden fra 2015/12/06 om 2015/07/23 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.