Kunst og underholdningMusik

Arkady Ostrovsky: biografi og værker

Arkady Ostrovsky - en komponist, hvis biografi er beskrevet i denne artikel har skrevet mange børnesange. Han - hædret kunstner af RSFSR.

barndom

Abraham Ostrovsky Han blev født den 25 februar 1914 in Syzran. Senere hans navn blev omdannet i "Arcadia". Hans far, Ilya Ilyich, laver tuning musikinstrumenter. Han selv var en god pianist. Men når der var en ulykke, og Ilya Ilyich mistede en finger. På grund af dette, er det farvel til drømmen om at blive professionel pianist. Men i hans fodspor jeg gik søn, Arkady Ostrovsky.

På trods af at velstand i familien var ganske fattige, min far ansat en lærer for søn af et klaver. Arcadia klasser meget, men systematisk og i lang tid til at spille etuder og skalaer han fik træt for hurtigt, og han ofte begyndte at improvisere. I 14 år har han spillet godt på klaver. Derfor, for en karriere sin søns familie planlagt at flytte. Disse planer fremskyndet død Arkady mor.

formation

I 1927 flyttede familien til Leningrad. Der begyndte Arkady at studere med Ivan Belozemtseva. Men der var økonomiske vanskeligheder og beskæftigelse midlertidigt stoppet. For at hjælpe sin far, Arkady, først sluttede sig til uddannelse på skolen. Mester var meget tilfreds med ham og andre mestre i sin karriere smed. Men en dag, da han så i klubben lobby gamle klaver, Arkady en finger spillet en vals. Så en dag jeg erstattet med en af musikerne, og direktør for klubben tilbød ham en del tid om aftenen.

Arkady Ostrovsky genoptaget snart sine studier med Belozemtsevym. Og han rådede ham til at tilmelde sig en musikskole. Arkady gjorde det i 1930. Klasser kunne lide, men ofte måtte passere, da han hjalp sin lillebror.

Invitation til staten Orchestra

Mens han stadig en studerende, Arkady begyndte at skrive orkestreringer og leg i et orkester om aftenen. Så Arkady Matilda, forkvinde cirkel, og et par elever skabte deres koncert brigade. De begyndte touring. Men de tjente lidt. Ofte er det ikke nok til mad.

Når på toget de er interesseret i en mand. De talte i lang tid, og når den fremmede venstre, han efterlod en note, hvori han sagde om det kommende møde, og nogle penge. Ved ankomsten i Leningrad Arkady forsøgte jeg uden held at bosætte sig i en hvilken som helst orkester. Og forhandlingerne er forsinket. I 1940, Arkady pludselig modtaget en invitation fra en fremmed til de fleste af de tog, Rachlin. Han tilbød ham en plads i den stat orkester Utesov.

Moskva. I begyndelsen af sin kreative karriere

Ankommer i Moskva, Arkady Ostrovsky begyndte bekendtskab med musikere. Og de kunne lide det meget. Begyndte en ny tur og program. Arkady udfører flere opgaver. Han var både en pianist, harmonikaspiller og arrangør.

Krig. Ostrovsky får komponist

Karriere tog fart afbrudt af krigen. Arkady Orchestra gik på mange fronter. Oftest, mens Ostrovsky engageret arrangementer. I løbet af disse år, dræbte han den yngre bror Arkady, romersk. De første komponist værker blev skabt under krigen. Han begyndte at skrive sange på digte, som han blev givet, herunder om produktet Mikhalkov. Performer blev en klippe. Sangene var en stor succes.

efterkrigstiden

Efter krigen, er hans kone Arcadia meget aggressivt forsøgt at overtale ham til at holde op orkestret og forfølge en solokarriere. Men Ostrovsky var af en anden mening, og lad kammeraterne ikke travlt. Alligevel to år senere fratrådte han under pres fra sin kone. Han hjalp hende at overtale komponisten Arkady M. Fradkin.

I 1947 startede han en sort bjælke - et behov, et ønske om at vende tilbage til bandet, jo mere Arcadia blev kaldt tilbage. Men konen var stærkt imod en sådan mulighed. I 1948, med besvær, blev Ostrovsky optaget til Unionen af komponister. Og siden da hans talent, og med det den kunstneriske karriere begyndte at stige. Snart Arkady Ostrovsky, komponisten, var en af de mest berømte og kære i landet.

Funktioner af kreativitet Ostrovsky

Først Arkady skrev det meste sange i orden. Så oftere og oftere i sine værker begyndte at føle lys tekster. Snart sangen scenen, en ny linje - "Værftet cyklus" I stigende grad begyndte at lyde som en kærlighedssang. Meget lykkedes kombination af guitar og harmonika.

Børnesange

I børnenes kreative talent afsløret Arkadiya Ostrovskogo ellers. Mange af de sange der indgår i repertoiret af børnegrupper. Legendarisk musikalsk screensaver "sleep trætte legetøj" lyder den dag i dag. Børn - et særskilt spørgsmål i arbejdet med Ostrovsky. Og grunden - den grænseløse kærlighed til børnene. Han ofte rullede sin bil på børnene. Derfor og sange for børn Arkady sætte ikke kun sjælen, og al min kærlighed til dem.

Personlige liv

Med sin kone, Arkady Ostrovsky, et foto, som er, i denne artikel, mødtes den Vasilevsky Island, i koreografiske cirkel. Matilda, hans kommende kone, på det tidspunkt var leder af det. Allerede i tredje lektion, de gik sammen i teatret, derefter gik hele natten. Og snart gift. Selv om familielivet var ganske svært i begyndelsen. Forefaldende arbejde. Men så det hele arbejdet. De havde en søn, der fik navnet Misha.

den store komponists død

Hans sidste år var svært for Ostrovsky. Det åbnede et mavesår, og sygdommen ofte føre til indlæggelse. Men i disse sidste år skrev Ostrovsky levende tekster, fyldt med optimisme og solskin. I 1967 blev Arkady inviteret til festivalen "Red Carnation". Men kommer det havde ikke tid. Det begyndte mavesår forværring. 15 september afslørede indre blødninger. Arkady Ostrovsky fik på operationsbordet. Men det hjalp ikke engang forårsage yderligere brigade fra Moskva de bedste kirurger. var det ikke muligt at redde komponisten. Ostrovsky, døde 18 September, 1967

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.