Kunst og underholdningMusik

"Silver Wedding" - en gruppe fra Hviderusland

"Silver Wedding" - en gruppe, der er personificeringen af noget vanvittigt og samtidig utroligt smukke. Blandt de belarussiske publikum det fortjente fået behørig opmærksomhed og respekt, og er nu erobre hjerter af mennesker i andre lande.

prolog

"Silver Wedding" - en gruppe, der er blevet et lyst tilfælde af den hviderussiske scene gradvist at udvide, og spildt over til andre lande. Denne gruppe blev berømt takket være dens perfekt-skøre mode erklæringer, kvalitet musik og enestående personlighed, bly turretless bande af musikere. Den ubestridte ace band - spottende og livsbekræftende sange, livlig ydeevne med brug af forskellige rekvisitter og kostumer. Men første ting først.

diva

Lederen af "Silver bryllup" Svetlana Ben insisterer på, at det blev kaldt simpelthen Benko. Hun blev født i sommeren 1973 i Vitebsk i familien behandlere. Efter at have uddannet fra Vitebsk Art School, fortsatte hun sine studier ved State University of Kultur og Kunst. I 2006 hun dimitterede med en grad i "direktør for dukketeater." Forud for en karriere i "Silver Wedding" Svetlana endda formået at arbejde i faget, iscenesat adskillige forestillinger. Men det stoppede ikke det, prøve dig selv i rollen som den digter, en solo sanger og skaberen af teatret "Carton". Nu Benko - ikke kan fjernes fra datoen for fødslen af solist gruppe-inspirator. Muse denne person genererer frembringelser, fuld af positivitet. Knib alien med en skive barnlig naivitet ledsage næsten alle sange af "Silver Wedding". Hendes liv er fuld af kreativitet, solskin og sjov.

gruppe

I koncert, cabaret bandet "Sølv bryllup" autentiske lyd selv de mest ikke-musikinstrumenter. Skrivemaskiner, save, xylofoner, rangler, dukker, flasker og tasker - mange forskellige magiske ting deltager i skabelsen af fortryllende musik. Ud over disse sjove dimser, selvfølgelig, er der også mere traditionelle instrumenter. Men nogle gange ikke-standard paradigme moderne musik, og de - ukulele, xylofon, bas, trompet, trombone, banjo, violin, harmonika, guitar og tuba. Og, selvfølgelig, mærkevarer strygebræt. Repertoiret af de musikalske gruppe sange på russisk, fransk og tysk. Genren er domineret af Dixieland og fransk chanson, imidlertid bandet ikke vige tilbage fra russisk folkemusik motiver, land og de latinske rytmer.

Under sådanne betingelser, den magiske lille familiemedlem en usædvanlig musikalsk kaldet "Silver Wedding" har ingen måde at være en simpel lægmand med kedelige navne. Deltagerne kabaret bandet, foruden Benko - William Gabbs, Eugene og Serge Lumiere, George Stamp, Fransua De Bosch, Francesca Maria Wasilewska, Natalie og Alexander Martes Bo. I virkeligheden i livet for dem alle helt almindelige belarussiske navne, men behøver ikke at videregive disse oplysninger, forlader sin lille hemmelighed. Musical gruppe er forenet og venlige nok, og det er grundlaget for det faktum, at "Silver Wedding" - gruppe. "Karakteren af en kuffert", "Dap-poskoku", "fødekæde" - disse er blot nogle af de kendte sange af gruppen.

repertoire

"Silver Wedding" - kunstner, hvis koncert er en rigtig show. Bandet udgav deres første album, "Lev i skabet" i 2008, 3 år efter fødslen af bandet. Det omfatter opskæring koncert sange. Mens "Silver bryllup" i lang tid ikke ønskede at indspille et album, positionere sig koncert hold, men bukkede under for de bønner af fans. Nå, efter udgivelsen af pladen gruppe har fundet nye fans og øge popularitet.

Det andet album "Heart muskler" i 2011 er allerede anslået række alvorlige musik kritikere. Nontriviality og saftindhold sange kastet dem i ekstase. Relentless succes er også forværres af den nyhed, friskhed genre, sjælden blandt landene i den post-sovjetiske rum.

I øjeblikket har vi allerede indspillet adskillige nye album, herunder en smuk Laterna Magica i 2012, "Musik - alle" i 2015, samt en maxi-single Ag i 2014, blev et visitkort af den kollektive "Silver Wedding". Gruppen har vundet hjerter af det store antal mennesker af forskellige nationaliteter og sociale lag. Blandt musikerne repertoire ingen lyd magen til en anden sang.

epilog

Når Benko fortalte, hvorfor holdet kaldes "Sølv bryllup". Angiveligt, vil skibet sejle, da det vil blive kaldt. Og kombinationen af ordene er forbundet med lang levetid Svetlana. Alligevel ildevarslende Benko ikke skuffe - i 2015 har gruppen udvekslet sit første årti, og om der vil være! Planer cabaret band er enorme, og deres fartøj knapt kører på grund. Så fans af denne store band vil stadig høre en masse gode sange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.