ComputereSoftware

Vi vil forstå, hvordan man finde ud af, hvad "windose" står på computeren

Mange brugere spørger sig: "Hvordan kan du vide, hvad" windose "står på computeren?" Du skal vide, at du kører en 32-bit eller 64-bit varianter af Windows af mange årsager. Vigtigst - vel vidende dette, vil du være sikker på, at du kan indstille den ønskede type software og drivere, der blev oprettet for at arbejde med operativsystemet.

Hvad gør den?

For eksempel, hvis du kører Windows XP 32-bit og ønsker at opdatere driverne til din enhed, skal du installere 32-bit drivere, der er designet til hardwaren. 64-bit-drivere vil ikke arbejde i 32-bit versionen af "windose" XP og omvendt.

Heldigvis virkelig nemt at finde ud af, hvilken form er din kopi af Windows XP.

Sådan gør du

Klik på "Start" menuen og vælg "Kontrolpanel". Klik på "Ydelse og vedligeholdelse". Bemærk: Hvis du ser den klassiske visning af Kontrolpanel, vil du ikke se dette link. Bare dobbeltklik på "System", og gå til trin 4.

Hvordan ved du, hvad "windose" står på computeren, når du har lagt XP-versionen? I "Ydelse og vedligeholdelse", klik på System linket. Når vinduet "System Properties", lokalisere området System til højre for Windows-logoet.

Bemærk: Du skal være på fanen "Generelt" i egenskaberne for den "skal".

I "System" vil du se grundlæggende oplysninger om den version af OS installeret på computeren:

Microsoft Windows XP Professional version af [år] betyder, at du kører Windows XP 32-bit.

Microsoft Windows XP Professional x64 Edition version af [år] betyder, at du kører den version af 64-bit.

Vigtigt: Der er ingen 64-bit sorter XP Home eller XP Media Center Edition. Hvis du har nogen af disse udgaver af XP, så du kører en 32-bit operativsystem. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvordan at vide, hvilke "windose" står på computeren.

Nu hvor du har fundet ud af, hvilke former for Windows XP kørende, kan du være sikker på at vælge de korrekte drivere og software til din enhed.

Hvordan til at opnå dette i Windows 7?

Hvordan ved du, hvad "windose" er indstillet i den syvende udgave? Klik på "Start" menuen og find "Kontrolpanel". Klik på "System", og vælg linket "Sikkerhed". Klik på System linket.

Når systemet vinduet under sit navn, kan du se grundlæggende oplysninger om computeren under Windows-logoet. I "System" fanen, skal du finde "Systemtype" blandt andre statistikker om din computer. type system vil rapportere, at en 32-bit operativsystemer eller 64-bit bruges på computeren.

Vigtigt: Der er ingen 64-bit varianter af Windows 7 Starter Edition.

Hvordan ved du, hvad "windose" står i version 8?

Der er to primære udgaver af Windows 8 - Standard og Pro-versionen af OS. Hver af dem kan være i 64- og 32-bit-format. Som i tidligere udgaver af skallen, at vide, hvilken type bruges på computeren, er det vigtigt først at installere driverne og softwaren korrekt.

Åbn Windows 8 "Control Panel".

Tip: du kan tjekke din type system, Windows 8 er meget hurtigere på grund af Power User menuen, men det er kun tilgængelig, hvis du bruger tastaturet eller musen.

Tryk på berøringsskærmen, eller klik med markøren på "System og sikkerhed" i Kontrolpanel, og vælg derefter fanen "System". Efter at åbne menupunktet titlen "Vis grundlæggende oplysninger om computeren" og finde på fanen System, som ligger under den store logo af Windows 8-system type vil angive, hvilke systemet er installeret på enheden. Dette er svaret på spørgsmålet "hvordan kan du vide, hvad" windose "står på computeren." Som du kan se, at processen er relativt enkel, og dens resultater er ens i alle versioner af operativsystemer.

Husk, at du ikke installerer programmer, der er designet til 64-bit shell på en computer, der kører 32-bit OS. Ellers kan der opstå alvorlige problemer i driften af enheden, hvilket kan resultere i tab af mange af lagrede data, og selv at geninstallere "windose".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.