SkønhedHudpleje

Skønhed opskrifter: Mask of banan

Banan - frugt, der længe har forladt i rækken af de eksotiske og trygt sluttede sig kohorte af tilgængelige og alle dine livretter. Ikke alene har de fantastiske smag, kan bananer også finde et sæt af forskellige nyttige egenskaber. På grund af det faktum, at i deres struktur er der mange forskellige sporstoffer og vitaminer, førende producenter af kosmetik og skønhedssaloner har vedtaget opskrifter og dygtigt gøre banan maske til ansigt og krop.

Ansigtsmaske af bananer kan bruge nogen af messen køn. Disse frugter er fremragende kilder til forsyning og befugtning celler. Dette er sandsynligvis grunden til mange kvinder begyndte at bruge frugt til produktion af forskellige værktøjer til pleje og genopretning af ansigtshuden.

Klassisk ansigtsmaske af banan er en opslæmning, som omfatter direkte frugt og fløde. Denne indstilling er perfekt til kvinder med tør hudtype. Det er vigtigt at forberede midlerne til at overholde de proportioner og omhyggeligt ælt en banan. Hvis du tilføjer en masse creme, vil masken blot dræne fra hans ansigt og bringe en masse besvær, eller endda smække dine foretrukne tøj. Typisk opslæmningen anvendes til ansigt for en kort tid, omkring tyve minutter. Fjern derefter blandingen med en klud eller blot efter vask. For at opnå synlige resultater, anbefales det ikke at stoppe på en engangs-brug. Det er bedst ansigtsmaske banan arbejde, hvis anvendt det dagligt, eller i hvert fald hver anden dag.

Disse tips gælder også for nærende balsam, herunder ansigtsmaske af bananer er ikke det sidste sted. Sammensætningen af opskriften kommer ud over den klassiske ingredienser godt og honning. Det er meget vigtigt at give en blanding af ensartet konsistens, bland grundigt alle ingredienser. Det er bedst at beskæftige sig med det en mixer eller blender. Egnet sådan maske er ikke kun for enkeltpersoner, men også for den følsomme hud i den øvre bryst og hals. Inden for en halv time det med vitaminer celler, balancering farve, og også klarer overfladiske rynker, dvs, det glatter dem.

Ejere af fedtet hudtype ansigtsmaske af banan vil tjene som en redningskrans. En obligatorisk del af opskriften er retinol, eller i en simpel vitamin A. Med denne maske du kan rense porerne, slippe af med fedtet, berige huden med essentielle sporstoffer, samt forbedre sin tone. De vigtigste komponenter - bananer, honning, retinol og citronsaft - at være en god opsigt og derefter sætte hvad der skete med den person. Kun 20-25 minutter under anvendelse af et naturlægemiddel infusion af kamille, morgenfrue og salvie, at de nødvendige midler vaske, derefter er det ønskeligt at sprede ansigtet af en lys beige.

Blegning maske på ansigtet af den banan indeholder kun to ingredienser - frugt selv direkte, helst lille størrelse, og omkring fem gram (ca. tsk) af friskpresset citronsaft. Det er ikke nødvendigt at anvende blandingen i hele ansigtet, nok til at behandle kun de mest spændende områder og forlade anlægget 20 minutter. Når fristen passerer, resterne af pulp, som ikke absorberes i huden, er det nødvendigt at fjerne væv eller varmt vand.

For et glimrende middel til aldrende hud vil stå maske af banan i lang tid med en recept. Til dets fremstilling bør knust havregryn (en spiseskefuld), der tilsættes til det en forberedt bananpuré, flydende honning og fløde. Så forsigtigt blande alle ingredienserne. Det er nødvendigt at bringe dem til en ensartet konsistens. Kun på denne måde masken vil falde perfekt på huden vil være i stand til fuldt ud at afsløre deres egenskaber og handle korrekt. Skyl med denne sammensætning skal være i modsætning til andre opskrifter, cool, snarere end varmt vand. Som supplement effekten kan derefter bruge cremen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.