HjemlighedKonstruktion

Nogle oplysninger om, hvordan man lægge laminat egne hænder

I de seneste år, er folk i reparation af deres lejligheder eller huse i stigende grad at være opmærksom på laminatgulve. Grunden er enkel: som laminatgulve lægges deres hænder kan selv en nybegynder, er det muligt at spare en masse på opkaldet professionelle kunstnere. Varianter af denne gulvbelægning masse, så alle kan vælge den mest velegnede.

Hertil kommer, brugervenlighed og funktionalitet er flere gange større end den parketgulve, og til at lægge det behøver ikke at have nogle specifikke færdigheder. Det bør dog erindres om livet af gulve, som er sjældent mere end otte år.

Før laminatet stakken med hænderne, du behøver at vide om, hvordan hans anlæg. Der er selvklæbende og limfri muligheder. Ved brug af selvklæbende samling, til fastgørelse af panelerne anvendes lås sammenhæng mellem dem. Resultatet er en meget holdbar og pålidelig tætning, hvorigennem ikke kan trænge selv vandet.

Den anden metode indebærer også en låseforbindelse, men det udføres af en speciel teknik. For høj hastighed på installation i dette tilfælde nødt til at betale den højere pris for gulvbelægningen. Tænker, hvordan man bedst til at lægge laminatgulv, så glem ikke om de værktøjer, du har brug for dette.

Hvad du skal købe, før du begynder:

• Hammer, fortrinsvis med en gummibelægning af arbejdsfladen.

• Den sædvanlige bar af massivt træ.

• Elektrisk puslespil som manuel nedstryger til at skære laminatet er meget vanskelig.

• Før du lægger den sidste række af laminatet, Det vil have en klemme.

• At give den nødvendige afstand fra væggen, du har brug trækiler.

• Målebånd og blyant.

• I tilfælde af æglæggende på beton, skal du bruge en polymer film og en god lim.

• Igen et konkret behov substrat.

Før arbejdet, inspicere materialet: i tilfælde af påvisning af eventuelle fejl det bedre at lægge. Husk, æglæggende på gulvtæppet (på grund af statisk elektricitet) er forbudt, men det er muligt at udføre installationen af den gamle parketgulve, hvis det er rent og tørt. Bemærk, at laminatet bør fastsættes vinkelret på vinduer og andre lyskilder, som i dette tilfælde, vil sømmene være mindre mærkbar.

Begynd fra væggen, kørsel mellem hende og paneler kiler. Luftafstande krævede, at materialet har nok plads til dens mulige ekspansion. Læg panelerne har brug for, så deres borge blev rettet i din retning. Før laminatet stak med deres hænder på, omhyggeligt inspicere alle blokeringsanordninger, som i tilfældet med den mindste defekt sømme kan adskille, danner en slags dårlige pauser.

Docking-paneler bør føre til tydeligt hørbart klik. Fortsat installationen, løbende overvåge fladhed af gulvet med hjælp af det niveau, og glem ikke at følge de kiler, som skal forblive på plads. Som vi har sagt, skal til den sidste række tages hensyn til dens låsning klemme.

Så du har lært at lægge laminatgulv med dine egne hænder! Hvis alt er gjort korrekt, vil gulvet lang tid at behage dig med dens æstetiske udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.