HjemlighedKonstruktion

Installationsvejledning for sidespor med deres egne hænder

Hvorfor er det så ofte under plettering af de ydre vægge i huset vælger sidespor? Og alt er enkel - det er acceptabelt for prisen, har en række forskellige farver, blandt hvilke du kan vælge den, du kan lide. Hertil kommer, at det ikke kræver særlig pleje - støv og snavs kan fjernes fuldstændigt og en vandstråle fra en slange. Nå, lad os se, hvordan man kan styrke det materiale, og at den har brug for.

Vejledning til installation af vinyl sidespor

For at starte levering af materialer af høj kvalitet og, vigtigst af alt, blæse tørrede stænger til kasser. Hvis træet vil være af dårlig kvalitet eller dårligt tørret, kan tørretiden optræder deformation af de horisontale rækker af sidespor, som er fastgjort direkte til beklædningen - henholdsvis vil det ydre af bygningens facade blive ødelagt.

Ved fastgørelse af materialet, kun anvende aluminium eller andet udstyr til anti-korrosions belægning, fordi fastgørelsesorganer kan kollapse ganske hurtigt under ugunstige forhold, som er særlige for vores klima. Alle fastgørelseselementer skal skrues ind på en afstand på mindst 40 cm fra hinanden. Det er nødvendigt at ændre størrelserne på sidespor under påvirkning af temperaturen ikke forekommer deformeret. Efter det lide nogen PVC-materiale under indflydelse af forskellige miljømæssige faktorer har tendens til at krympe og udvide.

Alle instruktioner til installation af sidespor rådes til at begynde sin mount fra panelet midten til kanten og top til bund. Dette forhindrer forvrængning af panelet og vil mere præcist observere de termiske huller. Installationen ikke glemme, at panelerne skal være kortere end længden præcis på dens størrelse.

Installationsvejledning kælder sidespor

Alle nødvendige værktøjer til jobbet, og han monterede samme princip. Man behøver kun erindre, at enhver sidespor knyttet til lath, som kan være fremstillet enten af træ eller aluminium. Desuden skal væggene selv allerede inden de voksende lægter blive isoleret med mineraluld, eller andet materiale. Sørg for at bruge en dampspærre, som forhindrer fugt i at trænge ind i rummet og varmen ud af dem. Og så er det allerede nu muligt at begynde at arbejde, som strengt skal overholde de instruktioner til installation af sidespor. Husk, der låser panelerne skal fastgøres nemt, uden tryk. Dette vil opretholde det ønskede termisk mellemrum mellem dem og forhindre forvridning af ekspansionen. For at trimme vinduer og døre, skal du bruge en speciel fjernbetjening stropper, der ikke krænker udseendet af facaden og giver det ekstra elegance.

Og endelig,

Hvis du nøje følger instruktionerne på installation af sidespor, arbejdet er meget muligt at udføre selvstændigt. Især hvis du lære alle de regler, hvoraf de vigtigste er som følger.

1. I intet tilfælde ikke starte efterbehandling to vægge på samme tid. Først fuldføre en, og først derefter begynder at følge installationen.

2. Brug ikke vinyl sidespor og i stueetagen eller på taget.

Det er så enkelt. Men hvis du ikke forstår installationsinstruktioner sidespor eller ikke er sikker, der vil klare den selv arbejde - kontakte en professionel. Han helt sikkert opfylde alle forkert, og det resultat, du vil være tilfreds præcis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.