HjemlighedKonstruktion

Udkast henter én-etages huse lavet af mursten

Fuldt berettiget og naturlige ønske om at have et hyggeligt og komfortabelt hus, men på samme tid dens indhold ikke overskride rimelige grænser. I et forsøg på at opbygge en komfortabel forstæder boliger, så glem ikke om rationalitet. Meget ofte, efter at have kørt en kort afstand fra byen, kan du overveje de projekter af enetages huse af mursten, vrimler kompleks tag loft og gulv til loft vinduer, med alle former for tårne og spir. På papiret eller på skærmen er alle udseende, selvfølgelig, spektakulære og originale, og det skubber dig til køb af projektet. Men først efter udarbejdelsen af skønnet vil være klart, hvor meget det vil koste dig alle disse herligheder, og efter hus opvarmning energiregninger vil forkæle alle de lækkerier i land levende.

Projekter af enetages huse af mursten, fra det æstetisk synspunkt, den generelle bør ikke have nogen dikkedarer og prangende indretning. Attraktivt udseende kan opnås på andre måder, som vil koste dig meget billigere.

Mange projekter er etplanshuse lavet af mursten virkelig kan se godt ud i grafisk design, men hvis det ikke vil blive overholdt de nødvendige proportioner, vil strukturen ser akavet selv med spektakulære facadeelementer. Kun strenge geometriske bestilt og afbalancerede proportioner giver arkitektur sommerhus harmonisk og smukke udseende. Projekter storeyed bygninger lavet arkitekt, der gik til at arbejde med en rationel, praktisk synspunkt, vil være endnu på papiret have en afbalanceret andel af højden af væggene, vindue geometri, en tagkonstruktion og dets dimensioner. For eksempel arkitekter bruger ofte denne teknik, de vandrette vinduer, at i betragtning af den horisontale orientering af bygningerne vil se meget imponerende.

Projekter af enetages huse lavet af mursten med en garage, skal have en gennemsnitlig vinkel på hældningen af taget. Hvis hældningsvinklen er lille, vil huset tilsyneladende ser klodsede og tætbygget. Når man overvejer at trække det stille og roligt, men når man ser på den allerede bygget hus med en højde på menneskelig vækst, vil taget simpelthen ikke synlige. Synlig i denne sag, så kun de tagrender og gesimser. Hældningsvinklen af ramper - og dette bør afspejles i ansøgningen, når man tænker på de ene-etagers hus design fra en mursten, - skal være mindst 40 grader. Denne tag vil allerede være svært at gå glip af, og det korrekte valg af tagkonstruktionen og materialet hun selv vil dekorere hjemmet.

Hvis vi taler om form, som praksis viser, tilsyneladende vil se godt design af enetages huse med afvalmede tag, der fra alle sider ser det samme. denne type tag giver en en-etagers struktur, velordnet udseende, harmonisk færdiggøre omfanget af den ensartede sænkning på alle vægge.

Kom til opførelsen af dit eget hjem, har ikke tendens til at vælge projekter, der kan fange fantasien. Det vigtigste - ikke den originale, og pålideligheden og komfort i din familie "rede".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.