HjemlighedKonstruktion

Typer af nedhængte lofter: materialer, konstruktion, installation

Loft overflade, som sådan, ikke ødelægger bredden af muligheder for dekoration. Traditionelt er det adlet eller kalk maling belægninger, men i de senere år har situationen ændret sig radikalt. Innovations indførte begrebet den suspenderede chassis, gør det muligt at realisere en række design ideer, i form af udvendige design. Man kan sige, disse strukturer erstatte principale overflade, der har en gavnlig indflydelse på kvaliteten af udførelsen af installationsarbejde. I dette tilfælde er der forskellige typer af nedhængte lofter, som hver især fokuserer mod en bestemt tekniske og driftsmæssige karakteristika. Men næsten alle variationer af sådan efterbehandling indebærer sikre det æstetiske udseende af overfladen og øge de isolerende egenskaber af rummet.

Hvad det er i loftet suspension type?

struktur danner grundlag for den ramme af metalprofiler. Normalt lavet af aluminium lofter med en lille masse, som giver dem mulighed for at modstå deres egne bærende elementer, og efterbehandling materiale. Den anden vigtig komponent i systemet er selve coatingen, som danner den dekorative overflade. Der er to måder at fittings: bekostning af traditionelle paneler eller ved hjælp af stretch materialer. Med hensyn til den sædvanlige efterbehandling, dens repræsenterer gipsplader, paneler lavet af plastik, og det samme i form af aluminium stænger eller rektangulære moduler.

En separat kategori er nedhængte lofter, i hvilken sammensætningen aktiverede stofmateriale baseret på polyvinylchlorid (PVC). Denne beslutning, selvom det synes temmelig skør og skrøbelig, men om udnyttelse praksis viser en meget god slidstyrke ydeevne. Producenter test viser, at det sænkede loft PVC stand til at modstå belastninger på op til 100 liter vand. Sådant volumen struktur stå under oversvømmelsen.

Sorter af gipsplader

Gruppe flisebelagt finish til sænkede lofter er for det meste gipsplader. Dette skyldes det faktum, at dette materiale adskiller sig væsentligt fejlfri udseende og modstandsdygtighed over for korrosion. Men de typer af flise lofter er også forskellige i de tekniske og driftsmæssige karakteristika. Faste paneler er billige, giver en glat overflade, men kan kun bruges i områder med normal fugtighed.

De særlige typer omfatter brandsikkert og fugttæt plade. I det første tilfælde er et materiale, der er resistent over for en åben flamme. Hvis du planlægger at holde suspenderet loft i køkkenet eller badeværelset, skal du bruge fugt-resistent gipsvæg. Disse plader ikke kun er resistente over for fugt, men også hæmmer dannelsen processer svampe og skimmelsvampe.

cellulære lofter

Den oprindelige dekorative loft effekt giver en honeycomb tekstur af de anvendte materialer. I det store og dette panel typer af sænkede lofter, som kan være fremstillet af aluminium eller plast moduler. Den vigtigste forskel er tilstedeværelsen af en sådan trim hulrummene er lukket af baggrunden substrat. Formen og størrelsen af cellerne kan være forskellige.

Typisk er sådanne individuelle loftspaneler dannet, samling af hvilket involverer dannelsen af et cellulært fast overflade. Men dette er kompleksiteten af installationen af en kompliceret konfiguration lokaler. Hvis du bruger plastik loftet, kan det justeres manuelt under en vis størrelse, der sikrer glat leddene. Hvis der anvendes aluminium modul, høj kvalitet forarbejdning kanter at klare sig bedre på ordren på fabrikken.

nedhængte lofter

Udsmykningen af loftet overflader af private hjem og lejligheder rack elementer bruges sjældent. Dette er en praktisk løsning, men dens dekorative muligheder er ikke så høje i forhold til alternativerne. Den ydre overflade ligner en clapboard beklædning eller trægulv, det er rigtigt af de mere attraktive plast. Mødelokaler og kontorer - det traditionelle sted, hvor der anvendes Pinion lofter. Priserne i dette tilfælde er ganske demokratisk - omkring 200 rubler. per 1 m2. Til sammenligning, faste paneler af plast koste omkring 400-500 rubler. 1 stk. De mest almindelige aluminium lameller, da dette materiale er modstandsdygtigt over for mekaniske skader og, med temperaturen og fugtigheden. Af den måde, disse egenskaber gør det muligt at montere loftet i badeværelset eller i køkkenet, hvor det første sted der er bare ydeevne.

designmuligheder

Forskellige lofter og rammetype, der bestemmer den tekniske basis af enheden til efterbehandling. Den enkleste løsning ville være at skabe et enstrenget system baseret på galvaniserede profiler. Bærerelementerne suspenderet til overlappe med stål bøjler. Grund højdejusteringen sådan konstruktion kan sænkes og hæves, afhængigt af kravene til et bestemt rum. Lofterne er baseret på suspensionen have høj lydisolering, idet vibrationsbølger transmitteres kun punktvis faste metal suspensioner. Typer af nedhængte lofter er også almindelige, som er installeret på toakslet ramme. Basissubstratet i dette tilfælde er dannet af to lag, men med dele af overgangen til en standard design med en enkelt elevator. I områder forbindelser bruger klemmer korsformede. Lukning bærerelementerne anbragt i nær-vægprofilerne UD system. Ekstern fiberstof er udformet som paneler, strimler eller cellulære moduler, men effekten på niveauet af overgangen sikkert adskiller denne konfiguration i dekorative hensyn. Nu er det nødvendigt at overveje fremme teknologi installation af nedhængte lofter.

Installation af et nedhængt loft

Det starter med ramme vedhæftet fil. Den nedre del af profiler er indstillet horisontalt, hvorefter en færdig grundlag af faste lameller, brædder eller andet efterbehandling materiale. I tilfælde af enkelt-niveau-konstruktioner bærende anbragt i en retning parallelt med hinanden. Direkte montering falske loft udføres ved hjælp af forankringselementer eller loft ankre. Også parallel konfiguration profiler arrangement også praktiseres korsformet samling, hvor gittercellerne anbragt vinkelret i forhold til hinanden. Efterbehandling dekorative materialer er fastgjort til profilerne med selvskærende skruer, så hætten ikke er deformeret øverste lag.

Gør loftet

Efterbehandling revision indebærer nødvendigvis kalfatring kit i farve, der svarer til basismaterialet. De huller utaplivajut forstærkende strimler, som også giver stivhed. Dernæst formaling udføres fuger. Coating maling er ikke altid nødvendigt. For eksempel, hvis der installeres et nedhængt loft, hvor teksturen selv skaber en dekorativ effekt, denne operation er ikke nødvendig. Men almindelig gipsplader ser kedeligt og ensformigt, så det er ikke på sin plads at bruge maling til at omdanne deres overflade.

yderligere funktioner

Fra en teknisk synsvinkel, suspensionen strukturer er fordelagtige, fordi de gør det muligt at skjule kommunikation rute i deres niche. Ved at justere højden af suspensioner, i den dannede kanal kan lægges telefonkabel, elektriske ledninger, samt at integrere det grundlæggende i armaturhuset. Især denne funktion er værdifuld, er at spise planlagt at installere nedhængte lofter i køkkenet, hvor de pass og ventilationskanaler. Desuden er rummet ofte placeret underceiling isoleringsmaterialer. Mineraluld eller folie varmeapparater, for eksempel lå på et stadie montering støttestrukturen, hvorefter materialet ligger facadeplader og ikke ødelægge udseendet af værelset.

konklusion

For alle fordelene ved affjedring kan ikke undervurdere kompleksiteten og høje krav til stivhed af rammen. Og plader selv kan blive udsat for belastninger, som består af profiler og masseelementer knyttet kommunikation. Omhyggeligt tælle egenskaberne ved materialer, eksperterne samles holdbare og modstandsdygtige nedhængte lofter. Priser for byggeri med en pålidelig magtbase er acceptabel: 300-400 gnide. i gennemsnit, er der én profil element af høj kvalitet. Dekorere et lille værelse med et skelet som helhed vil koste omkring 2-3 tusind. Dækmaterialet, hvilket vil koste omtrent den samme mængde. Selvfølgelig, hvis det er en simpel konstruktion, fordringsløs til de æstetiske egenskaber, er det muligt at styre og billigere midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.