ComputereSoftware

Sådan optage en samtale på Skype

I dag er Skype vid udstrækning til at sikre, at folk fra hele verden var frie og, vigtigst af alt, fri til at kommunikere med hinanden. Alt for mange via Skype er alle former for diskussioner, arrangere konferencer, foredrag mv Og det så sker, at det er umuligt at huske alle de vigtige oplysninger, som samtalepartner. Derfor er mange er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt der skal optage en samtale på Skype.

Ja, det kan gøres, men det vil tage et særligt program for MP3 Skype Recorder. Det skal downloades og installeres på din computer ved hjælp af kommandoen Setup. Den fil, der er indlæst vil være i det filformat, så det skal være, før endelig begynder at pakke ud.

Før du optager en samtale på Skype, skal du åbne programmet. Dette gøres ved at dobbeltklikke på det relevante ikon. Herefter vil du nødt til at angive indstillingerne for den mappe, hvor du vil i fremtiden til at gemme de indspillede filer. Vælg også den bedste tilstand for dig at optage i stereo eller mono. For at angive den korrekte mappe, skal du klikke på ikonet mappe til højre. Dette åbner et vindue hvor du kan vælge hvor du vil gemme dine lydfiler.

Før at optage samtaler i Skype, skal du oprette og lydkvalitet. At det er den mest godt, skal du vælge stereo mode og indstille den relevante lyd bitrate. Jo højere den er, jo bedre kvalitet, så det anbefales at vælge det maksimale - 128.

Nu, hvor alle indstillinger er justeret, kan du starte en samtale og parallelt med hans rekord. Klik på knappen Optag (angivet med en rød cirkel), og start optagelsen. Hvis denne proces skal stoppes, skal du trykke på Stop.

Dette er blot en af de måder at beskrive, hvordan du optager en samtale på Skype. Der er andre programmer designet til disse formål. Det udmærker sig ved, at optagelsen kan gennemføres uden nogens viden, det er et mysterium. Alle samtaler foretaget i Skype, vil forblive, hvorefter de kan lytte. Spyware er et program lytter VoiceSpy. Det kan være, hvordan man købe og hente på internettet.

Selvfølgelig er det ikke den etiske lektion - at aflytte andres samtaler, men i nogle tilfælde er det meget nyttigt. For eksempel vil indstilling et lignende program på en computer på dit barn, vil du altid være opmærksom på sine anliggender, som han konverserer med venner, men ikke fortælle dig. Så du kan beskytte dit barn og for at beskytte mod ubehagelige situationer, hvor det kom eller bare gå. Desuden kan programmet bruge linealer, der ønsker at vide, hvad folk gør deres underordnede i arbejdstiden.

Da rekord en samtale på Skype hjælp VoiceSpy? Du behøver ikke at ansøge om denne ingen indsats, end dem, der kræves til installation programmet. Et sæt er meget simpel, bare følge indstillingerne guiden. Og du behøver ikke at forstå indstillingerne, som VoiceSpy mikrofon reagerer på aktivitet og aktiveres automatisk, der kører i baggrunden. Bruger taler på Skype uden varsel.

Dette program er meget beskatte på systemressourcer. Hvis du ikke ved, hvordan man optager en samtale i Skype, mens det for andre folks computer, så her er et tip: VoiceSpy perfekt placeret på et flashdrev, så det kan bruges perfekt på enhver computer tilsluttet til Skype. Det program interface er så enkel, at selv den mest uerfarne bruger vil ikke være svært at regne ud, hvad der er hvad. Derudover kan det fungere ikke kun med Skype, men også med andre taletjenester såsom ICQ og Mail.ru-agent. Alle optagelser gemmes i mp3-format, som sikrer fremragende lydkvalitet, når du lytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.