Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Sådan kontrolleres injektoren på motoren, og rengør dem selv?

Ejere af biler med injektor motorer skal vide hvordan man kan kontrollere dyserne, fordi kvaliteten af deres arbejde indebærer den korrekte funktion af forbrændingsmotoren. Alle kan selv kontrollere og fejlfinde dyserne, og dermed spare penge for SRT.

Hvorfor har vi brug injektoren?

Den vigtigste funktion af dette element - brændstoftilførslen til forbrændingskammeret. Hvor føderaten brug for en vis mængde benzin blandet med luft. Kun på denne måde kan danne en brændbar blanding, der er antændt i forbrændingskammeret. Med dette i tankerne, er det logisk at antage, at dyserne kan komme til fejlfunktion på grund af dårlig brændstof. Og dette er sandt i 90% af tilfældene. Bilejere, der hældes dårlig benzin i sin bil, tvunget til ofte ren eller ændre motorens element. Men du skal vide, hvordan man kan kontrollere dyserne ordentligt.

Manifestation af dyser funktionsfejl

Hvis motoren er ustabil, er det umuligt at sige med sikkerhed, hvad der præcist årsagen til funktionsfejl. En omfattende undersøgelse: spoler, stearinlys, kompression motor, etc ...

Før du kontrollerer injektorer, observere, om der er en følgende fejl:

 1. Ustabil tomgang.
 2. Problemer med starten.
 3. Et højere brændstofforbrug.
 4. Tab af dynamik, mangel på strøm under acceleration ryk mens ridning.

Hvis disse problemer opstår med din motor, så er det tid til at kontrollere den korrekte drift af dyserne. Der er forskellige måder at kontrollere på motoren dyse. Producenter gør deres bedste for at lette adgangen til de mest "svage" bilsæder. Så der skulle opstå problemer.

Sådan kontrolleres injektoren med et multimeter?

Der er et specielt værktøj til diagnostik - multimeter. Det er billigt, og der er på ethvert servicestation. Med det normalt kontrollere batteri, sikringer og andre elementer af forbrændingsmotor system. Instruktioner hvordan man kontrollere dyserne vaser og andre bilmærker:

 1. Åbn vejledning og se, hvilke dyse bruges i bilen - enten lav eller høj impedans. Det er nødvendigt for en præcis diagnose.
 2. Fjern tråden fra dyserne.
 3. Tag et multimeter og sæt den i modstand måling mode. Diagnostisk ledning Nu flytter til konklusionerne fra dyserne.
 4. Måler modstanden.
 5. Gennemsnitlig modstand ved lave impedans injektorer bør være 2-5 ohm. Norm på høje impedans injektorer - 12-17 ohm.

Hvis multimeter du finde værdier, der ikke passer i det angivne område, betyder det, at dyserne der er noget galt. Typisk er et element, der ikke svarer til den normale modstand fjernes og erstattes med en ny.

Bemærk, at et multimeter - en meget nyttig enhed, som under alle herre, beskæftiger sig med elektronik. Ved hjælp af målte spænding i det elektroniske kredsløb, modstandselementerne. Hvis det er nødvendigt, købe en slags instrument, fordi der i alle tilfælde vil det være nødvendigt, når du tjekker mange elementer i motoren.

Kontrol med øret

Erfarne bilister ved, hvordan man kontrollere dyserne på diesel eller benzinmotor med øret. De behøver ikke engang et multimeter. Uerfarne bilister gør det vanskeligt, men du kan prøve. Lyt omhyggeligt hvad lyde stammer fra motorblokken. Ringetone lyd indikerer, at injektoren ikke fungerer ordentligt, så de skal kontrolleres og renses. Selvfølgelig rigtigheden af denne metode til diagnosticering er ikke nødvendigt at forklare. I sjældne tilfælde er det muligt præcist at diagnosticere problemet ved øret.

Testning af mekaniske egenskaber

For at kontrollere disse elementer har brug for særligt udstyr, så det er vanskeligt at gennemføre på egen hånd. De fleste garager har stande at kontrollere stabiliteten af dyserne, og de kan findes, som tråden er skabt, når der arbejdes. Det vil sige, kan du visuelt observere "fakkel" sprøjtning benzin (diesel). Hvis brændstoffet sprøjtes jævnt, problemer i forbrændingsmotorer er meget muligt.

Det skal bemærkes, at denne metode er den mest præcise, og det er garanteret afslører en fejl.

rengøring injektorer

Hvis der under diagnosen viste, at disse elementer ikke fungerer korrekt, så er du nødt til at rense dem. Du kan gøre dette på egen hånd, uden at fjerne dem fra motoren.

rengøring muligheder:

 1. Anvendelse af tilsætningsstoffer til motoren. De fyldt i en brændstoftank, blandet med benzin, og når den passerer gennem dysen, rense deres additiver.
 2. Nogle erfarne bilister anbefales at udføre en månedlig rengøring med hjælp af tryk. For at gøre dette, er du nødt til at sprede bilen til en hastighed på 120 kilometer i timen på en flad vej. I denne tilstand er det nødvendigt at passere omkring 10 km og bremse.
 3. Hvis du ikke en eller anden grund til at rejse på denne hastighed, derefter gøre det samme procedure kan være i tomgang. Momentum skal holdes på niveau med 4-5 tusind. Bemærk, at denne metode er mindre effektiv i sammenligning med den ovenfor.

Selv hvis motoren kører ikke synes at være nogen problemer, skal injektoren skal rengøres hver 35-40 tusinde kilometer som en forebyggende foranstaltning. Under hensyntagen til kvaliteten af benzin, som er aftappet på mange tankstationer, dysen - det er et element, som er en af de første behov for reparation eller udskiftning.

Heldigvis nu ved du, hvordan man kan kontrollere driften af indsprøjtningsdyser, og rette dem, hvis det er muligt. Men de fleste af detaljerne i en forandring. Denne billige DVS elementer, der er billige og nemme at skifte. Så at i tilfælde af påvisning af problemer med ydeevnen dyser især fortvivl ikke. Sådanne reparationer er ikke dyre omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.