Hjem og familieTilbehør

Hvad skal man vælge sengetøj: fra poplin, satin eller Calico

Næsten halvdelen af alle deres liv, folk sover. Om hvordan komfortable uudviklede soveværelse og en seng, hvis de bidrager til ordentlig hvile afhænger af vores fysiske og psykiske helbred, niveau af sundhed og følelsesmæssige tilstand. For nylig linned Poplin i stigende grad findes på hylderne ved siden af de sædvanlige sæt af satin, Calico og microfiber. Hvilken slags nyt materiale, som han har fordele og ulemper? Vi vil overveje alle disse spørgsmål i detaljer.

Hvor og hvornår han optrådte

Mærkeligt nok, men Poplin - ret gamle, ikke at sige, den gamle materiale. For at gøre dette til en stærk og temmelig tyk klud begyndte i det XIV århundrede i Frankrig. Navnet på dette materiale kommer fra det italienske udtryk Papalino, som betyder "Paven" er oversat til russisk som fra det syede tøj til præsterne i paven.

I vores land, har dette stof kun syntes i det XVIII århundrede og blev bragt fra Europa. Salget blev kaldt "europæisk Calico."

Hvilken slags stof

Som et resultat, vævningen af tværgående og langsgående garn af forskellige tykkelser, som kan være både naturlige og kunstige, fremstillet poplin. Gennem denne vævning tykkere og grovere garner er inde, lukkes udefra mere blød og tynd. Dette stof er lig satin skinne deres udseende - en "gnist", men det er billigere. Poplin i de fleste af sine egenskaber minder om Calico, men det er mere lys, blød, smidig og meget behagelig og behageligt at røre ved, hvilket bidrager til dens popularitet i fremstillingen af diverse linned og tøj.

Sengeudstyr poplin er sædvanligvis fremstillet af 100% bomuld, men nogle producenter eksperimenterer forskellige garn og væve: uld, silke eller syntetisk. Følgelig er de naturlige garner øge prisen og tilsat kunstige - reduceres.

Som det sker

Før du foretager en beslutning om, hvad materialet skal købe et sæt sengetøj, tjek producerer moderne virksomhed visninger poplin:

 1. Bleget af en særlig kemisk behandling, hvorunder det fjernede gulligt eller gråligt skær iboende i nettet. Denne procedure udføres på stadier af væv farvning.
 2. Plain, som efter blegning give det ene farve.
 3. Trykt eller udskrevet. Med hjælp af specialmaskiner resistente malingen påføres på stoffet mønster, som er lyse og klare.
 4. Flerfarvede mønster er dannet på et materiale i fremstillingsprocessen ved at gøre brug af fibre eller filamenter af forskellig farve.

egenskaber

Linned poplin har alle de positive egenskaber ved stoffet, det er:

 • silkeagtig;
 • bløde;
 • behageligt at røre ved;
 • miljøvenlig og ikke forårsager allergiske reaktioner;
 • stærk og holdbar;
 • ikke krøllet;
 • Det holder sin form godt, uden deformation eller strækning;
 • "ånder", dvs. fri luft permeabilitet;
 • hygroskopisk, dvs. evnen til både at absorbere og giver fugt;
 • let vasket selv i koldt vand;
 • mange varianter af farver.

Hertil kommer, et sæt sengetøj Poplin, takket være sin særlige stof struktur er mere miljøvenlig, praktisk, hygiejnisk og holdbar end lignende af Calico.

Så hvad vælger du

Det vil ikke blive videregivet af, at naturlige materialer, såsom bomuld er bedst egnet til strøelse. Det anvendes til fremstilling af sådanne populære stoffer som satin, Calico, og poplin.

Syet fra Calico kits holdbare, slidstærke og er forholdsvis billige, men de har en stor ulempe: de er ru og hård at røre ved. Og mange ikke har en vask ringe indflydelse på deres ru "karakter".

Skinnende og silkeagtig bomuld satin hør rart og behageligt for kroppen, kan en flerhed af farver tilfredsstille selv den mest krævende smag. En ulempe er den høje pris.

sengelinned fra poplin begyndte at producere ikke så længe siden, men dens holdbarhed, blødhed og komfort lad dig konkurrere med Calico, og en lys mat glans gør det ligner satin. At vælge hvilken slags materiale, poplin eller sateen, er bedst egnet til soveværelse sæt, er simpelthen at sammenligne et tryk på deres kvalitet, og derefter se på den pris, som er mere venligt fra et sæt af poplin.

Sådan vælger

I butikkerne i dag kan du se sæt Poplin sengelinned fra forskellige producenter med en stor spredning i priserne. Men en smuk etiket, den høje pris og et stort navn ikke garantere kvaliteten. Vær sikker på at se på selve væv og til hvordan syede linned. Ujævn kant, dårligt behandlede led stikning tråd - det er en indikator for lav kvalitet og, mest sandsynligt, er en linned poplin ikke opfylder kravene i standarden. Som allerede nævnt, Poplin stof er næppe rynket, så prøv at knuse det i hånden. Du bør heller ikke udføres på tro og sælgere til at købe sengetøj fra polipoplina. Dette materiale er ikke en slags innovative design, denne poplin stof, i hvilken strukturen omfattede en masse syntetiske fibre. Lidt dyrere, men meget højere kvalitet indenlandske linned. Ivanovo Poplin i dag producerer høj kvalitet og smuk, og det koster meget lavere end importerede modstykker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.