Hjem og familieTilbehør

Quartz lamper til huset - anmeldelser. Kæledyr kvarts lamper

Bakteriedræbende udstyr - simpelthen perfekt desinfektion af luften i rummet. Især relevante ansøgningsskemaer udledere i børnehaver, hospitaler, og i hjem, hvor der er børn. I dag lærer vi, at er kvarts lamper til hjemmet, anmeldelser af dem, og finde ud af, hvordan man afhente enhed i børnehaven for Værelset og den gruppe, der i sidste ende ikke skade sundheden for barnet.

klassificering af enheder

Afhængig af din destination kvarts lamper er opdelt i 3 grupper:

1. Åbn radiatoren.

2. Indendørs enhed.

3. Quartz lamper til specielle applikationer.

Åbent enhed bruges primært på hospitaler og børnehaver. UV emittere af denne type fjerne bakterier og vira på alle mulige overflader og i luften. Men der er en vigtig pointe: på det tidspunkt, enheden er aktiveret, er det nødvendigt at bringe alle de mennesker, og hvis det er sengeliggende patienter, bør de være dækket med et tæppe.

Kvarts Lampen anbringes i en lukket type sundhed samt i børnehaveklasse. Et særligt træk ved denne type anordning er, at på tidspunktet for hans arbejde folk ikke kan trække sig tilbage fra det rum, der er kvarts.

Den mest populære form for det pågældende udstyr er blå lamper til særlige formål. De er oftest brugt af befolkningen, samt medicinske fagfolk. Personer, der bruger en sådan anordning til at fjerne forskellige infektiøse sygdomme eller bakteriel oprindelse. I hospitaler, er denne enhed altid anvendes i tandplejen til hurtigt størknede polymer seal tænder, og på hospitalet, der behandles ved hjælp af radiatoren af ENT organer.

Sygdomme, hvor anbefale brugen af nævnte indretning

Der er særlige sygdomme, for hvilke kan betydeligt letter anvendelse af en kvarts lampe. Blandt sådanne sygdomme er følgende:

- bronchitis;

- løbende næse af allergisk oprindelse;

- forskellige sygdomme i åndedrætsorganerne;

- ondt i halsen;

- rhinitis;

- pharyngitis og tonsillitis;

- forskellige kvinders sygdomme;

- sygdomme i huden;

- Tuberkulose knogletab;

- sår;

- knoglefraktur.

Dette er en ufuldstændig liste over de problemer, der kan håndtere kvarts lampe lukket. Hvis der er en svækkelse, skal du sørge for at fortælle den behandlende læge, at du har derhjemme der er sådan en anordning. Måske en specialist vil udpege yderligere procedurer med anvendelse af den indberettende enhed.

Udvælgelse af foder til førskole

åben type bestråler nødvendigvis ledsaget af dokumenter til sanitære og epidemiologiske stationer. Passet skal være datoen for fremstilling, der er sikker på at forsegle og identificerer de klare bestemmelser i drift. Kvartslampe til børnehave anvendes i en sådan kapacitet: 15 eller 30 watt. Beregningen skal foretages af den mængde luft:

- OPL-35M enhed: 15 W - 124 kubikmeter. m, 0.5 timers eksponering;

- OPL-75M lampe: 30 W - 248 kubikmeter. m i en halv time.

Overvej eksempler på ovenstående anbefalinger:

1. Spillerummet gruppe har en loftshøjde på 3,5 m og et areal på 70 sq. M. Beregningen: 70 x 3,5 = 245 cc. m. Derfor, for sådant rum er nødvendig illuminator med 30 watt.

2. Dressing har en højde på 3,5 m og et areal på 20 sq. M. Beregning: 3,5 x 20 = 70 cc. m. Dette betyder, at fit 15-watt indretning til dette rum.

Den bestråler kan monteres på en væg eller i loftet, og det er bedre at sætte det på stedet under behandlingen.

Kvartslampe til børnehave skal vælges ved ovenstående fremgangsmåde. For disse institutter har vist sig instrumenter OPL og OPL-35M-75M.

Meninger om udledere til børnehaver

De fleste forældre, hvis børn går i børnehave, hvor afholdt kvartsevanie ovenstående lamper, tilfreds med resultatet. De mener, at på grund af disse inddelinger børnene bliver mindre syge. Også forældre er tilfredse med den lave pris på disse enheder. Vi pædagoger på denne udtalelse. Med hensyn til den virkning, at de er unikt for at sikre, at sådanne anordninger blev drevet i bandet, men om funktionaliteten af nogen kommentarer. Således maling på enheder over tid at eksfoliere, og den væsentligste ulempe - producenterne ikke har tænkt for sådanne modeller sleep-timeren. Så skal du hele tiden holde styr på tiden og gå ikke glip det øjeblik, hvor lampen skal være slukket.

Udvælgelse af foder til lejligheder

Egnet til brug i hjemmet enheder med kapacitet på 8 og 15 watt. Det er meget vigtigt hver gang før brug for at slette enheden med en tør klud, eller i støvede lampe brat komme til noget baktericide strålingsniveauer.

Til rum til 10 m². m egnet lys OPL-20 8W, at bruge det, du har brug for ikke mere end 20 minutter.

At placere fra 10 til 30 sq. m anbefales at købe OBN20 15-watt-enhed. Brug tid - ikke mere end 15 minutter.

Nogle køb til deres hjem, disse lamper "Quartz-125" og "Quartz-240." Den første anordning er designet til areal til 40 kvadratmeter. m, og den anden - 80 sq. m.

Meninger om udledere til lejlighed

Quartz lamper til hjemmet anmeldelser er overvejende positiv. Brugere rapporterer en betydelig forbedring i sundhedstilstanden efter anvendelsen af "Quartz-125" udledere "Quartz-240", "DBS-20." Også brugerne er tilfredse med den demokratiske værdi af disse instrumenter.

Men der er negative anmeldelser, der kan udtrykkes som følger: nogle mennesker har erhvervet deres manglende erfaring enheder over modeller, men i sidste ende ikke har modtaget den oprindelige og den falske. Så før du køber en bestrålingsindretning, er det nødvendigt at kontrollere dokumenterne, overensstemmelsescertifikater, samt timingen af dens drift. Andre brugere har ikke overvejet det faktum, at du skal bruge mere end 20 minutter, instrument, og som et resultat lidt forbrændinger. Der henvises til kvarts lamper nødt til seriøst og omhyggeligt, ellers kan du gøre dig selv og familien kun bliver værre.

Quartz lampe "Sun" OUFK. forbruger anmeldelser

Behandling af en sådan indretning styrker immunitetskrav fremragende resultater i kroppen til det normale, normaliserer stofskiftet. Lampe "Sun" vil være relevant i efteråret og vinteren, når der er en mangel på vitamin D. Det syavlyaetsya slags alternativ til solen. Bestråling af denne indretning anbefales til unge i puberteten, når den forøgede aktivitet af talgkirtler.

Indikationer og kontraindikationer for brug af instrumentet:

- kan bruges til børn i alderen fra 5;

- kan ikke bestrålet med en kvarts lampe til folk, der har tør hud;

- starte behandlingen ved hjælp af en sådan indretning er nødvendig med 1 minut, gradvist at øge tid på op til 5 minutter, ikke mere;

- kvarts lampe OUFK 01 "Sun" bør kun anvendes efter forudgående samråd med lægen.

Consumer anmeldelser om enheden

Lampe "Sun" har en masse positive tilbagemeldinger. Mange, der har prøvet det på sig selv og deres husstande, rapporterer en betydelig forbedring i sundhed, øge immunitet, således at børn og ældre ikke længere syge og kukkelure en masse mindre.

Der er tilfælde, hvor børnene i lang tid ikke stoppe en løbende næse. Forældre har prøvet mange vasokonstriktor, men intet hjalp. Men det viste sig mindre end fem behandlinger "Sun" lampe, der løbende næse var væk, og børnene begyndte at trække vejret gennem næsen godt.

Forbrugerne er glade for den rapportering instrument, fordi det er godt for hele familien bidrager til at bekæmpe de øvre luftveje sygdomme. Også en masse positiv feedback indsamlet børns kvarts lampe "Sun", der anvendes til teenagere. Hun - en rigtig universalmiddel i bekæmpelsen af acne og bumser, fordi huden tørrer, hvilket resulterer i en byld tørrer op og ikke længere vises.

Lampe "Crystal" i hjemmet

Denne åbne type enhed, så det skal bruges i mangel af mennesker i lokalet. Kvartslampe "Crystal" er i stand til at ødelægge vira, bakterier, mug, svamp. Sådanne bestrålingsorganer kan betjenes i beboelses- og erhvervsejendomme lokaler ved en temperatur på fra 4 til 35 grader Celsius og fugtighed 80%.

Enheden "Crystal" perfekt transporteres fra et rum til et andet, kan den placeres på en hvilken som helst vandret overflade. Hovedfødestrømmens element - en lampe, som ved aktivering udsender ultraviolette stråler.

Funktioner af brug af instrumentet:

  1. Da det er et åbent enhed, i aktion det kan forårsage skade på menneskers øjne, så kontakten til og fra lampen "Crystal" er kun nødvendig i særlige briller.
  2. Hvornår vil blive foretaget desinfektion lokaler, ventilere rummet i 10-15 minutter.
  3. Følg brugsanvisningen: Fjern forsigtigt bestråler og lampen ud af kassen. Tør instrumentet med en blød, tør klud. Sæt forsigtigt lampen i stikdåsen. Få det efter brug skal være forsigtig. For at undgå at beskadige den bedrift hætte.

forbruger anmeldelser

"Crystal" (kvarts lamper til huset) har kun positive anmeldelser. For det første, folk fejre kompakthed af sådanne anordninger, brugervenlighed. For det andet, en konkret positiv indvirkning foretaget på patienter: de vil komme tilbage til det normale, sjældent bliver syge. Men hvis ikke læse instruktionerne og ikke overholder sine anbefalinger, skaden fra enheden stadig kan være. Dette gælder for langvarig tilstedeværelse af inkluderet apparat i et lukket rum, således at blomster og planter kan dø.

regler ansøgning

Kæledyr kvarts lamper med forkert brug kan medføre alvorlig skade på kroppen. Så før du køber en enhed, og de begynder behandlingen, skal du være sikker på at gå til lægen, at han gav grønt lys til at udføre sådanne procedurer.

er som følger Generelle regler for lampen:

1. Fjern beskyttelsesbriller, som er inkluderet i enheden, og sørg for at sætte dem på, før du tænder for radiatoren.

2. Start udgifter kvartsevanie brug for 5 minutter efter aktiveringen af enheden. I løbet af denne tid, vil lampen gå i normal drift.

3. Vi kan ikke af fastgørelse af apparatet tæt på huden. Afstanden mellem lampen og problemområder bør være mindst 50 cm.

4. Brug altid speciel solcreme før kvartsevatsya.

5. Øg tidspunktet for proceduren bør være gradvis, startende med tredive sekunder.

6. I intet tilfælde kan ikke bruge lampen i længere tildelte tid, da dette vil føre til overtørring af huden og i de kommende mørke pletter kan vises på forsiden.

7. Ved afslutningen af sessionen at lukke enheden og tænd den igen, vil det være muligt kun efter en halv time, når lampen nedkøles helt uafhængigt.

konklusion

I dag, du har lært om de enheder, der hjælpe slippe af skadelige bakterier og bakterier i rummet. Denne kvarts lamper til hjemmet. Anmeldelser af ovennævnte udledere positiv, så du trygt kan gå til en specialitet butik og købe en enhed som "Crystal", "Sun", "Quartz-125", "Quartz-240", "DBS-20." De vigtigste ting - tjek, før de køber certifikater produktkvalitet samt holdbarheden af produktet. Og sørg for at læse instruktioner om, hvordan at bruge lampen. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.