Nyheder og SamfundPolitik

"Eurovision", bombningen af den polske konsulat og andre ukrainske problemer

I slutningen af marts har der været hændelser, der kunne forstyrre enhver patriotisk (nationalistiske) konfigurerede ukrainsk statsborger eller person, der bor uden for landet, men sympati for hastigheden valgt af ledelsen, der kom efter Maidan, til fuld integration i det europæiske kulturelle og økonomiske område. Andre følelser, men skuffelse, er disse fakta nævnes folk med politiske holdninger ikke kan forårsage. Hver af de begivenheder - en rigtig "zrada", det vil sige, det forræderi, og ordet bruges i Ukraine i de seneste år mere og oftere.

generel undersøgelse

Udfordringer til Ukraine kom over en masse. Det er muligt, at alle de heroiske indsats for at bringe kapital til festlige (når det er muligt) den type vil være forgæves, og ligesom den gamle vittighed, nødt til at gå 'som en nar med en klar hals 'og' Melodi Grand Prix "vil være. Polen lukkede sin konsulat, og, i almindelighed, ifølge ukrainske standarder, for ingenting. Tænk bare, nogen fra granatkaster skudt. Hertil kommer, det er nok de russiske agenter. Rate af IMF igen forsinke og udskyde bezviz. The London High Court pludselig besluttede på den "gæld Janukovitj" er ikke tilhænger af Kiev. Tja, og andre problemer. Nu mere detaljeret.

"Eurovision" i Kiev pågældende

Flere dage siden virkede det, at spørgsmålet om den internationale sangkonkurrence løst endeligt og uigenkaldeligt, med præcis som ønsket af det nationalistiske sindede del af samfundet. Ikke kun, at Ukraine er triumferende, så stille og forvirret Rusland. Singer Samoilov i Kiev vil ikke være tilladt for det faktum, at hun havde været på Krim, og European Broadcasting Union synes at være reageret med forståelse for at forbyde hende at komme ind i landet i tre år, og pludselig den 29. marts, som torden i en klar himmel, fremsatte en erklæring Ingrid Deltenre overskrift EBU. Dette er den egentlige ultimatum. Hvis inden udgangen af næste uge (9. april sandsynligvis) vil ikke blive besluttet på deltagelse af russiske repræsentanter i konkurrencen, kan Ukraine blive fjernet fra mødet (interview med Blick, Schweiz). Manuel EVT mener, at "Eurovision" Kiev forsøger at bruge til informationspolitik af regnskaber, hvilket skaber en atmosfære af fjendtlighed, fremmed for meget karakter af musikfestival. Generelt som følger: Samoilova eller tale, eller ingen overhovedet i Kiev vil ikke synge på grund af en fuldstændig annullering af begivenheden. Lad Poroshenko Groisman vælge. Uret tikker.

Polske diplomatiske repræsentationer lukket

Agenturet "UNIAN" rapporterede den 29. marts at udsætte gennemførelsen af alle fem konsulære virksomheder i Polen i Kiev, Kharkov, Odessa, Vinnitsa og Lutsk. Disse oplysninger blev bekræftet af den officielle hjemmeside for Generalkonsulatet. Grunden til dette skridt var nats beskydning RP repræsentativ bygning i Lutsk på ul. Dubno, 22B. Formentlig granat RPG-26 blev anvendt til at anvende slagstiften. Ofre, heldigvis, nej, men vent de synes uvillige til polske diplomater. Ambassadør i Ukraine A. Deshchitsa indkaldt til Udenrigsministeriet at give forklaringer. Den efterretningstjenesten i Ukraine har fremsat den version, ikke original, som, ja, og sandsynlige. Ifølge antagelsen af repræsentanter for sikkerhedstjenester, skuddet affyret "Russiske sabotører", er deres håndskrift. Poroshenko har lovet at straffe de skyldige (112.ua) og talte med den polske præsident. På grund af de særlige kendetegn ved historisk ukrainsk-polske tvist aktivitet udstillet nylig nationalister, og at de har de våben bragt fra ATO, SBU-versionen ser meget tvivlsomt. Sandsynligvis i Warszawa ikke tog det alvorligt.

Igen rate forsinkelse

Den fjerde tranche af Den Internationale Valutafond, som allerede har været flere gange erklæret de øverste ledere i Ukraine er praktisk talt et fait accompli, udskydes i sidste øjeblik fra den 20. marts til at 7. april den navngivne dag vil ikke blive behandlet. IMF bestyrelse ikke omfatter det i dagsordenen. Tidligere forklaringer var minister for socialpolitik Andrey Reva, som endnu engang opfordrede offentligheden til at undersøge effekten af blokaden ORDLO på de finansielle resultater for den ukrainske økonomi, i hvad der påstås og Kiev, var også yderst interesseret. Det vides ikke, om den er involveret i denne forskning fond, og situationen er indlysende og uden. Under alle omstændigheder er resultatet stadig ekstremt beklagelig. Håb for ankomsten af 5,4 milliarder dollars hidtil er meget hypotetisk.

Afgørelsen fra High Court i London den "gæld Janukovitj"

29. marts blev bekendt med afgørelsen fra High Court i London for at behandle fordringen i Den Russiske Føderation til Ukraine i den såkaldte hasteprocedure. Oversat fra international ret i almindelig sprog betyder det, at de mange argumenter firma Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan, der varetager interesserne for Kiev i voldgift, afviste dommer William Blair som uholdbar. Essensen af begrundelsen for afslag i Ukraine til at betale for eurobonds er, at Rusland næsten voldsomt har tvunget den daværende ledelse til at tage pengene (tre milliarder), og derefter antændt krigen i Donbas og Krim er knyttet. Kiev nægtede at betale med det samme, men efter nogle mente, det vil sige i den "gæld Janukovitj" skyldig. Daglige sanktioner i henhold til kontrakten er $ 683 tusind. Til $ 3,137 milliarder (en portal "land") den 20. marts den del af gælden. Erklæring fra finansministeren i Ukraine Aleksandra Danilyuka, lavet efter at regeringen session, at den påståede afgørelsen fra domstolen er blevet suspenderet, er i tvivl. I London, normalt ikke fuss.

Om forbuddet mod pengeoverførsler til Ukraine

Godkendelse af Rådet for Federation of forbuddet mod at sende penge til Ukraine ved internationale betalingssystemer forræderi er svært at kalde. Først og fremmest, hvis i Kiev mener, at Rusland - aggressoren og fjenden, så forventer nogle mindelig løsning ville være naivt, og for det andet, at foranstaltningen er et svar. Sanktioner mod banker Sberbank og betalingssystemer "Golden Crown", "Unistream", "Leader", "Anelik RUC" og andre Ukraine indført den første og samtidig komplicere livet for det meste private borgere, der arbejder i Rusland og sende penge til deres familier. Men for at hævde, at de er frataget alle muligheder for oversættelsesressourcer, er det umuligt. Nogle kanaler er forblevet, men deres anvendelse er nødvendig for at åbne en bank personlige konto. I januar i år fra Rusland til Ukraine "zarobitchane" bragt mere end en halv milliard dollars.

Igen bezviz

Den 27. marts, vicechef for præsidentens administration af Ukraine K. Yeliseyev sagt om en mulig dato for vedtagelse af afgørelsen om visumfri ordning med EU udskydelse "for et par uger." Indsendelse af information er blevet opretholdt i den optimistiske tone. Vi ventede længere i et år (og nogle kan have mere end tre år), så lidt tålmodighed er mulig. Stien er allerede tæt på færdiggørelse, og det er anerkendt ikke kun partnere, men også skeptisk. Hvis nogen speciel force majeure, ikke sker, i sommeren vil det være muligt at rejse til Europa uden visum. Nu objekter kun Frankrig, men det er klart: der er valg på næsen. Og generelt, og i EU forstå, at tiden er kommet til at give bezviz, og det er muligt, og at miste tilliden. Promise, lover ...

Pleje russiske forretning

Denne situation er svært at give en entydig vurdering. Det er muligt, at dette er en sejr, men når landet går investeringer, er det som regel bliver værre. Marts 29. erklæring blev fremsat formand for handelskammeret i Den Russiske Føderation Sergey Katyrin indeholder råd til forretningsfolk til at begrænse virksomhed på Ukraines område. Til fordel for en sådan løsning bliver sagt konstant pres og sanktioner udskejelser radikale grupper, der ikke forstår noget i økonomien. Håber på mulige forbedringer stort set ingen i den nærmeste fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.