Nyheder og SamfundPolitik

Sliska Lyubov Konstantinovna: biografi, politisk karriere

I de seneste år, at høre navnet på den tidligere politik Lyubovi Sliski kan være sjældne. Hun konkluderede hende ganske kort, men lyse politiske karriere, men hendes skæbne er fortsat ophidse den brede offentlighed. Spørgsmål om, hvad det Sliska Lyubov Konstantinovna, hvor nu det fungerer, hvad var hendes vej ind i politik, bliver stadig ofte spurgt af folk. Lad os prøve at besvare dem.

barndom

Kærlighed blev født K. Timoshina 15 Oktober 1953 i Saratov i en meget enkel familie. Hans far arbejdede som en høvding mekaniker, men det forsvandt hurtigt fra livet Timoshin. Mor løftede to børn alene, meget velstand i huset var ikke. Siden barndommen, blev Luba og hendes bror Sergey ikke ydet privilegier, så de måtte bryde sig selv. Mor arbejdede som en sælger, single-forældre familie hjalp sin onkel - politi oberst. Timoshin levede i udkanten af Saratov i et privat hjem, moderen forsøgte at opdrage deres børn i sværhedsgrad.

formation

I 1961, Kærlighed gik i skole og dimitterede i 1971. I skolen blev hun ansat i lidt af en musik skole, men hurtigt droppet. Klassekammerater og lærere husker, at enhver Timoshina i skolen er ikke strålende, "Five" i hendes dagbøger optrådte meget sjældent. I ottende klasse, hun selv gik ud i kvartalet toer i matematik. Men i sit forsvar stod homeroom lærer Maria Maksimovna Derbeneva, hun hjalp pigen til at opgradere fra klasse 10, og ikke at gå til erhvervsskole. Næsten alle Sliska klassekammerater efter skole gik på college, men hun var i stand til at passere kun i bogbranchen College. Det var ikke et dårligt valg i Sovjetunionen af bogen har været et stort underskud, og arbejdet i butikken lovede Sliska gode udsigter.

Men over tid, Lyubov Konstantinovna stadig gradueret. Det skete, da hun allerede var 37 år. Hun kom ind i aften afdeling af Saratov Law Institute. I gruppen var hun den ældste, han udfører hvervet borgmester. Gennem sit arbejde, hun kunne for at hjælpe lærerne i at abonnere på knappe magasiner og bøger, gør det det lettere for læringsprocessen. hun modtog et diplom for de videregående uddannelser i specialitet "Retspraksis" i 1990.

begyndelsen af vejen

Efter skole arbejdede Lyubov Timoshina på flere fabrikker, der er rig på Saratov-regionen. I 1977 kommer hun til at arbejde i "Sojuzpechat" første sekretær, så personale medarbejder. Hun har altid været meget aktiv, og det hjalp hende til at begynde at bevæge sig på Unionens linje. I 1987 blev hun befriet formand for fagforeningen udvalg af virksomheden, og det blev så tænkte hun om at få en videregående uddannelse. Ifølge Sliska det flere gange i mit liv at forsøge at slutte sig til rækken af det kommunistiske parti, men hun nægtede, blandede sig alt for direkte og uafhængigt.

Kommer til magt

I 1996 blev Sliska Lyubov Konstantinovna inviteret til at arbejde i Saratov byen valgkommission. Hun blev udnævnt til næstformand for valgkommissionen, og det var der, at hun havde sin skæbnesvangre møde med Dmitriem Ayatskovym, viceborgmester, der i fremtiden vil blive guvernør i Saratov-regionen. Efter bestået valget i april 1996 Ayatskov præsidentdekret BN Jeltsin blev udnævnt til leder af Saratov-regionen Administration. Derefter var vellykket valg af guvernører og Ayatskov sad i den eftertragtede sæde. I løbet af dette valg og Sliska Ayatskov arbejdede vi sammen for at miskreditere den siddende guvernør og blev nære kammerater. Så, tjente Saratov-regionen en ny manager, og han havde brug for et hold. Lyubov K. flyttet til et nyt niveau, blev hun udnævnt til vicedirektør. Dens leder, besluttede, at hun, der har erfaring i "Sayuzdruk", ville det være bedst at arbejde med medierne, og udnævnte hende til at føre tilsyn med pressen. Men hun hurtigt slog op med dette sted på grund af de konstante konflikter med de lokale medier (hun var overbevist om, at de havde til at skrive, hvad hun fortæller dem) og blev en fast repræsentant for guvernøren i den regionale Duma.

Dumaen

I 1999 Lyubov Konstantinovnu inkluderet i valget listen af partiet "Unity", og i december 1999 blev hun medlem af Statsdumaen af den tredje indkaldelse. I januar 2000 blev hun valgt vice-formand for Statsdumaen, er dens udvidelse er forbundet med en appel til Putin til at fremme flere kvinder til ledende stillinger. For de fleste af de deputerede efter udpegelsen kom som en overraskelse. Sliska Lyubov Konstantinovna, en position, som nu kræves bekræftelse, et år senere forsvarede sin afhandling om "Erfaringer med dannelsen af repræsentative organer for statsmagten emner af Den Russiske Føderation, 1990-2000." Temaet for hendes arbejde er blevet formuleret i de bedste traditioner i sovjetisk videnskab, når partiets funktionærer skrev arbejdet for deres regioner. Så, Ph.D. Sliska forsvarede studiet af det arbejde, som hun var.

I 2003 igen blev Sliska en stedfortræder for Dumaen, nu partiet "Forenet Rusland", og igen sad i stolen af næstformand. I 2007 historie gentog sig. Men i 2011 det blev kendt, at Sliska ikke længere vil deltage i valget til Dumaen. Journalister mistanke om, at årsagen til benægtelse var i åben konflikt med vicepremierminister Vyacheslav Volodin. Aktiviteterne i Dumaen har gentagne gange tiltrukket sig opmærksomhed fra medierne, stemte hun for eksempel for ratifikation af aftalen om overførsel til Kina af floden øer i Khabarovsk Territory, for loven om afskaffelse af valg i single-mandat distrikter, udtrykt for indførelsen af direkte præsidentvalg reglen i Tjetjenien efter mordet på Akhmad Kadyrov.

skandaler

Når Kærlighed K. har arbejdet i teamet Ayatskov i Saratov-regionen, har det været kendt for sin mangel på tilbageholdenhed i ord. Selv taler til pressen, hun ikke hakkekød ord, og om hendes skandale med Aleksandrom Miroshinym på en af banket stadig gå til Saratov cykler, så de højlydt udtryk for konkurrerende krav på at vælge uanstændigt russisk.

I 2000 efter valget til Statsdumaen, det kommunistiske parti forsøgte at udfordre valgresultatet i Saratov-regionen, som et medlem af valgkommissionen med afgørende stemme arbejdede Sliska bror, Sergei Timoshin. Men skandalen blev tiet ihjel gradvist.

Over skandalen brød ud i 2006, da Sliska modtog umotiveret indsats "Transmash", og omkostningerne herved blev anslået til $ 50 millioner. Således Sliska ikke engang betale skat af sådan en gave, siger, at hun ikke havde nogen penge.

Livet efter Dumaen

Efter tilbagetrækningen fra Dumaen og "Forenet Rusland" Sliska Lyubov Konstantinovna erklærede, at den har til hensigt at gøre med deres helbred. Men selv efter et par år, hun vendte aldrig tilbage til den offentlige sfære. Journalister hævder, at hun gik til Saratov, hvor hun har en egenskab og en yderst rentabel forretning. Det er kendt, at hun var medlem af bedømmelsesudvalget i din egen Law Institute.

udmærkelse

I løbet af sin aktivitet har Sliska Lyubov Konstantinovna vundet flere priser, herunder bekendtgørelse "For Merit" og bekendtgørelse of Honor, et par ordrer fra den ortodokse kirke, har titlen "hædret Advokat i Rusland." I 2003 vandt hun prisen "Olympia" for resultaterne af kvinder.

Personlige liv

Om hans personlige liv Sliska Lyubov Konstantinovna siger lidt. Hun er gift med Sergey Germanovich Sliska, halvt polsk, halvt russisk. Han arbejdede i retsvæsenet, så tjente som dommer i den regionale Retten i Saratov. Dette er den anden ægteskab Sliska, er hendes første mand ikke kendt. Børn har ingen Lyubov Konstantinovna. Ved siden af sit navn vises konstant navnet på hendes bror Sergey Timoshina at efter valget af Statsdumaen søster blev en repræsentant for guvernøren, og takket være denne stilling har fået en lang række virksomheder i området.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.