SundhedPræparater

Augmentin Tabletter - beskrivelse af fremstillingen

Rækken af antibiotika i dag påfaldende bred, så en omhyggeligt valg af lægemidlet i høj grad bestemmer succesen af behandlingen. Nu ganske populært middel til "Augmentin". Det bruges i mange infektioner, og med stor succes.

"Augmentin" pille - brugsanvisning (læse den grundigt for at undgå bivirkninger). En mere komplet udgave kan findes direkte i pakken.

Tablets "Augmentin" har antibiotiske egenskaber inhiberer beta-lactamaser. Det stof er i stand til at udøve baktericid aktivitet mod mange mikroorganismer. Det agalactiae af Streptococcus, af Enterococcus faecalis, af Streptococcus viridans, af Clostridium spp, Peptostreptococcus spp, af Brucella spp, af Bordetella pertussis, af Neisseria gonorrhoeae, af Vibrio cholerae, Leptospira icterohaemorrhagiae, og mange andre.

Tabletter "Augmentin" omfatter 2 komponenter - en clavulansyre og amoxicillin. De er begge opløselige i vand, absorberes hurtigt. Denne proces er hurtigere, hvis du tager stoffet i begyndelsen af måltidet. Fortrinsvis før morgenmad eller aftensmad.

Terapeutiske koncentrationer af begge komponenter detekteres i huden, galdeblæren, galde, pus. Kumulation sker ikke. Hvis du tager tabletterne "Augmentin", husk at amoxicillin udskilles i modermælk. Men den negative effekt af anvendelsen af midlerne ammende kvinder er blevet identificeret.

Udskilles gennem nyrerne.

Indikationer

Tabletter "Augmentin" beregnet til midlertidig behandling af visse bakterieinfektioner:

- destruktion af øvre luftveje (herunder bihulebetændelse, akut tonsillitis, otitis media);

- lobær lungebetændelse, bronkopneumoni;

- cystitis, pyelonephritis, urethritis;

- forbrændinger, cellulitis, carbuncles, bylder, sårinfektioner;

- knogle infektion, osteomyelitis;

- septisk abort, sepsis efter levering;

- dentaalveolyarnye abscesser

- gonorré.

Således "Augmentin" tabletter er effektive i mange blandede infektioner. De kan også anvendes til behandling af bakterielle læsioner hos børn.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for beta-lactamer (henviser til penicilliner og cephalosporiner), gulsot.

Lær de bivirkninger:

- hud candidiasis;

- reversibel leukopeni (sjælden), trombocytopeni;

- hæmolytisk anæmi;

- angioødem og allergisk vasculitis;

- hovedpine, hyperaktivitet, kramper;

- tromboflebitis;

- diarré, opkastning;

- antibiotika-associeret colitis;

- hepatitis og cholestatisk gulsot;

- "behårede" tungen;

- urticaria, erythema multiforme, exfoliativ dermatitis.

Symptomerne kan forekomme både under og efter behandlingen. Effekter som regel gå hurtigt på egen hånd. Selvfølgelig, hvis symptomerne leverer væsentlig ulempe, kan du konsultere din læge - han vil fortælle dig hvad du skal gøre.

Hvis der var en allergisk dermatitis, er det nødvendigt at stoppe med at tage og søge hjælp fra en terapeut og allergolog.

Særlige instruktioner (vigtigt!)

Før behandlingen påbegyndes, er det ønskeligt at gøre crossmatch. Dette vil bidrage til at undgå mulige komplikationer. Det er umuligt at ordinere et lægemiddel, hvis der er mistanke om infektiøs mononukleose (Morbilliform udslæt kan forekomme). Skal styres (et must!), Leverfunktion, nyre. Hvis der er problemer med urinvejene bør være 'korrigeret dosis. Produktet indeholder aspartam, så hvis patienten har phenylketonuri, skal du være særligt forsigtige.

Det er ikke hensigtsmæssigt at anvende under graviditet. Amning medicin har ingen effekt.

Betyder kontraindiceret til børn under 12 år.

Interaktioner med andre lægemidler

Det anbefales ikke at kombinere lægemidlet "Augmentin" og et værktøj, såsom "Probenecid" - sidstnævnte reducerer udskillelsen af amoxicillin tubuli. Samtidig behandling med allopurinol kan forårsage allergiske hudreaktioner (kløe, erytem, udslæt, etc.)

Overdosering kan give kvalme og opkastning samt elektrolyt ubalance. I dette tilfælde tildeles symptomatisk behandling.

ansøgning

1 tablet 2 gange om dagen, i alvorlig sygdom - 3 gange om dagen.

Kan lægen ordinere anden dosering afhængigt af co-morbiditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.