Sport og FitnessHockey

Zak Parize - en værdig søn af sin far

Zakari Parize (fulde navn) - en berømt hockey spiller i USA team og NHL, "Minnesota Wild." Zach er en indfødt søn af den berømte ishockeyspiller JP Parise, der spillede 15 år i National Hockey League-klubber, og selv var medlem af den berømte serie af spil USSR - Canada i "ahorn blad". I dag er en veteran i NHL - mangeårig fan af hans yngste søn.

familietraditioner

Hockey spiller født i Minneapolis, Minnesota, juli 28., 1984. Zak Parize - biografi, der begyndte i en sports familie, en barndom drømmer om hockey karriere. Ikke overraskende, den fremtidige stjerne i NHL, sammen med sin ældre bror med hans ungdom blev interesseret i hockey.

Drengene var inspireret af resultaterne af hans idol - en far og ønsker at blive professionelle. Men deres spille karriere har udviklet sig på forskellige måder. Fremadrettet er det værd at bemærke, at Jordan vil miste mange år i de lavere ligaer på målmanden position og kom ikke ud på isen i NHL. Tilsyneladende, al den han arvet sin fars talent yngste af brødrene.

Start på sport karriere

Zachary karriere var langt mere vellykket. Allerede som barn viste han en teknisk høj hastighed hockey. Når flyttet til gymnasiet i Faribault, han begyndte at spille for det lokale hold og blive en rigtig stjerne. Af de fire årstider, som Zak Parize haft et hold, det mest mindeværdige sidste to - i mængden af hockey-spiller fik smide 146 mål og 194 assists at give.

Unge talenter tiltrak sig opmærksomhed fra mange universiteter, de er, i den sandeste betydning af ordet, kæmpede for Zach Parise men tog kun tilbyde University S. Dakota. Succesfuld spille to sæsoner, har han gjort betydelige fremskridt, og de første væsentlige resultater. Først, Zak Parize ramte den studerendes beherskelse af alle de stjerner, og derefter under nummer 17 blev udarbejdet af NHL "H-D Devils" hold. Plus, i 2004, gik han, sammen med junior hold til VM, og vandt prisen for den mest værdifulde spiller.

Imidlertid blev Zachary NHL-debut udskudt for en sæson på grund af lockout. Venter ikke bryde den ånd af unge talenter, og i sin første sæson, scorede han 32 point (14 mål og 18 assists). Den næste sæson var endnu mere succes. Ud over det faktum, at Zach i åbningskampen af mesterskabet vil score allerede efter 26 sekunder, er det også baseret på resultaterne af sæsonen scorede i alt 62 point. I 07/08 sæsonen, Parise igen forbedrer din samlede score - 65 point.

Succeser og titler

Hans resultater har imponeret træner for USA, og VM 2008 Zak Parize gik som suppleant kaptajn. Et år senere, klubben det samme skete. I 2009 blev Zach inviteret til sin første kamp i NHL stjerner, og endda formået at udmærke sig i spillet.

Ved afslutningen af sæsonen 08/09 Zach med Pavlom Datsyukom og Martin St. Louis, blev de anerkendt som den mest ærlige og værdige aktører, prøver af brydning. Ifølge resultaterne af hockey mesterskabet, på grund af hvilken der var 45 mål, han var den bedste målscorer i den tredje og femte på listen over de "mål + pass".

Interessante fakta og statistik

I hockey er der nogle sjove øgenavne, blandt dem - "Zack Attack". Venner og holdkammerater Zach gentagne gange nævnt sin munterhed og vidunderlig sans for humor. Holdet elsker ham for hans muntre og nezanoschivy karakter. I 2010 ved OL Zach scorede et meget vigtigt mål i den sidste kamp i 35 sekunder før slutningen af spillet, men hans hold, desværre, stadig tabt.

"The University of S. Dakota" - 49 mål og 67 assists. "Albany PP" - smide 18 mål og 40 assists. 'H-D Devils " - mål 194 og 216 passerer succes. "Minnesota Wild" - smide 105 mål og 105 assists. Ungdom hold - 16 mål og 13 assists. US National Team - kaste 10 skiver og 10 passerer.

I øjeblikket Zachary held fortaler for NHL klubben, "Minnesota Wild", og er en af lederne af holdet. Han er nu 32 år, men det lader til, at det sidste ord i hockey atleten har endnu ikke sagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.