Sport og FitnessHockey

Ishockeyspiller Dmitriy. I hans faders fodspor.

Chernykh Dmitriy Aleksandrovich er en velkendt russisk hockeyspiller, der spiller for klubben "Toros". Han spiller i fremadsposition.

Barndom og ungdom

Dmitry Chernyh blev født om vinteren 1985. Guy på familien blev skrevet for at blive en hockeyspiller. At hans far er en berømt sovjetisk hockeyspiller Alexander Chernykh, der har opnået stor succes i sin karriere.

Den unge mand begyndte tidligt at udøve hockey, og allerede i hans tidlige år stod han ud med sin farve efter baggrunden for sine jævnaldrende. Dmitry forudsagde en vellykket karriere, nogle forudså at han havde meget mere succes end dem, som hans far formåede at opnå.

Sportsmandens første klub var et hold fra sin oprindelige Voskresensk - "Chemist". Black modtog mange fremskridt fra trænere og allerede i en alder af 16 begyndte at være involveret i spillene til førsteholdet. Debut for ham bliver sæsonen 2001-2002, i den første del af den unge mand vil spille syv kampe, men han vil ikke kunne noteres med effektive handlinger. I midten af sæsonen vil atleten blive sendt til backupholdet, hvor han vil vise høje resultater - 15 point på systemmålet + pass.

Næste sæson begynder han som en uregelmæssig spiller i hovedlinjen. I alt vinder Dmitry 21 kampe, scorer fem mål og vil kunne give fire pass. I slutningen af denne sæson vil vi gå til ungdomsmesterskabet, hvor han vil kunne vise sig godt. Indgang til verdensmesterskabet går ikke ubemærket - en hockeyspiller er inviteret til Moskva CSKA.

Professionel karriere

Da Chernykh Dmitri flyttede til Muscovites lejr, var han kun sytten. På trods af den unge alder vil atleten spille sæsonen ret godt. Til det første hold spiller Dmitry 46 kampe og tjener atten point på systemmålet + pass (10 + 8). Periodisk vil være involveret i spillene til det andet hold, for hvilket han vil holde fem kampe, kaste en puck og to gange vil hjælpe partnerne. På trods af de anstændige figurer, i betragtning af Dmitrys alder, beslutter hærens ledelse at deltage i det. Spilleren flytter til Chelyabinsk Mechel, men her har han alvorlige problemer med præstationen: for toogtyve spil - kun en vaskemaskine og fem hjælper.

Sæson 2005-2006 vinder hockeyspilleren til to hold. Den første halvdel for "Southern Urals", og den anden for "Chemist". Desværre vil spilleren ikke bemærke noget specielt, men han vil vise sig godt i sammensætningen af "Chemist" - enogtredive spil og tolv effektive handlinger (5 + 7). I slutningen af denne sæson går atleten i udlandet.

Amerikansk fodspor

Som mange russiske hockeyspillere forsøgte Dmitriy Chernykh at spille i USA på et tidligt stadium af sin karriere. Han flyttede til klubben "Dayton Bombers". I første omgang viste det sig ret godt, at hockeyspilleren spillede i første hold, men da lykkedes ham igen. Ved slutningen af sæsonen på hans konto var der kun tresoghalve kampe og ni scoringspisoder. Efter slutningen af sæsonen vendte Chernykh tilbage til sit hjemland og forsøgte at få fodfæste i et af holdene.

Tilbage fra USA. Uberettiget håb

Sæson 2007-2008 Dmitry Chernykh holder øjeblikkeligt i tre hold: Nizhnekamsk Neftekhimik, HC Ryazan og Tyumen Gazovik. Som en del af Ryazan spillede han godt og fik femten point i 22 kampe. I andre hold viste ikke atleten noget.

Efter en vellykket karriere i HC "Ryazan" ønskede klubben at få spilleren permanent. 2008-2009 sæsonen vil være den bedste i Dmitri's professionelle karriere: vil spille 60 kampe i mesterskabet, score 24 mål, give 25 hjælpere. Hold også otte spil i playoffs, og her vil det vise sig at være den bedste side (4 + 7). På dette tidspunkt ser det ud til, at angriberen virkelig er åbnet, og nu vil hans spil altid give glæde, men alt viste sig ikke helt sådan.

Efter den succesfulde sæson af Chernykh Dmitry går til "Lada" fra Togliatti, hvor han tilbragte en og en halv sæson, men vinde ikke en særlig berømmelse. I midten af mesterskabet 2010-2011 flytter atleten til Moskva, til holdet "Sovjetens vinger". Han spillede godt godt seks måneder og vendte tilbage til HC "Ryazan" igen. Denne gang var han ikke så succesfuld som før i klubben, og efter et stykke tid ændrer atleten igen holdet og flytter til "Neftyanik" fra Almetyevsk.

Sæsonen 2012-2013 holdes på et godt niveau af Dmitry Chernykh. Hockeyspilleren spillede enogtyve duel i Metallurg fra Novokuznetsk og tjente tyve point. Næste år flytter han til Moskva "Spartak", hvor han ikke husker noget, medmindre man hjælper.

I dag spiller han for "Toros" fra Neftekamsk.

Karriere i landsholdet

Til spillene til hovedholdet var Chernykh Dmitry ikke involveret og var aldrig en kandidat. Jeg formåede at spille for landets ungdomshold og for "ungdommen".

I 2000 spillede jeg til det russiske ungdomshold på en international turnering. Brugt tre dueller og scorede et mål.

I 2002 spillede han på World Junior Championships. Brugte seks spil, kastede fire mål og fik en til at hjælpe. Meget godt spil viste da Dmitry Chernykh (hockey player). Mange sportsmedier omfattede billedet fra den turnering.

Sammenligning med faderen

Næsten hele sin karriere sammenlignes Dmitry med sin far. Men som nogle eksperter bemærker, er sådanne sammenligninger upassende, fordi deres karriere faldt i helt forskellige epoker.

Alexander Chernykh er verdensmester og olympisk mester, hans søn har endnu ikke opnået en sådan succes.

Dmitry Chernyh - hockey player, angriber, som endnu ikke har kunnet fuldt ud realisere deres potentiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.