FinanserSkatter

For en tilbagebetaling af personlig indkomstskat af uddannelse, når du kan få ret til at ansøge om et skattefradrag

I dag vil du lære om, hvordan man ansøger om tilbagebetaling af personlig indkomstskat til uddannelse. Om denne funktion skal kende alle borgere. Faktisk under visse omstændigheder, kan du genvinde nogle af de penge, der bruges på uddannelse af barnet eller dig selv. Den første variant er mere almindelig i praksis. Faktisk intet vanskeligt eller særligt om det. Nok til at kende nogle af reglerne for at indgive en standardformular ansøgning. Hvilke oplysninger skal læses af hver skatteyder? Hvad man skal kigge efter dem, der ønsker at genvinde en del af det brugte penge for at studere?

Da jeg lagde fradrag

For at komme i gang er at finde ud af, når du kan søge om refusion af personlig indkomstskat til uddannelse. Ikke altid og ikke alle har denne mulighed.

Det faktum, at afkastet af pengene til den uddannelse, der tilbydes til alle borgere, der er hjemmehørende skattepligtige i Den Russiske Føderation, samt fuldtidsstudium på universitetet. Det vil sige, at borgeren har ret til at modtage penge både for deres uddannelse og for den uddannelse af barnet. Når det kommer til deres egen læring, en form for uddannelse er ikke vigtigt.

Men i tilfælde af børn, fradrag kun sætte, når eleven er ikke 23 år. Og med den fulde barnets liv på bekostning af forældrene. Den officielle arbejde af de studerende bør ikke være. Forældre er forpligtet til at arbejde med den officielle. Mindst én af dem. Eller modtage nogen indkomst undergivet indkomstskat.

hvordan du returnerer

Og hvor mange penge kan returneres? Faktisk er nogle få begrænsninger? Ja, de har en plads. Heldigvis ikke alt for alvorligt. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, om hvis pågældende uddannelse. Dette er et meget vigtigt punkt.

Generelt genanvendt, normalt ikke mere end 13% af de samlede udgifter. Men med nogle grænser stadig til rådighed. Faktum er, at hvis ansøgningen om tilbagebetaling af personlig indkomstskat anvendes til at studere for mig selv, for hele studietiden kan ikke komme tilbage mere end 15 600 rubler.

Men for børn, dette er den højeste. For hvert barn sætte ikke mere end 50 tusind rubler fradrag. Det vil sige, hvis forældrene betale for uddannelse 3 studerende, så de kan få det maksimale 150 000 rubler. Det er disse regler er i øjeblikket i Rusland.

Over hvilken periode af afkast

Det næste spørgsmål er - hvor meget tid kan opnås fradrag? Mange siger, at en tilbagebetaling ikke er lavet til tidspunktet for træning. Og det er sandt.

Ifølge de etablerede love i Rusland, kan du anmode de fradrag i skattemyndighederne kun for de sidste 3 år. Det er derfor ikke nødvendigt at skynde sig. Efter alle fradrag kun foretages én gang.

Men hvis borgeren har besluttet at genvinde nogle af pengene til et bestemt år, og han har en "rest" (for eksempel fra 50 000 kun 10.000 tilbage), kan han få det ved at afgive en ny erklæring til fradrag for undervisning, men i en anden afgiftsperiode. Denne overskydende papirarbejde er ikke meget opmuntret af skattemyndighederne.

forsyning Egenskaber

I arkivering har sit eget særpræg. Enhver borger til registrering af fradrag skal udfylde en 3-PIT. Dette kaldes resultatopgørelsen. Uden det, ingen vil tegne et fradrag. Der bør tages hensyn til denne faktor.

Derfor er en ansøgning om tilbagebetaling af undervisning, som regel serveret sammen med selvangivelsen for året. Så du ikke behøver at udfylde formularen 3-PIT flere gange.

Op til hvilket tidspunkt skal indsende selvangivelse? I øjeblikket alle skatteydere - enkeltpersoner er ansvarlige over for staten indtil den 30. april i året efter regnskabsårets afslutning. Det vil sige, hvis en borger bærer fradrag for 2016, du sender en resultatopgørelse nødvendig for at 2017/04/30. I dette tilfælde kan du returnere penge for årene 2014-2016 inklusive.

For en tilbagebetaling af personlig indkomstskat til uddannelse kræver en specifik liste over dokumenter. Uden dem til gengæld vil blive nægtet. Hvad du skal medbringe til skattekontoret på bopælen, sammen med erklæringen om en standardformular?

Dokumenter til fradrag

Liste over værdipapirer vil afhænge af, hvem der skal få en refusion. Men det betyder ikke adskiller sig alt for alvorligt. Derfor, for at søge om tilbagebetaling af personlig indkomstskat for uddannelse, skal borgeren medbringer:

 • resultatopgørelsen (formular 2-PIT);
 • udsagn indikerer stabil indtjening;
 • University licens;
 • akkrediteret uddannelsesinstitution;
 • hjælpe den studerende;
 • en aftale om uddannelse;
 • Citizen Identifikation Card;
 • ansøgning om fradrag;
 • udfyldte formular 3-PIT (taget i afgiften eller fyldte huset);
 • dokumenter vedrørende forholdet (hvis returnering af relative undersøgelser);
 • rekvisitter til beregning af kontanter;
 • Snils (foretrukket);
 • modtagelse af betaling instruktion.

efter indgivelsen

Og hvad man skal gøre, når ansøgningen indgives? Intet mere er nødvendig. Så snart erklæringen af en 3-PIT (returnere gebyrer) indsendes til skat, kan du vente på et svar. Efter omkring 2 måneder borgeren modtager en meddelelse, som vil blive annonceret en afgørelse om udnævnelse af betalingen. Hvis alle dokumenter er sande og præsenteres i sin helhed, inden 1,5-2 måneder på grund af modtagelse af penge. Ellers vil meddelelsen skrive årsagen til afslaget.

Du kan fjerne det og få et fradrag for 30 dage. Ellers er du nødt til at engagere sig i design fra starten. Det er alt, hvad du behøver at vide om, hvordan nyttig reference 3-PIT. Retur gebyrer, der er udstedt uden nogen problemer, hvis en borger er fortrolig med alle de tidligere opført oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.