Sport og FitnessHockey

Liste over NHL holdrekorder i historien - den mest produktive spiller i udlandet liga

Transatlantiske Hockey League har sine helte og holder statistik over mål ved hver spiller. Så hvem er de - de bedste holdrekorder i NHL i historien om denne liga?

Ueyn Grettski

Selvom manden har længe været engageret i ledelsen, kunne hans resultater ikke gentage nogen ishockeyspiller. Ueyn Grettski - en af de bedste holdrekorder i NHL historie. For alle hans karriere scorede han 894 mål, og det er ikke den eneste post, der endnu ikke er blevet brudt. Over 39 spil, han scorede i Porten rivaler 39 skiver, og en sådan præstation ville være meget vanskeligt at slå.

Liste over NHL holdrekorder i historien om periodisk skiftende, men den højeste trin i bedømmelse utilgængelige siden sidste århundrede. Ueyn Grettski sluttede sin karriere i 1999, hvilket giver assists i 1962 og spillede i NHL 21 sæsoner.

Han forlod langt bagefter andre canadiske målscorer Gordi Hou, der i 20 år afholdt det første pladsen på listen. I alt sin karriere Ueyn Grettski sat mere end 60 poster i NHL historie - ikke underligt, dens havet kaldes den store ishockeyspiller, så hvad er født én gang i et århundrede.

Men for alle sine resultater, denne ishockeyspiller nogensinde, og ikke blive den højest betalte spiller i oversøiske ligaer. Men det er blevet standard for sportsånd og et eksempel for alle atleter. Han brød aldrig sports-mode, ikke foretage en løs livsstil og ikke uhøfligt at journalister. Sandsynligvis er dette også en form for registrering, som stadig er godt uden for rækkevidde.

Mark Messier

Liste over de bedste holdrekorder i historien om NHL fortsætter holdkammerat Wayne - canadiske Mark Messe. Sandt nok, at antallet af mål, han indrømmer, og Howe, og Esposito, men han var i stand til at flygte til det andet sted, takket være det enorme antal assists. Hans figurer - 694 mål og 1887 point for hele den periode, spille i NHL.

Et andet resultat af Mark Messier er, at han var den første kaptajn, der førte to forskellige klub til at vinde Stanley Cup. Hans 15 gange inviteret til landsholdet af NHL stjerner, og straks taget til Hall of Fame karriere er slut. Dette tildeles kun virkelig store spillere.

Messier gik over i historien som leder af hele tiden, og nu i NHL er der en særlig præmie for Mark, som årligt tildeles den bedste leder af sæsonen.

I modsætning til hans eminente partner i "Edmonton Oilers" Monsieur har ikke tilsluttet sit fremtidige liv med coaching eller ledelse aktiviteter, og flyttede til en af tv-kanalerne som en sports ekspert.

Den legendariske Gordi Hou

Howe - ja, en af de mest berømte NHL holdrekorder i historien om den ældre generation af spillere. Han blev født tilbage i 1928 og blev en af de længste transoceanic liga. "Mr. Albuer", som de kaldte Hou aggressive spillestil, scorede i løbet af sin karriere 801 mål og scorede 1850 point.

Hans foretrukne klub, som han gav 25 år af sit liv, var "Deytroyt Red Wings." Som en del af denne klub, gentagne gange blev han mester i NHL. Svært at tro, men hans sidste kamp Gordi Hou havde, da han passerede til 50. I løbet af havet, det er kærligt omtalt som "bedstefar til canadiske hockey."

Ron Francis

Ronald Francis, canadisk frontlinjen, er også inkluderet i listen over topscorere i NHL historie. Have spillet 23 sæsoner, scorede han 1.798 point og scoret 549 mål. I sin aktive to Stanley Cup, som han vandt i "Pittsburgh Penguins". Også, Ron Francis er obladetelem unik præmie til velgørenhed, som modtages i 2002.

I dag, Ron Francis er general manager , "Carolina Hurricanes" og også finder sted i Hall of Fame NHL.

Europæisk repræsentant - Jaromir Jagr

Der er intet overraskende i, at på toppen af listen over holdrekorder i NHL i historien om canadiske hockeyspillere er, som fødestedet for sporten - det er Canada. Men der er i denne liste, og repræsentanter for Europa hockey.

I de første ti solidt forankret tjekkiske frem Jaromir Jagr. Han blev født i den lille tjekkiske by Kladno. På trods af hans alder (44 år), han fortsætter med at spille i "Florida", og ifølge ham, har ingen planer om at gå på pension en professionel ishockeyspiller.

Fra de russiske legionærer spiller i NHL, er det værd at bemærke, Aleksandra Ovechkina, der allerede har passeret tærsklen på 500 kastet skiver. Som en karriere ishockeyspiller Alexander kommer ikke til at afslutte, er det håbet, at komme ind i top 10 Scorers i NHL historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.