HjemlighedGør det selv

Praktisk hylde til sko med sine hænder.

Til opbevaring af sko, sneakers, sko og andet fodtøj har brug for en masse plads. Det er meget svært at holde alle disse ting i orden, hvis de er slået sammen. Sådanne gener kan undgås, hvis du ønsker det, hvis der er en hylde til sko. Hans hænder det meget let at gøre, i virkeligheden, udgifter til materialer er minimal, det vigtigste - at have mindst en lidt dygtighed til at arbejde med træ, og du vil lykkes!

"Carousel" den mest originale og funktionelle blive regimentet. Den kan rumme et par dusin par sko, mens de rigtige par er meget let at finde, den har brug for kun en lille rulle karrusellen.

Det er placeret i en enkel hallen, og i garderoben eller en anden standard kabinet. Hylde består af fire sektioner af fiberplader runde, runde stifter indsat i dem. Hver hylde roteres omkring en vertikal metalstang fastgjort i bunden og toppen af kabinettet.

Du skal bruge den mest enkle enhed: en kvalitet stativ til øvelserne, boret selv, stænger, 22 mm tykke plader af spånplader, skruer.

Vi starter med målingen af kabinettet, som vil blive monteret under vores hylde til sko med hænderne lavet. Læs forberedt fiberplade ark dekupørsav derfra og den ønskede størrelse af præformen. Så rack og opmærke kompasset placering af fremtidige huller til montering ben.

For at kunne mest effektivt at bruge pladsen i et skab, kan hylden være lavet af to forskellige slags. De første tre vil blive baseret på 12 par sko, og den fjerde vil være et sted for en anden 9 par.

Til at begynde, vi dekupørsav fra et enkelt ark spånplader knipler og opdele hver af dem i lige store segmenter. Segmenterne af skæringspunktet reechku fastgøres med søm. På den ønskede længde er fast blyant og gjort den første store cirkel. Derefter otsupaem fra den oprindelige værdi på 2-3 cm og tegne en anden, mindre cirkel.

Med hjælp fra trasportira opmærke på emnet 16 segmenter, og gå videre til udskæring af vores hylder. Derefter forsigtigt zashlifovyvayut kanter ved hjælp af fint sandpapir. Pre særligt mærkbare ujævnheder kan slibes flad tape eller mølle.

Tage kronen og gøre boret tilstrækkelig stor central åbning, der er sammenfaldende med størrelsen på en forberedt stålrøret.

Til en hylde til sko med sine hænder skabte, var pålidelige, du har brug for en central kerne og store hjul låser i den ønskede højde ved hjælp af små skiver. De er også skåret fra fiberboard, og har en diameter mindre end to gange diameteren af vores større samfund. To små cirkler set top og bund til fastgørelse af stangen. Andre diske er placeret under og over hver af de vigtigste hylde. På støttehjulene, som er monteret under hylderne og holde dem i en given højde, vedhæfte to metalbeslag.

Når hele hylde til sko med hænderne samlet i den rigtige rækkefølge og monteret på et stålrør, gå videre til sin installation i skabet. For at rette karrusellen bliver nødt til at hæve og sænke store hylder et par gange. Under skrue rejst støttehjulene hylderne kan fastgøres med en klemme. Derefter, ved fastsættelsen af øvre skive, er store hylder sænkes igen.

Den sekvens af handlinger med følgende:

  1. Bestemme midten af toppen og bunden af indkapslingen og tegne en cirkel, der svarer til låseskiverne.
  2. Så vi sætter på stangen driver de fremtidige hylder til sko. Er forenes med ordningen samt sat på hylden, og derefter flytte til karrusellen i skabet.
  3. Når alle hylder er på røret, skal de midlertidigt fast med en skruetrækker. Dette vil frigøre noget plads til at skrue den nederste skive.
  4. fix forsigtigt den nedre og øvre små hjul.

Det færdige produkt skal males i den ønskede farve. I dette tilfælde, overfladen af de bærende dele er ikke nødvendigt at male, vil det opretholde en god glidende. Hvis du indstiller rulle system i stedet for fastsættelse stangen til skabet, så vil vi pull-out hylde til sko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.