HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver et træ stakit med deres hænder? foto

Træ har længe været en af de mest populære materialer i byggeindustrien. Fra det rejst log huse gør boligudstyr og rammer til vinduer. Denne liste er langt, kan ikke kaldes komplet. Materialet miljømæssigt sikker, det kan bruges til at skabe en atmosfære af komfort indendørs.

Hvorfor vælge et hegn

Træ kan ligge i grundlaget for den stakit, der står som en af de mest almindelige typer af hegn, der er især tilfældet i spørgsmålet om hytten byggeri. Med sådan et hegn kan betegnes grænseområde uden at tilsløre territorium. Opbygning af et træ stakit med deres hænder, kan du give det en hvilken som helst form og højde. Afstanden mellem elementerne kan også justeres individuelt, på grund af denne konstruktion tager det oprindelige og attraktivt udseende supplere forstæder område ydre.

Populariteten af denne beskyttelse er på grund af nogle parametre, blandt dem:

 • alsidighed;
 • nem installation;
 • lethed af vedligeholdelse;
 • pålidelighed.

yderligere fordele

Producere træ stakit med deres hænder, kan du indtaste designet i en hvilken som helst landskab. Det er fremragende forbindelse med andre materialer og organiske udseende, selv med produkter fremstillet af mursten, sten, metal og beton. Installer et hegn er ganske enkel, dette arbejde under den kraft af enhver ejer af huset og husmænd. Søge hjælp fra fagfolk ikke har.

Omsorg for sådan et hegn er ganske enkel. Dens overflade kan males, og om nødvendigt - at erstatte nogle af de elementer, der blev beskadiget i løbet af sæsonen. Producere træ stakit med deres hænder, kan du oprette en temmelig høj struktur, som vil sikre beskyttelsen af ejendele. Som en af de vigtigste fordele er muligheden for blokade plantageejer på basen.

fremstilling af materialer

For at opbygge et hegn, bør forberede nogle materialer, herunder:

 • støttesøjler;
 • hegn;
 • prozhiliny.

Søjlerne kan være fremstillet af tykke brædder eller metalrør. Med hensyn til hegnet, så det har form af individuelle strimler af en bredde tilstrækkelig lille. Shtaketiny kan fremstille af høvlet eller kantning brædder. Tværgående bånd til et hegn placeres vandret, deres længde skal være mellem 2 til 2,5 m.

Grundlaget prozhiliny vil danne stængerne, hvis tværsnit er 40 mm. Hvis du beslutter at udføre et træ stakit med deres hænder, kan materialet købes færdiglavet eller gøres uafhængigt. Den første metode giver os mulighed for at spare tid. Hegnet kan installeres på dagen for købet. ulempen af ringe kvalitet, kan dog tjene som råt træ, som dannede grundlag af hegnet.

Hvis du har tid, gør hegnet kan være dig selv, at tilbringe et par dage. Resultatet er, at du kan garanteres. At begynde at bestemme længden af hegnet, afstanden mellem understøtningerne, højden af strukturen og størrelsen af hegnet. Hvis du beslutter dig for at købe træ, bør man foretrække godt tørrede produkter. Når materialet fremstilles uafhængigt, master sædvanligvis zapilivajut og behandlet med sandpapir spids. Støttepillerne af træ behandlet med varm bund med banen. Dette vil forhindre rådne og markant forlænge levetiden af træet.

installation af hegn

Stakitter træ med deres hænder, et foto, som du kan se i artiklen, er foretaget på grundlag af de bærende søjler. Men først bør det område i retning af hegnet er undtaget fra grene af træer, buske og ukrudt, som er i stand til at gribe ind i konstruktionen. On-site og strammet snørebånd er markeret steder for montering af søjler. Afstanden mellem dem skal være 3 m eller mindre. Hvis du også gør det lange spænd, kan traversen synke under vægten af shtaketina.

Støtterne er normalt installeret i jorden, men hvis du ønsker at gøre designet mere robust, skal du bruge den løsning støbning teknologi af cement og sand. Fremstilling af træ stakit med deres hænder indebærer installation af støtter på grus seng, hvilket ville udelukke klemme søjler på jorden frysning. Kolonner bør fastsættes lodret og dækkede lag af jord og beton.

Ved hegn kører line poler bør placeres så lige som muligt. Mellem dem er undertiden installeret prozhiliny. Installation af hegnet gennemføres sædvanligvis ved en af to metoder, den første tværdrager tilvejebragt mellem understøtningerne og installationen hegnet. Den anden teknik involverer konstruktionen spænder separat efter de er bundet til bærekonstruktionen. Typisk shtaketinami banen mellem lig med bredden af brædder. Cross-barer er fikseret på træpæle med selvskærende skruer, søm eller skruer. Prozhiliny bundet til metal stolpe beslag til montering af bjælken.

Anbefalinger til montering af søjler

Før arbejdet påbegyndes, skal du sørge for at læse instruktionerne. Træ stakit med deres hænder går kun efter installationen af søjlerne. I stedet for pinde, der er drevet ned i jorden på det punkt mærkningen bør grave en grav. Deres dybde bør være 50 cm eller mere. Når du installerer polerne bør ikke stole på godt øje, er det bedre at bruge et lod linje eller niveau. Bunden af pit for at blive cementeret. At skrive er ikke set, anbefales det at lave en midlertidig bandage, der vil holde produktet, indtil blandingen hærder.

Tips til samling strukturer

Hvis du rejser spørgsmålet om, hvordan man laver et træ stakit med sine hænder, er det vigtigt at blive bedre bekendt med design af montage-teknologi. Går i gang med denne proces er nødvendig, når polerne vil pålideligt holde betonblanding. For at gøre dette, efter at hælde det er nødvendigt at vente i ca. 2 dage. Det videre arbejde vil minde designeren samling.

Mounts er installeret til stolperne. Prozhiliny fikseret til monteringer med skruer. På dette stadium, skal det bemærkes, de steder, hvor hegnet skal placeres på prozhiliny. Bruges til at gøre dette, en markør eller blyant. Dette vil gøre det muligt at overvåge overholdelsen af afstandene mellem elementerne i hegnet. Til påskruning stænger er bedre at bruge en skruetrækker.

efterbehandling hegnet

Før arbejdet påbegyndes, anbefaler eksperter at stifte bekendtskab med ideerne. Træ stakit med deres hænder kan se meget original. På mange måder er sit udseende bestemmes af en pynteudstyr. Desuden anvendelsen af et beskyttende lag gør det muligt at forlænge levetiden af strukturen. Når det kommer til svezhestrogannyh brædder, så brug en filmdannende middel er ikke nødvendig, fordi de går dårligt, og hold længe. Det er nødvendigt at rense overfladen af træet mellemlang kornet sandpapir. Lak vil beskytte materialet mod fugt. Du kan bruge den slags gennemsigtig eller pletter.

for the record

Installation af et træ stakit med deres hænder kan involvere brugen af understøtninger fremstillet af forskellige materialer, herunder:

 • tømmer;
 • metal;
 • beton;
 • mursten;
 • sten.

Under alle omstændigheder mellem elementerne skal være opfyldt i samme afstand, vil sektionen være klar til at blive anbragt mellem understøtningerne. For yderligere stivhed kolonner kan supplere baser i form af stop, som vil efterlade til side. Efter udhældning af beton og hæld den resulterende rille kan fyldes med jord.

konklusion

Ganske ofte sidst bruges til fremstilling af hegn af metal hegn. Det har en polymer belægning, så det behøver ikke at male. Men hvis du ønsker at gøre det ydre mere naturligt, er det bedre at bruge træ, det er i den sidste fase er dækket med pletter og særlige antiseptisk. Så det vil være i stand til at bevare den naturlige farve af materialet og undgår udsættelse for negative faktorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.