Kunst og underholdningFjernsyn

"Fashionable sentence": stylister, presentator, deltagere i "retten"

I 2007 var der på "First Channel" et nyt program dedikeret til stil og mode. "Fashionable sentence" blev forelsket i mænd og kvinder. Trods alt korrigerer fagfolk ikke kun fejl i stil, men hjælper også med at opnå selvtillid. I dag vil du blive bekendt med stylisterne af "Fashionable sentence", der fører mode domstole og de mest berømte deltagere!

Format af overførslen "Fashionable sentence"

Teleprojektet er en retssession, men ikke helt den sædvanlige. I løbet af processen kritiseres mådene på dressing og mangel på smag. Ofte kan de sagsøgte simpelthen ikke finde deres eget billede. Man kan ikke sige, at det vigtigste i en fashionabel domstol er den psykologiske side. Som regel taler tilstedeværelsen af problemer i udseendet af en person om hans problemer og problemer i livet.

Dommens deltagere

I "Fashionable sentence" på den første kanal, adresserer slægtninge eller venner af "sagsøgte" normalt. Normalt er det børn, anden halvdel, forældre. Denne handling ligner i en reel domstol - sagen bliver lyttet til i processen, sagen bliver hørt (utilfreds med udseendet af gerningsmanden i mødet). Han er hjulpet i dette ved anklagemyndigheden. Og sagsøgte i dårlig smag støttes af forsvaret. Retsformandens rolle spilles af moderatøren af "Mode-dommen".

Det skal bemærkes, at praktisk talt alle deltagerne i programmet aldrig arbejdede på fjernsyn som førende. En undtagelse er Arina Sharapova. Måske var det derfor, projektet opnåede fænomenal succes.

førende

Den første formand for retten "Fashion sentence" var den berømte mode designer Vyacheslav Zaitsev. Han arbejdede på dette projekt fra sommeren 2007 til midten af 2009. Deltagerne i tv-showet blev inspireret af hans måde at beskæftige sig med "sagsøgte": Vyacheslav Mikhailovich kritiserede sjældent, talte med helten af projektet forsigtigt og godmodigt.

Desværre var seerne Zaitsev tvunget til at forlade projektet, fordi livet af den berømte couturier er fuld af bekymringer. Oprettelsen af nye samlinger, tilrettelæggelsen af displays og endda tre eller fire "retssessioner" dagligt udtømt mode designer. Så han rådede den nye vært - Alexander Vasiliev.

Skandaløst og kæftigt, en rigtig modemodel - så seerne af "Fashion sentence" på "First Channel" så Alexander Alexandrovich. Denne imponerende præsentator ledede projektet i midten af 2009 og forlod midlertidigt postdommeren som moddommer i foråret 2017. På trods af de hårde kommentarer og defiant opførsel hjalp Alexander Vasiliev gentagne gange med rådsmedlemmerne til den "fashionable sentence". Desuden er modehistorikeren også sin lovgiver. Maestro viser regelmæssigt dristige billeder, levende stilistiske løsninger. Vasilyevs visitkort blev tørklæder: lyse farver, ikke-standardformularer og kombinationer ændrede hvert problem!

Af den måde var det denne præsentant, der formåede at forklare publikum, at det vigtigste i stil er individualitet. I nogen tid blev lederen tvunget til at nægte at arbejde på showet og forlade tronen. Den kendsgerning, at han aktivt forberede sig på en personlig udstilling af kostumer XVIII-XIX århundreder, der blev afholdt i Statens historiske museum.

I otte udgaver blev stor couturier erstattet af kunstner Andrei Bartenev. Denne designer er først og fremmest kendt for det faktum, at han åbent eksperimenterer med tøjets farve og form. På projektet hjælper stylister af "Fashion sentence" ham med i dette. På tv-skærmen vises Andrei Bartenev i meget uhyrlige kostumer, helt i modsætning til tøj i den sædvanlige forstand.

Særlige udgaver

At deltage i et af de særlige emner af programmet Valentin Yudashkin blev inviteret. Det skete den 30. juli 2010 - programmets fødselsdag. I 2011 blev Denis Simachev, en kunstner og mode designer, leder af modeprisen.

Anklageren

Den permanente anklager for det fashionable tv-projekt er modeeksperten Evelina Khromchenko. Udover at deltage i dette program fører hun bladet L'Officiel. Meget hensigtsmæssigt, men det er meget korrekt, forklarede hun for helterne i "Fashionable sentence" enkle regler. Forresten, i 2011, tog Khromchenko 23 plads i den generelle vurdering af 50 populære russiske tv-værter og 10 - blandt kvindernes ledere.

Evelina selv forklarer: det vigtigste i hendes arbejde er ikke at kritisere en person, men så taktfuldt som muligt at forklare for ham hvordan du kan forbedre dit liv.

forsvarere

På projektet "Fashionable sentence" gentagne gange ændret forsvarere, for at være præcis - forsvarerne. Den første var Arina Sharapova. Hun var en slags "fairy", altid på den anklagedes side. Gentagne gange afspejlede Arina de dristige angreb fra retsforfølgningen.

Hun blev erstattet af popsanger Nadezhda Babkina. En meget positiv, velvillig forsvarer inspirerede tv-showens helte med selvtillid og kærlighed. Hun gjorde det på en måde på en relativ måde, meget forsigtigt.

En af de mest tilbageholdte forsvarere på den "fashionable dom" - Larissa Verbitskaya. Selv i utroligt følelsesmæssige øjeblikke, formår hun at opretholde strenghed, end hendes kolleger ikke kan prale af. Hendes kommentarer er altid væsentlige, klare og interessante. Det samme kan siges om denne forsvars beklædning: lakonisk og fastholdt, de indeholder altid en zest.

Det skal bemærkes, at Larisa Rubalskaya, Anzhelika Varum, Larisa Dolina, Daria Dontsova, Larisa Guzeeva og Slava deltog i mode domstolen som forsvarere.

Styles of the "fashionable sentence"

Det sværeste arbejde falder på skuldrene af stylister. Tv-seriens specialister står bag kulisserne, men de er bogstaveligt talt mellem to brande: de skal tage hensyn til ønsker fra alle sider af processen. Men som et resultat af dette hårde arbejde kan seerne se helt nye mennesker - stilfuldt, lyst og trygt.

Så hvem er disse mennesker, der er stylisterne af den "fashionable sentence"? Teamet af fagfolk er ledet af Anastasia Chernova. I hendes magt til at rase en person, for at åbne øjnene af helterne for sig selv.

Hidtil har programmet seks par stylister. Blandt dem er Julia Nechaeva, Irina Goryacheva, Ekaterina Medvedeva, Anastasia Kondakova.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.